- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #54896 üzenetére
Az szerintem a pluszban feltoltott egyenleg lehet,en is talalkoztam jo par szamlaval de nem nagyon volt jovairva.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #54896 üzenetére
Igen Like S-re akartam írni, korán van még
-
madle
őstag
válasz
313313 #54895 üzenetére
Soulfly842 köszi!
Szerintem is Like S-re gondoltál viszont van egyetemi diákom, szóval azért gondoltam azt az opciót, de inkább a Next S ami jobbnak tűnik, mivel a Like S csak Telekomon belül lebeszélhető. Amit más hálóba telefonálok csak rámenne még pluszba, szóva azzal is ott lennék, mert 150-200 percet elbeszélek Telekomon kívül egy hónapban.
-
Soulfly842
addikt
válasz
313313 #54895 üzenetére
Gondolom a Like S-t akartad írni....
(#54889) jancseee
Régebben így volt, de az utóbbi pár hónapban nem egy és nem két végszámlát láttam mix típusú szerződésnél, ahol kezelve volt a "fel nem használt egyenleg" jóváírása...
Persze, ha a delikvens lebeszélte az alap havidíjat, akkor minden esetben a teljes összeg
(#54892) madle
Hűségidő nélkül a belépési díj 5000 ft, hűségidővel 0 Ft. Ennek megfelelően a belépési kedvezmény kötbér kerül a szerződésre, ha a hűségidő időtartalma alatt fel akarod mondani, vagy mégis akarsz rá vásárolni készüléket, akkor ez az 5000 Ft kötbér válik esedékessé.
-
madle
őstag
válasz
dptrsk #54893 üzenetére
Így gondoltam akkor én is. Kegyek az óra a mostani előfizetésem felett, szerintem ha letelt február elején akkor átváltok a NEXT S-re. Most flottában vagyok és nem én vagyok a számlatulajdonos, így nehézkes lehet a kilépés ill. számhordozás a Telekomhoz?
Gondolkodtam a Like S-en is, mert elég olcsó a percdíja, de az előfizetés összege csak Telekom irányba lebeszélhető 100%-ban, szóval azon felül jön még minden más amit Telekomon kívül telefonálok. Az meg megint szinte ugyanaz lesz mintha Next S lenne. -
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #54882 üzenetére
persze erős volt, de mindenkit akit tudok lebeszélek a hűség aláírásáról!
természetesen ha úgy gondolja írjon alá -
petipetya
nagyúr
válasz
lord.lakli #54817 üzenetére
Értem. Regisztráltam volna a távszámlára, de ahhoz a még nem létező számláról kellenek adatok. Ez aztán a logika.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #54887 üzenetére
Mix tipusú szerződésnek nincs időarányos számlázása, mix felmondás illetve normál havidíjasra váltásnál a teljes mix havidíja fizetendő,abban az esetben is ha csak 1napról van szó.
-
ForRedGlory
félisten
Olyan SMS-es tájékoztatást tévesen kaptál, bár a tartalma nyilván jó
Meg van határozva, hogy mikor mehet SMS üzenet levél helyett és ez pont nem az az eset. Egyébként meg ilyennél pont hogy panasz sem kell, mert az ügyfélszolgálatos csak ki tudja számolni, hogy az aktiválás hónapjában és utána 1 hónapig mennyi a többlet, aztán azt saját hatáskörben jóváíratja. Persze sokan tesznek rá és sima panaszt rögzítenek, jóváírási igény helyett. Amúgy nem kell értened.
(#54833) petipetya: Ez konkrétan egy hivatalos kérdés volt, mert ha senkinek sem lett jóváírva, az eléggé szopóka... nem mindegy, hogy mindenki egyesével reklamál, vagy elé megyünk és mondjuk - ha tényleg nagy a baj - akkor központilag mindenki megkapja a jóváírást. Ha holnap 20.000 ermber felveszi a kagylót, akkor lesz várakozási idő
-
Soulfly842
addikt
válasz
OgKush #54885 üzenetére
Az adott díjcsomagban eltelt napok száma.
Bár annyit hozzátennék, hogy ez a számítási elv nem pontos.
Mivel akár 3 nap alatt is le lehet beszélni egy mix típusú szerződés teljes összegét...
Ergó: a mix típusú szerződésnél az a perdöntő, hogy mennyi lett lebeszélve az adott díjcsomagból.
-
válasz
Soulfly842 #54882 üzenetére
tiszta sor, csak jeleztem, hogy élnek is vele.
az is benne van az ászf-ben, hogy az üzletekben is leadhatók a szolgáltatós eszközök, mégsem vették át, postára kellett vinnem azokat, de búcsúzóul még ment emiatt egy panaszos e-mail, hogy legalább annyi dolguk legyen még vele(m)... -
AstraCDX
senior tag
-
Soulfly842
addikt
Az ÁSZF-be van foglalva a 8 napos felmondási idő. A felmondás napjáig viszont időarányosan számláz a telekom (tudnék ellenpéldát mondani, ahol teljes havit kell fizetni akár két napra is
)
(#54866) n@p@lm
Ez így felszólító módba, kicsit erős
Hagy döntse el ő... Jó-jó nyilván; itt minimális kedvezmény van a dominó kártyás árakhoz képest, de az emberek 95%-ának bőven elég a 0 Ft-os kezdő és a 24 havi kamatmentes részletfizetés.
Az ilyen flottákban - vagyis pontosabban dolgozói konstrukciókban - ahol az elő-, szlafizető a dolgozó inkább a percdíjakon nagy a kedvezmény, a készülékkedvezményeken kisebb... Bár itt is vannak kivételek: keretmegállapodása válogatja.
Munkáltatóira viszont már nem lesz szükség (mint régebben) - elég a dolgozói kártya.
-
Tuscoboy
csendes tag
Tudja vki mi változott az új feltöltőkaris ászf el?
-
AstraCDX
senior tag
Tudtok ajánlani valami "Internet Manager" programot, olyant mint amit az USB modemekhez adnak, és kompatibilis belső modemmel is ?
Üdv.
Astra
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy csekket 15ezer ftrol, es sehogyan sem jon ki ez az osszeg.
A nevemre lett irva a szamom vegre, ez ugye 6000FT, Move xs 1990FT, Net plus xl 2290FT ez osszesen 11ha kerekitek akkor is. Az a maradek 4k az lehet, hogy az elozo csomag dija? Mert meg mielott Move xs-re valtottam, Mix csomagban voltam, es megkotottem a net plus xl-t, az viszont ugy 4000FT-ba kerulne, lemondani mar nem engedte az app persze, es az oldalon sem lattam feltuntetve, hogy a Mix csomagnal pont duplajaba kerul a net..Raadasul 1 napig hasznaltam csak a netet, par megat kb, mert masnap bementem a t-mobileba es csomagot valltottam. Most azt is kikell fizetnem? Vagy most megis mi az istent fizetek? -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Mobilnet használathoz kellene nekem valamilyen magyar felületű, egyszerű adatmozgás számláló, gyűjtő software .
Az sem lenne rossz ha tudna kapcsolódást, és kapcsolatbontást vezérelni .
Az USB modemes kapcsolathoz van ilyen, ami jó is lenne, de én a notebook beépített modemét használom, azzal meg nem hajlandó együttműködni .
Tudtok ilyen software-t ajánlani ?
Üdv.
Astra
-
prannk
őstag
Üdv!
lejár hónap végén a hűségem. Belépek egy ilyen palettának nevezik? csomagba. (NAV)
Erre milyen kedvezmény van készülékváltásra?
2400 as havidíj. 13 ft-s percdíj. Meg most arany vagyok. -
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #54853 üzenetére
Nekem már régóta nem küldenek sms-t. De tesztet sem, hogy mennyire vagyok elégedett
-
Blackmirror
őstag
válasz
#99546112 #54850 üzenetére
Bármi előfordulhat mostanában a T-nél, (
bocsánat de tényleg) de küld egy SMS-t az általad megadott számra az ügyintéző a lemondásról+a telefonos beszélgetést is rögzítik szóval ha hiba történne tudsz mire hivatkozni. Nem hiszem hogy ezt elrontanák.
Az is előfordulhat hogy kapcsolnak vkit aki vmi kedvezményt felajánl hogy marasztaljon - régen volt ilyen, nem tudom most van-e
-
törölt tag
Ja igen? Akkor jó, csak nehogy az legyen hogy eltolják addig meg nekem számlázódik -.-
-
törölt tag
Nekem jövőhét szerdán lejár a hűségem. Mivel nem szeretném használni a továbbiakban mert már vettem új készüléket új előfizetéssel, egyszerűen csak be kell menni hozzájuk és lemondani?!
-
negroo
aktív tag
Sziasztok .
EZt melyik domino csomagban tudom használni ha ezt szeretném megrendelni? Köszönöm
Domino NetPlusz XL
-
n@p@lm
őstag
válasz
ForRedGlory #54810 üzenetére
na bazz, kis hitetlen.....
rémeket látok, mi? -
válasz
ForRedGlory #54831 üzenetére
Nekem se írták jóvá, bár én még október végén aktiváltam, de asszem csak novembertől élt az akció.
-
Keem1
veterán
válasz
Nekem még az ehavi számlával jött a novemberben aktivált korlátlan web opció, amit kiszámláztak. December elején 1430-on felrögzíttettem, és kb. 1,5 hét múlva jött az sms, hogy a következő számlából jóváírják az összeget. Akinek ilyen van, ne menjen be személyesen, ne emailezzen, telefonon kb. 3 perc volt az egész, forralt borral a kezemben, a karosszékemből.
-
Teko001
őstag
válasz
Criton #54830 üzenetére
Nem állítom, hogy a Telekomnak valóban van az adott településen 4G lefedettsége, de a OnePlus One weboldala szerint a telefon az 1/3/4/7/17/38/40 band-et támogatja LTE esetében (ugyebár az LTE-nél nem csak hz van, hanem band-ek is vannak, tehát egy hz támogatás nem jelent semmit), itthon a 3, 7, 20-as sávokat használják ha jól tudom (és a 20-as a 800mhz-es sáv). Az pedig hülyeség, hogy mindegyik telefon támogatja a Telekom által használt sávot. Valamelyiket jó eséllyel igen, de pl. az iPhone 5 se támogatja a 20-ast...
-
-
cris78
őstag
A panaszra a T-mobilnak is 30 napon belül kell reagálnia?
-
szekra
addikt
Hali, mennyibe kerül egy tavaly márciusban listaáron vásárolt iphone függetlenítése? Mi kell hozzá?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ez most itt hivatalos, félhivatalos vagy nem hivatalos ügyfélszolgálat tőled?
-
raziel01
veterán
válasz
Nem mindenki van ám prohardveren. Lehet sokan vannak így csak róluk nem tudni, mert ide nem írnak hanem telefon próbálják intézni a dolgot.
-
ForRedGlory
félisten
Van még itt olyan Beca1990 és 8zabin kívül, akinek nem lett jóváírva a korlátlan opció?
-
Criton
veterán
-
nmy1212
tag
válasz
ForRedGlory #54790 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Csak ezért fura egy főiskolás csomaghoz brutál nagy előleget kérni. Nem hiába venném részletre, a havidíj nem okoz problémát, de a nagy összegű előleg igen. A pólus t mobiltol a múltkor elhajtottak, hogy ehhez a csomaghoz akkora előleget kérnének be, hogy majdnem fedezné a telefon egész árát. Bár szerintem inkább nem lettem volna "akkora" ügyfél hogy zárás előtt 1 órával szenvedjenek velem. -
Criton
veterán
válasz
szabogabor10 #54823 üzenetére
ezek nem tudom mennyire valós adatok, de van egy település (Garé) ahol azt írják teljes 4G lefedettség van...ami annyira vicces, mert , nem hogy 4G de néha EDGE sincsen, mondhatni nuku térerő.... és ez nem csak nálam fordul elő.....
-
-
válasz
szabogabor10 #54819 üzenetére
A mostani számla végén írták a 3. pontban.
-
-
Dávid78
tag
A Telekom weboldalán ezt találtam- November 30-tól újabb 78 településen 4G/LTE!
Ahol most még nincs ott várható mostanában lesz megint valami fejlesztés ? Vagy ezt az állapot ,amit mutat a térkép és a település lista ez marad így egy darabig?
Köszi
-
petipetya
nagyúr
ForRedGlory és Kbali: köszi.
Másik kérdés: felesleges a távszámla.hu oldalon lévő regisztráció, igaz? Mert az elektronikus számla és annak elektronikus befizetése anélkül is teljesül.
-
Hoppácska. Március 1-től Dominón is elérhető az LTE.
-
petipetya
nagyúr
December 27-e óta vagyok tés: Move XS + NetPlusz XL.
Jött ma egy email, amely szerint elkészült a számla: mínusz háromszázvalamennyi forint. Viszont se a távszámlában, se a tés honlapon lévő fiókomban és az androidos telekom alkalmazásban sincs bent egyetlen számla sem. Ez mi akar lenni?
-
lord.lakli
őstag
válasz
Nandivagyok #54778 üzenetére
30 nap alatt görgetik vissza a hűséget és csak utána tudsz venni az akkori aktuális akcióban készüléket.
-
Beca1990
senior tag
válasz
ForRedGlory #54808 üzenetére
nekem is tudnál segíteni? ugyanez a problémám
-
8zabi
őstag
válasz
ForRedGlory #54805 üzenetére
látom nem hiszel az embereknek
itt a számla, jó sok mindent ki kell satírozni
-
313313
addikt
válasz
ForRedGlory #54805 üzenetére
Fórumon ez volt kb a 3-4. amit én is láttam...
-
8zabi
őstag
válasz
ForRedGlory #54803 üzenetére
igen, online rendeltem és a számla végösszegén látom, hogy kifizettetik velem, nincs semmi jóváírás erre vonatkozólag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest