Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
aranykártyás vagyok, és készülékváltásnál a hűségprogram alatt hol tudom megnézni mely telefonokra mennyi kedvezmény van így? tesóm felesége vett iPhone4-et így, bár nem tudom melyik csomagban van, de jelentősen olcsóbb volt. nálam ugyanazon árakat írja a meglévő ügyfeles fül alatt.
-
whitezo88
nagyúr
ismét egy kérdés: mytmobile oldalon azt írta kell egy kód amivel feloldhatom a többi opciót, de ez mikor, hogy jön meg?
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok, szerződésbeli, aranykártyás kérdésem lenne, linkelem. köszi!
[link]
feljebb amúgy van még folytatás. -
whitezo88
nagyúr
mit szólna? a futár kihozza, én aláírom... bár azt írták majd még keresnek adategyeztetés céljából. vagy még ott is nézik h vele beszélnek meg átvételnél kell magát igazolni vagy mi? mert rendeléskor csak azt írta akinek a nevére megy a szerződés (rám) az tudja átvenni csak.
a pont meg beváltásra került, le is vonta, jött üzenet is, visszaigazoló levélben is a csökkentett ár van.senki se járt ilyen cipőben mint én?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz dedike #11129 üzenetére
miért lennék az? amúgy nem egyezik meg a nevünk... mint már leírtam, mivel nem voltam 5 éve 18, ő nevére állították ki a jelenlegi telefont, amit használok. ennyi. nem tudom mi a csalás abban, ha egy apa vesz a fiának egy új telefont, más csomagban (ikonban relax helyett). és tud is róla...
ha ez csalás lenne, nem lehetne más névre számlát, szerződést kiállítani, nemde? mégis elfogadta a rendszer így, levonta, stb.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #11132 üzenetére
mea culpa, tényleg nem tudtam: felhívott az üfsz, hogy mi van, ő sem értette mi a helyzet. mondtam neki, hogy átírjuk, ő sztornóz, és ha én nevemen lesz a számla, akkor gond nélkül menni fog ez, előleg sem kell majd. sorry, de tényleg elég sok infot kaptam, sokfélét, peace!
-
whitezo88
nagyúr
válasz dedike #11136 üzenetére
tízkor adtam le, és kettőkor hívtak.
de mondta, hogy elég nagy az érdeklődés, lehet nem lesz pénteken, csak jövő héten. na bummamúgy hétfőn (papírra..) felírták a nevem egyik tpontban, telefonom, meg hogy mit szeretnék, és majd hív elvileg ha megérkezik a szállítmány a tponthoz. kíváncsi leszek, amúgy én a 3. voltam, akit felírt lapra (másik topikban is volt olyan kolléga, akit vidéken írtak fel lapra... nem formális, de remélem nem csak hamukáztak )
azért akartam neten, mert az valamivel biztosabb.
amúgy átírás is megvolt sikeresen.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
westendben T-ben 95en álltak sorban 10ig, tavaly ez 300 volt (forrás szifon.com)
vajon holnap nyitásra ha odamegyek lesz még fehér 16os? nap kérdése, jósok előnyben. vagy talán közlik majd hogy mi fogy.
kíváncsi vagyok T mennyit szállított oda. annyi van, hogy fehér 32 meg 64es alapból nincs ma.mod. Handras.hu
"10:00 Kiosztották a sorszámokat, nem kell már sorban állni, viszont eddig csak 96 sorszám ment ki, de 500-as számot is láttam, tehát még 400-an lehet jönni nyugodtan, biztosan van ekkora készlet."[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok számlával kapcsolatos kérdésem lenne.
ugye 28án vettem egy iphonet. ikon400, részletre. 15000 volt, ebből lejött 5, maradékot ott kifizettem. namost, oldalon két számla van, egy 14 ezres (ami a díjcsomag plusz részlet lehet), és egy 4500, az talán az előző díjcsomagom számlája lehet? előbbo nov 1 - 21 re van datálva, másik okt 28 - nov 30.
köszi!(plusz mivel múlt héten át lett írva a nevemre az előfizetés. előtte 1 nappal lett befizetve az előző havi így a rendszerben nem volt ott, helyszínen ki lett fizetve az is még egyszer, és azt mondták, majd leírják. akkor ez majd várható, hogy mondjuk az iphone számlájából annyit levonnak?)
-
whitezo88
nagyúr
ja persze, az ügyintéző mondta is, hogy a pénzt nem akkor kell kifizetni, hanem majd hozzácsapják a számlához. (csak mert ugye fizettünk, de az csak a hátralék újrakifizetése volt) és akkor a törlesztő lesz a másik, így már tiszta.
a túlszámlázást meg akkor telefonon kell intézni, hogy leírják jól értem? -
whitezo88
nagyúr
kinél jelentkezik az, hogy ma SMS küldésnél kb 8x küldi el a célszemélynek? fórumon többen is panaszkodtak még, nálam is ez volt.. és t-seknél.
-
whitezo88
nagyúr
3G-n kinek mennyi szokott lenni a sebessége? mértem ma egyet 4S-sel X. kerületben (kőrösi csoma, shell kút) és 4,3/0,7 lett (a telefon korlátja 14Mbit down)
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
az iPhone hungary azt írta, hogy emelkedtek az árak, de én nem látom ezeket sehol. vagy csak rosszul nézem?
a másik, hogy miért küld hangpostát a T, hogy tartozásom van, mikor most léptem be a my t-be és nincs? (azaz van felvezetve havidíj, meg részlet, de még bőven határidőn belül vagyok)
-
whitezo88
nagyúr
csak kíváncsiságból: vajon mikor lesznek új wp7es telefonok elérhetőek? Pl Nokia Lumia, vagy HTC Titan?
-
whitezo88
nagyúr
gyors kérdés, inkább elméleti. mintha már olvastam erről, hogy van ilyen.
platinakártyás vagyok. lehet-e olyat, hogy 0% thm-re veszek egy telefont, de "végtörlesztek" idő előtt? a 2 év folyamatos fizetés helyett.
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, telefonos mobilnet mikor nullazodik, elsejen. Vagy kesobb?
-
whitezo88
nagyúr
technikai kérdés: ha webshopból rendelek készüléket, új előfizetéssel, részletre, platina kártyásként, akkor hogy zajlik? kijön a telefonnal együtt a szerződés? vagy hogy? lehet egyáltalán? mert TPontban elég sok papírmunka volt anno.
-
whitezo88
nagyúr
tudom hogy mindig megkérdik: tudja valaki mikor lesz ismét 5s szállítmány? múlt kedden volt egy nagyon rövid ideig webshopban azt ennyi. tegnap azt írta pécsen vagy hol van boltba csak, ismét semmi. mennyi szokott jönni? 5?
ó látom pár órája kérdezték meg legutóbb, sorry
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
nálatok is le van rohadva a t home oldala? kéne fontos infó onnan de nem tölt be csak pörög...
mod: remek. nekem a főoldal bejön, mikor belépek, tök fehér minden, a címsorban elvileg bejelentkezett, márha a "LoginSuccessfull%3Dtrue" rész fent azt jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz szabogabor10 #50495 üzenetére
nálam X. ben is elment előbb de most visszajött. viszont egyik portál bejön másik meg nem... és pont az nem ami most munkához kellene... próbéltam hívni a 1412-t és ki se csöng...
-
whitezo88
nagyúr
válasz szabogabor10 #50497 üzenetére
remek, főleg most. amúgy iptv zavartalanul megy, valami DNS gond lehet talán...
mod: visszajött!
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
hol látom a Kapcsolat pontjaim? Nem találom se mobil appon se webes felületen.
szabogabor10 - akkor hol van előnyöm abból hogy elég sok a havidíjam több készülékre? Tavasszal tudtam belőle telefont venni és Apple Watchot is nagy kedvezménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
technikai jellegű kérdés:
iPhone 12 Pro-t vennék, ugye sehol sincs üzletben, előrendelni lehet.
Online fel is dobja, új csomagot vennék amúgyis, hűséggel, levásárolható készülékkedvezménnyel.
Tegnap bementem egy T boltba, hogy mivel nem akarok semmit se elszúrni, vagy kedvezményt kihagyni, segítsenek elintézni, volt már ilyen, XS-t is így csináltuk, rendelésre ment, de a díjcsomag meg minden egyéb elintézte a srác.
Na tegnap azt mondta bent a leányzó, hogy mivel Előrendelés státuszú, ebben nem tud segíteni, várjam meg hogy lesz, és akkor menjek be. De az ki tudja hány hét, hónap még.
Igaz ez, csak én tudom megoldani, ők nem úgy, hogy majd a telefon jön mikor jön, de rendbevágnánk az előfizum, meg vinnék ki telefont? Azt jól értem hogy pl ha azt írja hogy 91e, akkor azonnal tudok "vásárolni" akcióba részt vevőt? Tavasszal ilyen volt, vettem előfizu átdolgozással, hűségidő megújítással Watchot, és kihoztam egy Galaxy-t amit el is adtam utána. -
whitezo88
nagyúr
Köszönöm a választ! Ugye a termék megjelent, csak folyamatosan rendelik mert nincs készleten. T oldalán "CSAK ONLINE KAPHATÓ" van írva, 128GB verzióba nincs is opció,, 256-osnél van az alábbi és ott is csak egy színnél (de tegnap a Kéknél is volt még ez a táblázat, de ott is hiányzik már ha belépek): [kép]
ha akarnám akkor végig tudnék menni rendesen, és 2. készüléket is tudnék kiszedni max 91e-ért? ("levásárolható készülékkedvezmény amit vásárláskor a kosárba tett készülékek, tartozékok árából vonunk le.")[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Végre lehet megint berendelni i12 Pro-t, fel is néztem, hogy vennék, és újítanék előfizetést új hűséggel (5g miatt is meg amúgyis) de ezt írja:
Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Próbáld meg egy másik előfizetéseddel vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel.
De nem részletezi. Mitől lehet? Mobil XL 2019 díjcsomag. Új előfizetést nem akarok, ezt a t.számot akarom "upgradelni". -
whitezo88
nagyúr
válasz blackmajesty #119099 üzenetére
szóval emiatt meg kell várnom amíg lesz rendes készleten, hogy személyes módon találjunk megoldást? Nagyobb csomagra váltással vagy ilyesmi? Úgy tudom akkor nincs kötbér. A kötbér úgy csökken ahogy telik az idő? Ahhoz hogy 3 hónap legyen hátra az még egy év...
-
whitezo88
nagyúr
Hol látom a weboldalon bejelentkezve mennyi lenne a kötbér, ha felbontanám? Múltkor megtaláltam, de most nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Friss előzetesen az ARC Raiders
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Apple asztali gépek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest