Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg mix csomagom van, viszont telefont cseréltem, és szeretnék internetet is rá.
Nézegettem a csomagokat és találtam egy mozaik csomagot, xs-es kiadás lenne a legjobb, szerintem, 80+percet tudnék beszélni vele, és lenne 200mega netem is, viszont ebben a csomagban van túlforgalmazás.
Van olyanra lehetőség, hogy beállítsak egy korlátot, hogy 3200ft után ne tudjak sms-t küldeni meg hívni? -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
ROM-ot cseréltem a telefonon, és amikor rányomok, hogy scann network azt írja, hogy hibás, és h késöbb próbáljam. APN-t próbáltam beírni,
De ettől függetlenül, kellene, hogy tudjak telefonálni nem? -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Van valami kód amivel le lehet kérni, hogy mennyi mobilnetem van még? Olyanra gondolok mint az ussd kód.[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha előfizetést kötök, akkor van olyan lehetőség, hogy mondjuk 5ezer ft-ra korlátoyom a "keretet" ? -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segíteni a Call meter 3g beállításában? Mix csomagom van, és nem találok importálható file-t hozzá. -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Ha most MIX csomagban vagyok, (havi 3550ft, ez lebeszélhető) akkor ezt a csomagot lehet mondjuk úgy cserélni, hogy dominós legyek? Vagy mondjuk valami olyan csomagra, hogy 1000-1500ft-körül fizessek havonta?
Most a mix csomag+ az 500mb net, 5550ft , és kicsit soknak találom, főleg 36ft-os percdíjak mellett. Esetleg tudtok valamit ajánlani? -
OgKush
senior tag
Még 1 kérdés,
web-es felületen próbáltam csomagot válltani, és ezt írja: "Az Ön jelenlegi előfizetéséhez ez a díjcsomag nem rendelhető meg"
"Díjcsomagját csak meglévő hűségidejének lejártát követően válthatja le."
Hol tudom megnézni, hogy még mennyi van hára? Vagy ezt nem lehet net-en megnézni?
Illetve ha van mondjuk még 6 hónap, de én most szeretnék válltani akkor mi van? Mindenképpen megkell várnom a 6 hónapot? -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Ha van 500mb mobilnetem, es megyek olaszba, akkor kint hogyan szamlazodik a netforgalom? Vagy felejtsem el a mobilnetezest? -
OgKush
senior tag
sziasztok!
2 honapja csomagot valtottam es elmeletileg lte-s netem van, gyakorlatilag nem. Telon bevan minden allitva, elvileg kellene, hogy menjen.. de nem megy. Ha beviszem egy tmobile boltba, megmondjak, h mi a hiba? Mert mart napok ota szenvedek vele de az istenert sincs lte-m. -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy csekket 15ezer ftrol, es sehogyan sem jon ki ez az osszeg.
A nevemre lett irva a szamom vegre, ez ugye 6000FT, Move xs 1990FT, Net plus xl 2290FT ez osszesen 11ha kerekitek akkor is. Az a maradek 4k az lehet, hogy az elozo csomag dija? Mert meg mielott Move xs-re valtottam, Mix csomagban voltam, es megkotottem a net plus xl-t, az viszont ugy 4000FT-ba kerulne, lemondani mar nem engedte az app persze, es az oldalon sem lattam feltuntetve, hogy a Mix csomagnal pont duplajaba kerul a net..Raadasul 1 napig hasznaltam csak a netet, par megat kb, mert masnap bementem a t-mobileba es csomagot valltottam. Most azt is kikell fizetnem? Vagy most megis mi az istent fizetek? -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Iphone 4s függetlenítése mennyibe kerül? Nem találom az oldalon, és lassított neten bekattanok mire betolt valami. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest