Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomPack
őstag
válasz
peetyy
üzenetére
Nekem például nem jött össze a Domino-ra váltás, igy a fő számomat a One-hoz kellett vinnem, és DualSim-üzemmódban használok egy új Domino kártyát. Igaz, az Alle-ban nem próbálkoztam.
Ezt az öszvér megoldást sem csípem, szóval majd újra nekifutok és megpróbálom Domino-ra hordozni a fő számom!
Majd írd meg, hogy melyik üzletben sikerült!Úgy emlékszem;
-a Shopmakban először nem volt hordozós Domino SIM, majd hétfőn kapnak árut
-azután hétfőn nem kaptak árut, mindig is kedden jön az áru hozzájuk
-elmentem a KöKi-be, ott meg hibára futott a processz, sajnálják, nem jó valami, technikust nem érik el... -
martongunar
tag
válasz
peetyy
üzenetére
Ez egy sima díjcsomag váltás. A havidíjas csomagon hűségnek nem szabad lennie, vagy azt rendezni kell a váltás előtt. Hogy nekik ehhez új SIM kártyát kell adniuk még mindig, az az ő bajuk. És jobb egy nagy T-hez bemenni, nem valami kis üzletbe, mert ott mindenféle baromsággal elhajtanak, ahogy mások is írták. Én az Allee-ben csináltam ilyet, ha jól emlékszem, de az sok éve volt. Akkor és ott semmit sem problémáztak.
-
AnonymusX
őstag
válasz
peetyy
üzenetére
Online rendelt Domino SIM esetén mindenképpen új számot kapsz.
Dominóval nem szeretnek foglalkozni, mert nincs belőle pénze az üzletnek. Tehát a nem Telekom által üzemeltetett boltokban a legnagyobb az ellenállás ilyenkor. Érdemes Telekom által üzemeltetett pontba menni, ha van rá lehetőséged, mert ott nagyobb az esély a sikerre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
dptrsk