- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok sem elérhető már jó pár napja a T-Webshop? Nálam az oldal többi része működik, viszont a webshop nem érhető el.
-
Teko001
őstag
pickpackpont.hu, a csomagkód a PC0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód
-
JamesFinn
senior tag
válasz
cris78 #53693 üzenetére
Én is ppp-ra rendeltem telefont múlthét csütörtökön 11-én, átvételnek 13-át jelölte meg. Tegnap hívtam a 1430-at, kedves hölgy tanácstalan volt, tmobile fiókomban kiszállítás alatti státusz megrendelés óta változatlan a rendszerük teljesen átláthatatlan és totális káosz. A ppp csomagkeresője szerint ilyen csomag nem létezik.
Erre ma Megérkezett. Remélem az amit rendeltem...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
varsam #53685 üzenetére
Mikor x éve bejött az iPhone a Telekomhoz minden cikk arról szólt, hogy az Apple úgy adja a telefonokat, hogy a díjcsomag havidíjakból kér részesedést(meg nyilván valamennyit a készülék eladási árábol). Ezért is voltak az ikon csomagok..
Lehet ma már máshogy van de anno biztos így volt.
S ez magyarázza is miért nincs soha akcióban iPhone(kivéve idén Black Friday) -
cris78
őstag
pick-pack pont-nál a nyomkövetéshez mit kell beírni?
-
-
varsam
őstag
Next S ATK-ra nem vonatkozik.
Csak Next XL, Next XL ATK, Next M, Next M ATK, Next S, Music M és Music S csomagokra. Csak meglévő ügyfélként, hűséghosszabbítással.(#53672) pietrasko
Mit jelent az, hogy nem fix vételi ár, meg hogy szerződésből kér részt az Apple? Ezeket honnan veszed? -
313313
addikt
válasz
bozsozso #53675 üzenetére
Csak meghatározott előfizetésekre él a 30% kedvezmény és úgy nézem csak meglévő ügyfeleknek
Szerk.: Apple termékekre természetesen nincs kedvezmény.
-
vatafakk
aktív tag
1430-as ügyfélszolgálati szám ingyen hívható 30-as előfizetéssel?
-
bozsozso
őstag
válasz
csababarca #53671 üzenetére
Hol lehet látni, hogy mely telefonokra vonatkozik? Én hiába lépek be akkor is a rendes árakat látom, vagy csak fizetéskor lejön belőle a 30%?
-
troland26
őstag
Kérdésem a következő lenne az előfizetési díjamat és a telefon törlesztőrészletét fizethetem elektronikusan összeadva ? Pl az előfizum 7990 a telefon törlesztője pl 5000 én meg átutalok 13k-t ? ( mert tranzakció után fizetek a bankomnak...)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csababarca #53671 üzenetére
Mert iPhoneoknál nem fix vételi ár van tudtommal, hanem a szerződésből kér részesedést az Apple...
Míg a többi gyártó eladja nagykeráron a Telekomnak s utána "nincs közük" egymáshoz.. -
csababarca
őstag
nem rossz ez a 30%os akció.
Két nagy baj van vele:
-mehetne több csomagra is, Move díjcsomagok,mondjuk M-től,stb...
- apple termékekre nincs.Ez miért van egyébként,hogy azu iphone-ra alig vonatkozik akció?
-
válasz
djculture #53656 üzenetére
gyakran olyanokat hasonlítgatsz, amik nem teljesen azonosak, ahogy most is.
két típusú ace 3 van, a drágább az lte képes és erősebb hardverű, az az mm esetén is 50 e ft, és azt forgalmazza a telekom is - most épp 35 e ft domino csomagban -, azt bizony sehol nem kapod meg gyártói garival és korrekt számlával 33 e ft ellenében függetlenül. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001 #53654 üzenetére
A demo készüléket többnyire ingyen kapja a bolt/áruház/szolgáltató. Ahogy az x drága készülékhez adott y dolgot is, ami csak ahhoz van "csomagolva".
Ezeket eladni több mint érdekes, a NAV is nézne erre, meg a hazai importőr is.
Az Auchan is beleszaladt egyszer a csőbe, egy LG tv-hez adott LG kamerát árultak külön... én írtam az LG-nek, meg CC-zve Auchan központba is.
2 napra rá már a TV mellett volt ár nélkül. -
vatafakk
aktív tag
válasz
hurenzon #53662 üzenetére
Igen, és sajnos az apple icloudba is be van jelentkezve egy dummy apple ID, így azt sem tudom kikapcsolni, mivel jelszó kellene hozzá, hogy kilépjek, majd a saját ID-mra kikapcsoljam. Asszem visszaviszem inkább, így nem az igazi...
de ha valaki tudja erre a megoldást, az fejtse ki PM-ben
-
vatafakk
aktív tag
válasz
vwpolopg #53653 üzenetére
szériaszámra ezt dobja:
Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.Telephone Technical Support: Expired
You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple Advisor.Repairs and Service Coverage: Expired
Our records indicate that your product is not covered under Apple's 1-year limited warranty or AppleCare Protection Plan for hardware repairs and service based on the estimated expiration date. -
lesaux
veterán
válasz
Peetey91 #53649 üzenetére
Valamiért hiánycikk lett a kisebb kártya. Én is kértem egy kártyacserét az Europarkban egy újonnan átvett készülékhez. Náluk nem volt, átküldtek a T-Partnerhez. Ott csak 57 perc várakozás után derült ki, hogy nincs.
Más. A dominós árak viszont mérséklődtek. Amit a 20%-os kalendáriumos akcióban vettem a fiamnak, az most olcsóbb. Meg az ACE 3 is.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
vatafakk #53650 üzenetére
Egyébként a boltokban már nincsenek kiállítva az 5C-k? Vagy honnan jött ez a sok DEMO i5C készülék?
Amúgy a weboldalukon az 5C 16 Gb már nem is lesz a felirat szerint... Megszűntetnék? És marad a nagyon drága a Baromira nagyondrága és az eszméletlenül drága telefon az iphone témában?
-
Peetey91
senior tag
válasz
foxymaci #53607 üzenetére
Ez jo hir! Bementem ma egy Telekomba elintezni, huzta az ugyintezo no a szajat, hogy dominora valtanek, majd egy "bocs, de pont a te telefonodba valo sim kartyank nincs, penteken lesz, vagy nezz be masik uzletbe" mondattal megoldottnak tekintette az ugyet. Ki tud akasztani ez a szemelyes ugyintezes...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #53646 üzenetére
Azért oké, hogy itt jó áron veszünk használt cuccokat, de igazából semmi infót nem tüntetnek fel, ez azért szerintem nem túl szabályos így... a gari is, több telefonnál szerepelt, hogy 1+1 év, erre kiderül, hogy elvileg semmi, hát megnézném a fogyvéd mit szólna hozzá...
-
törölt tag
Nagy kár,hogy Sony Xperia T nem lehet rendelni.
-
foxymaci
senior tag
válasz
szabogabor10 #53625 üzenetére
40 perc 1430 és az ötödik ember akihez kapcsoltak megoldotta
-
syl5
őstag
A használt készülékek hol vannak a webshop-ban?
-
VMatteo
őstag
nekem szerdán lumia 625-öt fog hozni a futár
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Blackmirror #53613 üzenetére
Elhoztam az Iphone 5C-t, dobozában nincsen headset, illetve karcos a fólia az elején, de alatta karcmentes.
Le van merülve teljesen, szóval a szoftveres butítást nem tudom megerősíteni egyelőre. -
Gedeon31
addikt
Karácsonyi akciók
Havidíjas készülékek 30% kedvezménnyel [link] -
-
-
foxymaci
senior tag
Debrecen mobilnet csak nálam rossz?
-
törölt tag
Használt készülék vásárlása esetén ,a futár kéri a személy igazolvány számot ?
Új készülék vásárlásánál mindig kérte eddig tőlem.
-
VMatteo
őstag
rendelnék nokia 625-öt használtat. péntekig itt vagyok a koliban. Szerintetek ideérne addig?
-
Ati007
őstag
sajnos next s aranytárskártyára nem vonatkozik
-
djculture
félisten
Szerintem a mondatkörnyezetből kivehető hogy a kedvezmény dijcsomagváltás esetén is a next (kivéve l) és music csomagváltásra érvényes ha nincs hűséged vagy magasabbra csomagra váltasz.
"Díjcsomagváltásra abban az esetben van lehetőség, ha jelenleg nem rendelkezel díjcsomaghoz kötött hűséggel, illetve díjcsomagra vállalt hűségidő (határozott időtartamú szerződés esetén) akkor, ha a váltás megengedett irányba, magasabb havidíjú díjcsomagba történik"
-
sea
tag
válasz
footwear #53616 üzenetére
"vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk!"
Vajon ez is csak a Next és Music csomagokra érvényes, vagy bármilyen előfizetést meg lehet hosszabbítani 2 évvel ebben az akcióban? Ha belépek a saját számommal, én nem látom az árakon a -30%-ot! :-(
-
footwear
csendes tag
Lehet ezt szánták az idei nagy durranásuknak...?
"Válts valamelyik Next (kivéve Next L) vagy Music díjcsomagunkra új hűségidővállalással, vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk!"
http://www.t-mobile.hu/karacsony/kedvezmeny-next-es-music-tarifaban
-
törölt tag
Na sikerült beszélni a Telekomal.
Használt Nokia lumia 625 holnap jön. Kiváncsi leszek.
Huawei y300-al kapcsolatba meg azt kaptam,hogy amint lesz készleten küldik. Azt sajnos nem tudni mikkor lesz.
De szerintem már az éven tuti nem.
-
djculture
félisten
válasz
Blackmirror #53613 üzenetére
Nemtudom hogy ez milyen mert én még nem vettem tölők ilyen demó telefont, de máshonnan igen és mindegyiknél ezt takarta. Van olyan mondom amit teljes értékűvé lehet alakitani, lehet ez esetben ez van..Volt nemrég balhé is amúgy ebböl mert asus tabokból adott el teljes áron demó készüléket az extreme áruház. [link]
-
Blackmirror
őstag
-
Aaron14
őstag
Köszönöm válaszod! Olyanra esetleg van lehetőség, hogy a hűségidő lejárta (2015.07.19.) előtt 3 hónappal kilépjünk a Palettából, (persze minden szolgáltatást megtartva, TV, vezetékes telefon, internet) és egy másik díjcsomaggal (Next S Aranytárskártya) vásárolhassak magamnak egy új mobilkészüléket?
-
törölt tag
munkatársunk jelentkezéséig szíves türelmét kérjük.
15 perce tartom már a telefont.
-
djculture
félisten
-
foxymaci
senior tag
válasz
Peetey91 #53602 üzenetére
Szia én is most intéztem el ezt csak annyit tennék hozzá hogy lementem dominoba és 1 hét múlva már az online oldal engedte hogy likeba átváltsam magam de mivel nem tudtam készüléket hozzácsapni ezért bementem egy nem hivatalos T-pontba és csak annyit mondtam hogy szeretnék dominóbol likeba menni és simán átraktak szóval nekem nem kellett megvárni a 30 napot
-
törölt tag
Végre történ valami.!!
Huawei y300 már nagyon úgy néz ki felejtős,hogy megkapom.
De legalább valamit írnának,hogy bocsi de már nem kapod meg.
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Egy t-mobilos mobilinternet(usb stick Huawei E3372)
Egy D-link dwr-116 router (usb stick a támogatottsági listán)Az LTE beállítások a következőek lennének?
apn: internet.telekom
*99***1#Más egyébre figyelnem kell?
Netet mennék beállítani, de mivel nem a közelben van és nehéz közös időpontot találnunk, így "feleslegesen" nem mennék, és rabolnám mindkettőnk idejét.
Előre is köszönöm.
-
|AP|
veterán
Ha jól emlékszem korábban volt olyan lehetőség, hogy ha az ember részletre vett telefont 2 év hűséggel, akkor nem kellett teljesen kivárni a 2 évet ha új telefont akart venni, hanem 1,5 év után már megtehette. Ilyen már nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged