- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
illes.bence #27373 üzenetére
Igen.
-
Wa2x_
veterán
válasz
elpatkorado #26862 üzenetére
Azért vigyél borítékot
-
Wa2x_
veterán
válasz
HateEternal #26788 üzenetére
Milyen díjcsomag ez vagy miért kaptad ezt a 10 percet?
Amúgy sztem csak hálózaton belül telefonálhatod le.(#26791) HateEternal: tessék
"A havidíjas T-Mobile előfizetők részére az első 10 perc beszélgetés díját jóváírja a szolgáltató a március 15–17. közti időszakban, bármely belföldi mobil vagy vezetékes irányba indított hívás díjából. A jóváírás az előfizetők részére a március havi forgalomról kiállított számlákban már meg is jelenik."
-
Wa2x_
veterán
A változtatás telefonos-, illetve önkiszolgáló ügyfélszolgálatainkon díjmentes.
Attól függ milyen volt eddig, ha ezek közül valamelyik, akkor az egyedi fordulónap szerinti havidíjas (azaz a nem elsejétől számlázza az új havi ciklust, a többi igen):
Go!Net S
Go!Net M
Go!Net L
Net&Roll M
Net&Roll L
Net&Roll 4GRelaxNet M
RelaxNet L
Aranytárskártya RelaxNet M
Aranytárskártya RelaxNet L
ikon Net 2 GBHa akkor váltasz, amikor hónap vége van (pár nappal előtte), akkor nem számlázzák ki a következő havit, hanem már az újról kapsz számlát. Az egyedi fordulónap szerinti havidíjasnál a szolgáltatót kérdezz meg mettől-meddig tart a ciklus és úgy állítsd át.
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Ma kaptam egy ilyen SMS-t a T-től:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által megrendelt díjcsomag váltás megtörtént. Üdvözlettel: Magyar Telekom"Ez mi lehet? Én nem rendeltem semmit! Like 300-ba vagyok.
-
Wa2x_
veterán
Nem járt le még a hűségem, de szeretnék új telefont venni a T-nél. Milyen lehetőségeim vannak erre?
1. Vegyek dominóval, abba jó az előfizus SIM-em és használható?
2. Vegyek listaáron, de úgy meg drágább?A válaszokat előre is köszönöm!
(#25821) Phreetsie: Köszi!
-
Wa2x_
veterán
Nagy OFF, de ez durva..
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Nem tudom dolgozik-e valaki a T-nél az itt fórumozók közül, de rám írna privátban - vagy akár itt is, ha mást is érdekel annak feltételei, hogy hogyan lehet bekerülni a szolgáltatóhoz, mint dolgozó? Milyen (elő)feltételei vannak?
Szeretnék ott dolgozni, ha végeztem az egyetemmel, értékesítői vagy magasabb pozícióban. Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest