- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
törölt rendelésnél mennyi idő, amíg visszautalják a pénzt?
-
-
namenlos
tag
Tarifaváltásnak van valami hatása az arany jogosultságra? Pl. az elvész?
-
adam3
aktív tag
Sziasztok!
Ha van egy társkártyás előfizetés, akkor a SIM csere kinek engedélyezett? Csak a főkártya birtokosnak?
Köszönöm a választ előre is.
-
zoltanz
nagyúr
Aktuális Univerzális egyenlegem meg tudom nézni az online ügyfélszolgálaton, és ott hol?

-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Próbáltam házilag micro simből nanot készíteni, de úgy néz ki sikeres elrontottam, így nem ismeri fel a telefon. A kártya és a szám viszont nem az én nevemen van. Az ő jelenléte nélkül igényelhetek újat? Mennyibe fog kerülni?
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Még évekkel ezelőtt vettünk egy T-mobile broadband stick-et Domino Web előfizetéssel. Azóta nem is volt használva, ám most újból elővettük, mert szükség lett volna rá, feltöltöttünk rá pénzt is, ám csak nem akart működni. Kérdésem az, hogy ezeknél a fajta előfizetéseknél is ha nincs használva 1 évig, akkor lekapcsolják a hálózatról, mint teszik azt a telefonos társaiknál? Más ötletem nincs, hogy miért nem megy. Köszi a válaszokat előre is!
Peti
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
1430 még itthon felhív, adat roaming kikapcsoltat.
Most itt vagyok kint, de nem csatlakozik egy hálózathoz sem, manuálisan sem, hozzáférés elutasítva szöveggel. My T-n Világjáró EU roaming be van kapcsolva. Előfizetéses vagyok, van egy befizetendő számlám dec. 16-i határidővel. 2G-s teló, de másik 2G-s teló dominós kártyával megy rendesen.
Mi lehet a gond?
-
-
ferob
őstag
Pontosítanám az előző kérdésem, mert jobban utánajártam a dolognak.
Szóval, ha jól értem, akkor a hívásrészletezés magánszemélyek számára ingyenes, ha csak a hívásrészletező számlamellékletként vagy csak az EHR van aktiválva.
Az előbbi az, ha minden igaz, amit az elektronikus számla részleteinél külön fülről el lehet érni egy táblázatban is, míg az EHR-hez külön bejelentkezés szükséges.Tehát a fennmaradó kérdés csak annyi, hogy ezenfelül az EHR miben különbözik és előbb érhető-e el vele a lista minden hónap elején, mint a másik módszerrel, valamint mutatja-e a kedvezményes (0 forintos) hívásokat?
Esetleg még annyi, hogy az EHR-ben mennyi időre visszamenőleg őrzi meg a rendszer az adatokat a lekérés céljából?
Van valamelyiknek a kettő közül olyan előnye, ami miatt célszerű inkább azt választani? -
dealerman
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
Igne hallottam már,hogy valakinek ingyen cserélték (gondolom ez üzlet és eladó függő ) ami mondjuk elég baj
de ahova én mennék,ott a haver megkérdezte valamelyik nap és fizetni kell érte 
De lehet bemegyek és megmondom,hogy akkor több mint 10 év után elpártolok tőletek és megyek más szolgáltatóhoz,mert egy olyan dologért ami nektek ingyen van egy napi fizetést húznátok le rólunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
haxiboy
veterán
PPP csomag vonalkódját megtalálom a rendeléseim között? Hirtelen dátumot változtattak és elvileg tegnaptól átvehető a csomagom, ha valóban így van akkor holnap beugranék érte, viszont semmiféle csomagkövetési azonosítót nem kaptam, a kért cím után zárójelben van egy számsor de az a PPP csomagkövetés szeirnt nem az. Ügyintézőtől kérdezzem vagy hivogassam a PPP-t ahol szeretném átvenni hogy megjött-e a csomag.
-
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok

Ha online rendelek egy domino sim-et a normálból kitörhető a micro ? Így szeretnék vásárolni,papírmunka elkerülése végett,és mert olcsóbb is

A régit meg mico-ra úgy tudom 4500-ért cserélik ( azt se érdekli őket,hogy több,mint 10 éves kártyát használsz) ennyit a régi számom se ér meg

-
Nazara
őstag
semmi, rájöttem.(#52860) ferob: Nekem nincs aktiválva ez a szolgáltatás, azt nem tudom, hogy időszakos dija van-e, de aktiválni ingyenesen lehet, legalábbis amikor rákkattintok a számlán belül, ezt az üzenetet irja:
A SZÁMLÁHOZ NEM TARTOZIK HÍVÁSRÉSZLETEZŐ.
A HÍVÁSRÉSZLETEZŐT DÍJMENTESEN IGÉNYELHETI A TELEKOM (MOBIL) ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁN. -
Varszegig
veterán
válasz
erdoke
üzenetére
Én már bizony láttam olyat, hogy androidos telefon a roaming net kikapcsolt állapotában újraindítás után pár mp-ig használta a netet. Ha jól emlékszem, olvastam is erről, hogy ez egy ismert droid bug, lehet mostanra már javították, de nem tesztelném, ha nem kell
Mindenesetre, ha valaki minden este kikapcsolja a telefonját, és 2 hétig mondjuk Törökországban van, simán bukhat 2-3e Ft-ot ezen az apróságon
-
Gedeon31
addikt
A weboldalon ezt írják
HOGYAN JUTOK hozzá az ajándékhoz?
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
Telekom Üzletben történő átvételnél a töltőt 1 héten belül szállítjuk a rendelést követően.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Örülök, hogy írod ezt el is felejtettem, mert a töltőről végképp lemondtam, inkább a telefonnal foglalkoztam.
Nekem azt mondták - a kb 5-dik ügyintéző akivel szerdán tudtam beszélni és lefixálni az új szállítási címet - hogy ha nem lesz a csomagban az ajándék töltő akkor azt utólag kiküldik. (PickPackra rendeltem a telefont)
-
Gedeon31
addikt
A 1430 -on azt mondta egy hölgy boltba kérem a telefon átvételét,akkor nem jár a külső aksi ezt az utasítást kapták. Marha jó weboldalon nem ez van írva.
-
ferob
őstag
Kérdezném azokat, akiknek elektronikus számlája van magánszemélyként, hogy a számla részleteinél található hívásrészletező hogyan működik és valóban díjmentes-e?
Gondolok itt arra, hogy az aktiválástól számítva működik vagy csak az azt követő hónaptól, netán esetleg visszamenőleg is egyből?
Valamint ez a részletezés mennyire részletesen jeleníti meg a forgalmat?A másik dolog, hogy ez ugyanaz lenne mint az EHR? Ha esetleg nem, akkor miben különbözik a kettő és ez utóbbi pénzbe kerül-e, ha a számlákat elektronikusan állítják ki?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Válaszként írom az előző hsz-emre, hogy lássátok az előzményeket.
BF S4 rendelés.Nos, 120 perc telefonálás és sok ügyintéző "elfogyasztása" után- szerencsére 2 érdemben is tudott segíteni- még mindig nincsen telefonom. Azt tudom már ki veszítette el.De mindent sorjában.
Kedd óta minden nap hívtam a Telekomot is, illettve a PP-t is.
Szerdán sikerült olyan ügyintézővel beszélni aki intézkedett is, nem "fenyegetett" azzal hogy ha nem veszem át a készüléket akkor azt jelenti hogy elállok a szerződéstől és nem küldött a lapkeres pikkpakkhoz sem(hogy velük egyeztessek.
Igaz,neki is elmondtam hogy a pikkpakk azt mondja hogy NINCS náluk csomagom, de rögzítette hogy új pontra kérem a csomagot és tájékoztatott róla, hogy csütörtökön esetleg pénteken már át is vehetem.Csütörtökön azért hívott még valaki a Telekomtól, de nem tudtam fogadni, ezért visszahívtam délután, a 1412-re irányított tovább a rendszer és átadták a kolléga üzenetét mely szerint legkésőbb pénteken vagy szombaton kiszállítják a készüléket a megadott PPP-re(ez az új létező pickpack egy benzinkút-gondoltam csak nem szűnik meg
).Jól van, megnyugodtam.Pénteken délután hívtam a kutat, hogy mennék a csomagomért ha érkezett.Vagy 200 csomag volt náluk, de az enyém sajnos nem.
Telekomot már nem volt kedvem hívni...igaz az ő ügyfelük vagyok szerintem de mindegy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felhívtam a pikkpakkos telefonos üfszt: Megérkezett a telekomtól az új vonalkód, és az új cím is ahová kérem a szállítást, csak az a baj, hogy NINCS csomag amit kiszállíthatnának.Ezt sajnálattal vettem tudomásul, és elmondtam a hölgynek hogy fontos lenne ha megérkezne, mert a telekomnál én már egy részletét fizettem is , kedvező ajánlat volt és nem szeretnék elesni ettől mert a rendszerük már törölheti a rendelést "nem vette át" üzenettel, ugyanis a webshopban másodika óta átvehető felirat virít.
Türelmet kért, felhívta a Telekomot és egyeztetett velük majd pár óra múlva visszahívott.Kiderült, hogy a csomag náluk veszett el valahol Black Friday volt, a telefonos doboz kicsi=probléma. Most keresik a csomagomat, talán hétfőn hív a PP hogy mi van vele. A telekom azt az üzenetet küldte a pikkpakkos hölgyön keresztül, hogy nyugodjak meg, ha esetleg nem lenne meg a telefon akkor hasonló kedvezménnyel vásárolhatok.
Erre már nem tudok mit mondani, a telekom ügyfele vagyok, én velük szeretnék megegyezni valamiben egy ügyintézőn keresztül aki az ő ügyintézőjük.Miért nem hívtok fel és rendezzük az ügyet?
Elég sok telefonálásba és napokba került az, mire eljutott hozzájuk hogy nincsen csomag-ezt kedd óta mondtam nekik többször.Szerintetek karira lesz telefon?
-
Az üzleti díjcsomagokban amikben van net, egyikben sem tiltott a voip? Hogy lehet ezt kideríteni?
-
St3ven
addikt
Kösz mindenkinek, 1430 lesz. Azt reméltem, meg tudom magam csinálni neten, mert csak így lehetek benne 100%-ig biztos.

-
-
Zoty4
őstag
A mai csoda: prestigio multipad ranger 8. 30480ft
Hat ez meg ingyen se keneNazara: remelem dec20 utan lesz vmi brutal jo cucc
19en jar le a szerzodesem. Mondjuk ha ilyen -20%os akciok lesznek , szerintem sokaknak nem csillan fel a szeme -
válasz
Teko001
üzenetére
1430 ügyintéző.
Ha így letiltatod csak akkor lehet ujra kulfoldon netezni ha ujra felhivod es aktivaltatod.
Ez a 100%os modszer.Ha my t-n nincs aktiv roaming napi/heti jegy vagy gprs roaming limittel(vagy anélkül) akkor elvileg ha roaming hálón van nem engedi a telekom az adatkapcsolatot.
Ez nem 100% még nem teszteltem. -
Teko001
őstag
válasz
St3ven
üzenetére
Egyébként, ha nem nem lehetne valamiért lemondani (azt nem tudom, hogyha jár a csomaghoz, akkor lelehet-e mondani), de még egy olyan ötlet (nyilván pénzbe kerül), hogy elvileg ha előfizetsz egy eseti bővítő csomagra pl sms-ben, és lemondod, akkor nem aktiválódik automatikusan vissza az eredeti csomag (ha jól tudom). Ha esetleg kellene még egy "workaround".
-
Vangelis
félisten
Jósolna valaki egy kalendáriumot?
-
Frenky25
tag
válasz
joey04
üzenetére
Hatályos ÁSZF, az alábbiakat írja a korlátlan tematikus opciók általános használati feltételeinél .:
"A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a
szolgáltatást korlátozni, az opciós vagy az előfizetői szerződést felmondani, különösen azokban az esetekben, ha az előfizető a korlátlan tematikus
adatopciót több eszközön megosztja vagy harmadik személy számára biztosít hozzáférést."Ezt én úgy értelmezem, hogy ha tetheringen keresztül megosztod a neted, az szabályellenes, de ha, USB modemben használod akkor, nem korlátozhatja.
-
cris78
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
A 10 darab

-
quailstorm
félisten
amúgy szerintem Y300 lesz az
-
Vangelis
félisten
Megjött az összes hüvely...
Mindegyik bontatlan vadi ÚJ !
Szuper.
-
Mr.Csizmás
titán
ma sikerült átvennem az S4 LTE-t, a bf akcióból. tanulság: mindig verni kell az asztalt, 1430-at gyorshívóra állítani, mert az üf szolgák sokszor nem értik a témát:
1. eset: pont akkor fogyott ki, amikor összeraktam a kosarat, azalatt a 3 perc alatt (cáfolat: 13:32-es rendelés, utána 18h körül még volt, itt fentebb írták), nem lehet újra, csak új számla, teljes ár
2. meghallgattott, megértette mi a probléma, intézkedést ígért
3. összelegózta az akciós árra egy új rendelési számon, bolti átvétellel, valamiért benthagyta a tarifára is hűségidőt, pedig csak az előfizetésre kértem 2 évet, úgyhogy ezügyben üzenetet írtam a panaszkezelőbe
4. bolti átvételnél az eladó: készülékváltásnál tarifahűség is indul
5. a 2-es ügyintéző hívott vissza az átvétel után pár órával, és azzal kezdte, hogy megkapta az üzenetet, és intézkedik a tarifahűség törléséről, és elnézést kért vagy 3-4x közben, és megköszönte, hogy az ügyfelük vagyok
HAPPY END
-
haxiboy
veterán
S4-ből az i9505-öt vagy az i9506-ot árulja a T jelenleg?
-
troland26
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
jelen pillanatban nincs új telefon..tehát a legutolsó a mai Alcatel... vélhetően ma frissítenek , szereintem 3-4 napot fognak feltölteni , de ez nem biztos

-
csababarca
őstag
meddig látni előre cheat kóddal a kalendáriumot?

-
joey04
titán
Ha megrendelem a Korlátlan böngészés-és e-mail opció-t, és megosztom a netet táblagépre, és azon netezek (nem letöltök, meg videózok, hanem a szokásos napi hírolvasás, fórumozás, stb-re gondolok) az akkor nem a havi keretemből fog lejönni ugye? Tehát az internetmegosztás elérhető ezzel a csomaggal ugye? ha valóban csak böngészésre használom!
-
w333
félisten
Szerintetek LG G2 kapható lesz még ... vagy ne is várjam

-
St3ven
addikt
Adat roamingot hol tudom tiltani My T-ben?

-
Teko001
őstag
válasz
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem így van, de azt se szabad elfelejteni, hogy azért akinek minden rendben van a rendelésével, azok nem feltétlenül irkálják be ide naponta (hisz nincs mire megoldást találni), aki pedig mégis beír, azoknak a bajai pedig - az egyre könnyebben, népszerűbb, és szélesebben elérhető platformoknak köszönhetően - talán jobban össze tudnak gyűlni. Az én pénteki rendelésem miatt hívtak kedden, és csütörtökön kihozta a GLS az ígért időpontban. Egyedül az ajándék aksi nem volt hozzá, de egy rövid telefon után kiderült, hogy küldeni fogják, csak elfogyott épp.
-
Varszegig
veterán
Én örülnék a legjobban, ha nem kellett volna bemennem, nekem kb. évi 1 alkalom, amikor felkeresem a T-t, de mivel duonet simet nem küldenek postán, igényelni is csak üzletben lehet, nem volt más választásom. A postán már megszoktam ezt a balkáni módit, de azért egy ekkora szolgáltatónál bosszant, ha nincsenek tekintettel arra, hogy nem mindenki tud állni. Nálam ez egy átmeneti (de visszatérő állapot), de van akinél tartós.
-
-
Keem1
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Megjött a számla, amiből kiderült, nem ez, hanem a szintén most ingyenes korlátlan web&e-mail opció van a számlán. Fel is hívtam a 1430-at, a számlázáson az ügyintéző hölgy nagyon készséges volt, közölte, valóban tévesen van a számlán, ír egy számlareklamációt, ezt most fizessem be, de a következő számlából jóvá fogják írni, ne aggódjak. Közben legalább kétszer, de inkább háromszor elnézést kért, kedves volt, megköszönte a türelmem. Le a kalappal, a hangja alapján húszas éveiben járó hölgynek jár egy nagy piros pont, a munkáltatója érdekeit betartva maximálisan ügyfélbarát hozzáállást tanúsított, ritka az ilyen

-
club1
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
A várakozásra szánt terület csökkentése és ott az ülőfelületek megszüntetése pedig a személyes ügyfélszolgálatok terheléselosztásával függ össze. Logikusan ha le lehet ülni a sorunkat kivárni, akkor is be fogunk ülni, ha sokan vannak előttünk. A sorok ráadásul sorokat generálnak. (Egyetemistaként a Váci utcában voltam anno jó pénzért sorban álló statiszta egy farmerbolt akciójánál, itt viszont pont fordított a cél.) A cél tehát az, hogy kevésbé terhelt időszakban újra próbálkozzunk, vagy - ha ez megoldható - használjuk a telefonos/online ügyfélszolgálatot.
A múlt héten intéztem a flottánkban néhány kártyacserét egy kis üzlethelyiséggel rendelkező partnernél. Az előttem lévő 3 ember közül kettő olyan üggyel jött be (bankkártyával történő számlabefizetés, új prepaid készülék kínálat megtekintése), amit simán online is el tudott volna intézni. -
Varszegig
veterán
Várj, engem nem az izgat, amikor már sorra kerülök. Az zavar, hogy amíg várok 10-15 percet a sorszámmal a kezemben, addig nem tudok leülni. Ettől nem hiszem, hogy gyorsabb lesz az ügyintézés, én viszont kénytelen vagyok időnként tornázgatni, ha nem akarom, hogy beálljon a derekam. Ügyfélbarát...
-
haxiboy
veterán
Megrendelésem Nem vette át státuszra változott, ez azt jelenti hogy átvehetem? Elvileg csak 5.-étől lehet átvenni.
-
lesaux
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Karácsonyi időszakhoz közeledvén kiváló kávét is ihatsz sok-sok T-Pontban.
Nekem elég lenne, ha a kib.szott telefont legalább harmadik nekifutásra ideadnák. De ez ugye csak jövő héten delül ki...
-
lesaux
veterán
válasz
lesaux
üzenetére
Szerintetek az alábbi ábra alapján milyen reakcióra számíthat a júzer, ha bemegy a T-Pontba (már másodszor)?

A) Parancsoljon, uram, itt a készülék, itt írja alá.
B)Elnézést kérünk, denincs itt a telefon. Az is a te neveden van? Összeállítás alatt lesz. Jövő hétfőn, de inkább kedden lesz meg. - És hogyan érdeklődhetek, ha a bolt számát nem veszi fel senki? - A 1430-on. -
Breki
veterán
válasz
tomy86
üzenetére
közben kiderült
Telekom HU Szia ! A Turbo 1 GB és 3GB adatopció, valamint a NetPlusz csomagok esetében sem engedélyezett a Voip. Ahhoz, hogy ezt igénybe tudd venni, olyan hang díjcsomaggal kell rendelkezned, amelyben ez engedélyezve van. Ilyen pl. Next M, Next M aranytárskártya, Next XL havidíjas díjcsomagok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ahova én mennék,ott a haver megkérdezte valamelyik nap és fizetni kell érte 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az lesz. Sajnos elég sokat kell várni, amíg végre felveszik és nem a zenét kell hallgatni.

Elég sok telefonálásba és napokba került az, mire eljutott hozzájuk hogy nincsen csomag-ezt kedd óta mondtam nekik többször.