- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
válasz
HateEternal #26699 üzenetére
jah hát igen sajnos...
-
Beca1990
senior tag
válasz
HateEternal #26697 üzenetére
nekem is ez van. de csak ritkán. én is kérdeztem ezt nemrégen...
-
HateEternal
tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne, hogy a 0.facebook.com nem megy már a telefonon. Eddig semmi probléma nem volt mindig ment és nem vett le pénzt. Viszont ma már ezt az üzenetet kaptam amikor felpróbáltam menni."Sorry, 0.facebook.com is only supported by select mobile carriers and is not avaliable from your mobile carrier. If you are contacting your mobile carrier, mention that your ip adres ............. is not supported. na már most lefordítani én is letudom de nem értem.... az oldalon 31. ig mennie kellene és mégse.... esetleg más találkozott ezzel a problémával? Köszi a válaszokat.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tegnap este ellopták a telefonomat, van készülékbiztosításom. Az előfizetés nem az én nevemen van, a rendőrségi feljelentést nekem kell tennem vagy akinek a nevén van az előfizetés? Olvastam a részletes tájékoztatót, de semmi információ nincs erről.
-
St3ven
addikt
-
polonic
félisten
Mobil segítségével vettem vonatjegyeket. Ez eddig rendben is van, minden jól ment.
Később találtam rá a T-nek a mobilfizetési oldalára, ahove bejelentkezve lehet látni a tranzakciókat.Utána később vettem észre, hogy eltűntek a kapcsolat pontjaim, majdnem 2000 pont. Ekkor megint megnéztem az előzőleg említett oldalt és ott látom, hogy alapértelmezésre az volt beállítva, hogy ezekből teljesüljön elsődlegesen a mobilvásárlás.
Ez rohadtul felbosszantott. Miért van ez így? Miért nem alapból a havi számlára megy? Vissza lehet ezt csinálni? Úgy értem, hogy a pontjaimat jó lenne visszakapnom és akkor az összes mobilvásárlás a számla terhére menne.
1430! Kérlek írj erre valamit.
-
-
polonic
félisten
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Május közepén jár le a jelenlegi mobilnetes előfizetésem hűségnyilatkozának érvényessége a T-Mobilnál, a T-Mobil oldala szerint Arany kiemeltségű szintű előfizetésnek számít.
Szeretném megújítani az előfizetést + új készüléket venni náluk, de egyben kisebb díjcsomagra is szeretnék váltani, nyilván újabb két éves hűségnyilatkozat aláírásával. A díjcsomagom Relaxnet XL volt (amit elég sokáig ki is használtam, de most már nincsen szükségem ekkora adatforgalmú mobilnet-csomagra), erről váltanék lefelé Net&Roll S-re (és vennék mellé részletfizetésre egy iPad Mini-t -> gondolom, díjmentesen adnak mellé/vágnak nekem a régiből nano-sim-et). A kérdésem: hogy ezt megtehetem-e május közepe (tehát az eddigi hűségnyilatkozatom lejártának időpontja) előtt? Ha megtehetem, akkor mennyivel előbb érdemes megtennem? (Nem egészen két hónapom van ugye a lejáratig.)
Még valami: annak, ha én igénylek Arany Kapcsolat Kártyát valamelyik T-Pontban, annak milyen gyakorlati hasznát láthatom?
Előre is köszönöm a válaszokat. Mindennek igyekszem utánaolvasni, de alapvetően nem T-s ügyfél vagyok, így inkább rákérdezek a nem tiszta pontokra.
-
zoli62
addikt
Ez a márkaösszevonás már két éve iparági pletyka volt. Gondolom a régi Westelesek "nagyon örülnek" hogy egységesek lesznek a folyamataik a T-Home-éval. Számlázásban a T-Home kritikán aluli, ügyintézésben sokkal rugalmatlanabb, mint T-Home. Most, hogy az egész CRM is egységes lesz, nem lehet tudni hogy színvonalban melyik közeledik a másikhoz.
-
törölt tag
válasz
sarkanyolo2 #26670 üzenetére
Én kb. 5 percet használtam.
-
Sztbeni
őstag
Ezt nem hiszem el
. Meg akartam ma venni ezt a Domino Web kártyát. 18kor zár a T-Mobile, ezért 17:30-kor elkezdtem sprintelni az innen 5 kilométerre lévő boltig, úgy hogy annyira náthás vagyok, hogy levegőt se kapok
. Odaértem időben, gondolom milyen fasza vagyok. Hát bent közlik velem, hogy rábasztam, mert elfogyott a kártya, majd holnap lesz. Hát ez nagyon fasza
.
-
erdoke
titán
válasz
djculture #26666 üzenetére
Két hónap 4G után az a tapasztalatom, hogy pontosan ugyanazokat az oldalakat nézem meg, ugyanazokat a híreket olvasom el, ugyanúgy és ugyanannyi képet, videót, dokumentumot töltök le-fel LTE-n, mint korábban HSPA+-on. Talán kicsit bátrabban frissítek appokat a telefonon, de ennyi az extra használat. Nem is igazán értem, miért forgalmaznék lényegesen többet azért, mert gyorsabban töltődik be/le valami.
-
törölt tag
1430-on érdemes érdeklődni garis csere miatt vagy nem tudnak mondani semmit az ügy állapotáról?
-
djculture
félisten
válasz
sifarr #26662 üzenetére
Ezzel az erővel akkor 1 mega letöltést is adhatnának minden csomagba a Koreában már élő 5G mobil hálózattal. egy ezred mp alatt letöltődne az 1mega és utána senki se terhelné a hálózatot tovább.
Itthon szokás ezekkel a mobil hálózati szabványokkal marketingelni de normális használat feltétele meg nem adott hozzá.
Talán nem ártana ha sebességet emelnek akkor hozzá igazítani a leforgalmazhatóságot is mert ez igy egy nagyon nagy blöff. -
sifarr
senior tag
válasz
djculture #26641 üzenetére
Sok értelme van, inkább emeljék a legkisebb csomagnál is 10 gigára azt az adatmennyiséget ami után lassítanak. Akkor tényleg versenyképes lenne a mobilnet így egy oltári hülyeség.
Egyáltalán nem hülyeség.
Rövidebb válaszidő + gyorsabb letöltés = rövidebb ideig lefoglalt hálózati kapacitás,
Azaz a cella egységnyi idő alatt több ügyfelet tud kiszolgálni.Eddig csak azért adták az LTE-t a drágább csomagoknál, mert azt remélték, hogy így többen váltanak rájuk. Ez nem igazán jött be.
Az új píár a "mi vagyunk a leggyorsabbak, legjobbak, legügyfélbarátabb" általános képét akarja közvetíteni. Pedig a váltás oka inkább technikai.
Azért ennek is igazi hatása csak akkor lesz, ha jobban elterjednek az LTE-s készülékek a közép és alsó szegmensben. -
"a Next L díjcsomaggal mobil hálózatán belül havi 15 990 Ft-ért"
16e-ért még korlátozva van a hívásirány...
-
GLOCK34
aktív tag
Idézet a sajtóközleményből."A Telekom folyamatosan szélesíti a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát is. A már 4G/LTE-képessé vált iPhone 5 és új iPad készülékek mellett kínálatában már megtalálhatók a HTC OneSV és a Sony Xperia Z okostelefonok is, továbbá hamarosan megkezdi az ASUS Padfone 2 értékesítését is, amely telefon és táblagép egyben."
Innen vettem az infót,igaz én is csodálkozom rajta. -
GLOCK34
aktív tag
Padfone 2 kapható lesz a T-nél.
Eddig vajon miért nem állították hadrendbe? -
sarkanyolo2
őstag
Végül is, a Pannon is átállt a nemzetközi Telenor névre.
-
djculture
félisten
válasz
polonic #26630 üzenetére
Sok értelme van, inkább emeljék a legkisebb csomagnál is 10 gigára azt az adatmennyiséget ami után lassítanak. Akkor tényleg versenyképes lenne a mobilnet így egy oltári hülyeség. Lassan ha így haladunk a csomaghoz járó adatmennyiséget a fejlesztésnek köszönhetően 1percalatt el lehet majd használni milyen jó dolog. A hónap többi percében meg majd 32kb/s nyomul az ember
-
neo-geo
senior tag
Nem tudja véletlen valaki hogy a Médiamánia M csomagban ha elfogy az 500MB akkor küldenek smst? Mivel 80%-nál küldtek.
-
crhis86
tag
válasz
polonic #26630 üzenetére
"2013. április 1-jétől a 4G/LTE hálózat előnyeit okostelefonon már további két, a Mozaik S és M díjcsomaggal is élvezhetik az ügyfelek. Sőt, a legkisebb, Mozaik XS díjcsomaggal is elérhető lesz a 4G/LTE hálózat, amennyiben az ügyfél „Net&Roll 1GB LTE” kiegészítő adatopciót vásárol díjcsomagjához."
Forrás: Telefonguru (nekik pedig a T-mobile a forrásuk, de én nem találtam a T holnapján a sajtóközlemények között.
-
blueye
veterán
válasz
polonic #26634 üzenetére
Milyen leírásra gondolsz?
Én tapasztalatból mondom hogy 200 MB-t másodpercek alatt letölt az LTE és a te csomagodat utána 32 kbit/s-ra lassítják. A Net&Roll 1 GB LTE adatforgalmi limitbővítő opció egyelőre külön van, na ott már lenne értelme ha ezt mostantól engednék XS-hez is. -
Sztbeni
őstag
az igaz, hogy megszűnik a T-Mobile márkanév, és Telekom néven lesz a mobilszolgáltatás?
-
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #26629 üzenetére
Ez így nekem eléggé haloványnak/versenyképtelennek tűnik...
(A konkurenciánál a prepaid előfizetők havi 7000 Ft feltöltésért korlátlan hálózaton belüli beszélgetést kapnak, nem kell éveket aláírniuk. A RED-hez képest meg az előfizetők számára nem nyújt annyival többet (3G->LTE 2GB havi netre), mint amennyivel drágább.) -
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #26629 üzenetére
Van még itt egy elég jó dolog:
"További változás, hogy áprilistól az olcsóbb Mozaik nevű díjcsomagokkal is elérhetővé válnak a 4G-s szolgáltatások megfelelő készülék birtokában. Ezekkel a díjcsomagokkal korábban csak a lassabb HSPA+ mobilinternetes szolgáltatásokat használhatták az ügyfelek."
Akkor akár a mozaik xs csomagommal is elérhető lesz az lte?
-
Soulfly842
addikt
Immáron hivatalos:
Eljött a korlátlan beszélgetés ideje a T-mobile-nál is!! -
Gedeon31
addikt
Nem minden szerdán van az egy napos telefon akció?
-
Bling95
őstag
Napok ota hivogatnak a T-tol de oran vagyok es nem tudom felvenni ... Visszahivni nemlehet es semmilyen szamon nemtudok szervizest elerni ( csere iphonera varok )
Tegnap voltam bent szemelyesen de masik szervizes volt fogalma nemvolt rola mirol beszelek , aztmondta hogy a kollege hiv majd ... Dehat megint oran hivtak
Szerintetek mi lenne a teendo ?
-
törölt tag
sziasztok,
gonets netem van, de úgy látom, hogy már megszűnt ez a csomag?
valakinek van pontos infója arról, hogy mi is a helyzet ilyenkor? -
Beca1990
senior tag
én most valamit nem értek.
mostanában egyre gyakrabban mikor használom a zéró. fészbukot az az üzenet fogad hogy ez csak T-hálózatából elérhető csak!
most lemaradtam valamiről? -
-
polonic
félisten
Miért nem látszódik az első számlám a befizetett számlák között?
Valamelyik nap néztem, akkor még ott volt. -
1430
senior tag
válasz
dptrsk #26605 üzenetére
Igen, mindenki 10 percet kap, de a "normál" havidíjasok "már meg is kapták", míg a MIX típusú díjcsomagos havidíjasok vagy a Domino számok a hosszú hétvégén használhatják fel.
cris78
Ez a Te mérésed vagy lekérted az adatforgalmi egyenleged a T-Mobile-tól?blueye & dedike
Azért ne véssétek kőbe ezt a hónap elejét, mert "a Szolgáltató a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja".
Mondjuk a számlázási fordulónaptól elkülönült adatforgalmi fordulónapja csak túlforgalmazási díj mentes csomagoknak van, a régi Ikon 200 meg nem ilyen, ha esetleg zzeN még ilyet használna... -
válasz
zoli62 #26584 üzenetére
150 e ft volt egy hónapja, de azóta drágult - most nem hagytam magam, mint korábban az iphone 4s esetén, hogy kivártam, és a drágítás után vettem meg - bár még utána is drágult...
az i4s után nem tűnik annnyira fakónak a kijelző, de a korábbi sgs2 mellett bántóbb lett volna a különbség.
a méret nagy, de már megszoktam, ahogy az sgs2 után a kis i4s kijelzőt is.
ezt legalább esőben/havazásban sem félek elővenni, ha hívásom...stb van, az i4s ilyen szempontból problémás volt, mert kell az az indikátor a telefon tetején lévő jack aljzatba... -
Gedeon31
addikt
Most kaptam sms-t.
Tisztelt Ügyfelünk! A 2013. màrcius 15-én kialakult hòhelyzet miatti 10 dìjmentes percet elöfizetésén aktivàltuk, azt 2013. màrcius 30. és àpr. 1. között belföldön hazai mobil vagy vezetékes irànyba hasznàlhatja fel. T-Mobile
-
néha
aktív tag
Sziasztok! abban esetleg tudnátok segiteni(lehet már sokan kérdezték,de még nem találtam rá választ), hogy lenne egy sony xperia s-em-->t-mobile-os! most lesz 11hónapos(még bőven garis) és jelentkezett egy szép kis pixelpötty a kijelző közepén ami eléggé szembetünő, ezt garanciában cserélik,vagy visszadobják mondván h ez csak 1db?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Fujitsu Lifebook U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN