Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sea
tag
Sziasztok!
Ha egy Domino kártyát átváltok előfizetésesre, de készüléket nem veszek, (csak magát az előfizetést), akkor mikor vehetek legközelebb készüléket erre a számra? Akár már holnap is? Vagy csak az előfizetés hűségidejének lejárta után? Köszönöm a választ előre is!
-
sea
tag
válasz Something_ #13109 üzenetére
Köszönöm HGabor 89-nek, djculture-nak és 1430-nak a válaszokat!
-
sea
tag
Sziasztok!
Lenne egy mobilnetes problémám. Van egy Domino 3g webstickem (ZTE), fel van töltve az egyenlegem, simán kapcsolódik a netre, az elérhető hálózatot HSDPA-nak írja a lakáson belül mindenhol. Borzasztó lassúnak tűnik a kábelnetes előfizum mellett, ezért csináltam is egy speedtestet és ez alapján kiderült, hogy a sebessége
0,6 MBit/ 0,1 MBitPár napja használnom, de végig ugyanilyen lassú volt ez idő alatt. Mi lehet a probléma? Hogy lehetne ezt gyorsabbá varázsolni? Nyilván nem csak ennyit tud ez a cucc.
A kábelnetem speedtestje:
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
sea
tag
Hallottam, hogy a T-mobile kicsit átvariálja az internetcsomagokat január 1-től, ezért belenéztem a 2013-tól érvényes üzletszabályzatba. Ha jól értelmeztem, akkor ugye eddig hang díjcsomag mellé választhattam a GoNet S, M , L díjcsomagokat de akár valamelyik Relaxnetet is. Az üzletszabályzat szerint a Relaxnet-ek meg fognak szűnni, helyette Net&Roll-ok lesznek, viszont azokat nem lehet hangelőfizetés mellé kérni. Tehát hangelőfizetéshez a legnagyobb internetcsomag a GoNet L lesz, ami csak 2 GB? És ha esetleg még ebben az évben megrendelem a Relaxnet M-et (4GB), akkor jövőre is maradhatok ebben a csomagban és csak újonnan nem lehet majd azt választani? Köszönöm előre is a választ!
-
sea
tag
válasz dedike #23289 üzenetére
"A Net&Roll díjcsomagokkal hang szolgáltatás nem vehető igénybe."
Lehet, hogy úgy kell értelmezni, hogy a Net&Roll díjcsomagokkal nem lehet telefonhívást kezdeményezni. Ami végül is érthető.
Viszont pár sorral korábban írja, hogy külön sim kártyával lehet ezeket igénybe venni.
A logikus az lenne, ha hangelőfizetés mellé is lehetne kérni a Net&Roll csomagokat, mert LTE elérhetőség csak azokon van, márpedig a T-mobile elkezdte árulni az LTE-s készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
sea
tag
Szerintem a legjobb, ha a csomag átvétele után elmész a legközelebbi üzletbe és SIM-et cseréltetsz. Ez elvileg ingyenes, mivel náluk vetted a készüléket. Valamint megkéred, hogy másolják át a régi SIM tartalmát az újra. Így a számod és az összes SIM kártyán lévő adatod megmarad.
-
sea
tag
válasz footwear #53616 üzenetére
"vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk!"
Vajon ez is csak a Next és Music csomagokra érvényes, vagy bármilyen előfizetést meg lehet hosszabbítani 2 évvel ebben az akcióban? Ha belépek a saját számommal, én nem látom az árakon a -30%-ot! :-(
-
sea
tag
Megvételre kínáltak egy telefon, ami a T-mobile-nál lett vásárolva 1 éve, 2 év hűségre. A készülék egy összegben lett kifizetve. Ha tegyük fel nem fizeti innentől számítva a havidíjat, a készüléket téglázza a T, vagy ilyenkor nem, mert ki van fizetve?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 2060 - 6GB
- Routerek és hubok - A kiírt ár az egész pakkra értendő!
- Bontatlan, Remington CI1A119 My Stylist hajsütővas + ajándék tok
- Phono Solar PS460M4H-24/TH 460W-os napelem panelek eladók
- Új Targus 15,6" notebook hátizsák, piros női notebook táska s 1-1 tablet, RFID ill. kamera tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest