- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Sziasztok most szeretnék telefont vásárolni zte grand x in. Az lenne a kérdésem szerintetek milyen díjcsomag lenne kedvező számomra nem kell hogy sok pénz legyen rajta.
-
nooooorb
csendes tag
Üdv! Tudtok abban segíteni, hogy 20 hónapos előfizetéssel jogosult vagyok-e már készülékváltásra, vagy ki kell várnom még a hátralévő 4-et? Illetve akadályt jelent az ügyben, ha korábban többször volt késedelmes fizetésem? Nem volt korlátozás, csak 1-2 hét késés. Köszi előre is!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy hozzá értőtől kérdezném, hogy olyankor mi a helyzet, hogy az általam kinézett telefon, az akciós listában nem szerepel, ugyanakkor az online rendelésnél igen? Ha nincs a listában akkor a boltokban nincs is? Ráadásul kifutó készülék. Meddig lehet az még? Eredetileg egy céges előfizetésbe lennék bevonva április elején, és ahhoz vennék egy újat a mostani helyett és nagyon megtetszett a készülék. Konkrétan a Samsung Galaxy Ace 2-ről lenne szó. Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm!
-
Okean
tag
Ha aranykártyás, nagyjából azon az áron kap készüléket az üzletben, mint az új Domino-s árak (illetve ha van havidíjas T-Mobile vagy T-Home is a nevén, akkor annak a pontjait beszámíthatják a Domino készülékváltásba).
Lehetséges a meglévő Like díjcsomagot lemondani, majd egy másik számra újból igényelni? Így talán aranykártya hiányában is meg lehetne oldani az új előfizetőkre vonatkozó kedvezményes készülékvásárlást.
-
1430
senior tag
válasz
berbatov2 #26188 üzenetére
Ha aranykártyás, nagyjából azon az áron kap készüléket az üzletben, mint az új Domino-s árak (illetve ha van havidíjas T-Mobile vagy T-Home is a nevén, akkor annak a pontjait beszámíthatják a Domino készülékváltásba).
További kedvezmények >>
Feltöltési bónuszok >>Rosszarcu01
Esetedben a legegyszerűbb megoldás szerintem az lesz, ha bemutatod a SIM-et, a személyidet (+lakcímkártya) és 30 napon belül ha nem jelentkezik az eredeti tulaj, akkor végleges Domino Felhasználó leszel. Megjegyzem a Domino Előfizető továbbra is teljes joggal fog rendelkezni a hívószám felett. Továbbá megjegyzem, hogy WebShopból díjmentes házhozszállítással 2790 Ft egy új Domino SIM, amiből 2700 lebeszélhető... -
berbatov2
senior tag
Fater ezer éve T-mobilos, csináltam neki accot a mytmobileban, viszont sehol nem látom a kapcsolat pontjait. Időszerű lenne a készülékváltás neki, de jó lenne valami kedvezmény.
Valaki tudna segíteni, hogy hol keressem a kapcsolat pontokat? -
Vangelis
félisten
Esetleg ha valakit érdekel:
A Nokia Lumia 800 olcsóbb 1éves hűséggel pl Fun (1750ft/hó)társkártyával mint mozaik M(8600ft/hó)-el.
-
tween
őstag
Ha közel egy éve előfizető vagyok, akkor lehet még előfizetésem? gy dominós készüléket vennék.
-
1430
senior tag
A "sima" Like díjcsomag május 1-től le lesz zárva, vagyis onnantól csak az használhatja, akinek van, újonnan csak a Like 50 és 300 lesz választható. Rajta van a számlád végén.
"A Szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség (Ált. Díjszabás 2.1.4.)." -
giigz
veterán
válasz
Soulfly842 #26172 üzenetére
Köszi a segítséget
-
Soulfly842
addikt
Apropó, nem tudom, hogy volt-e itt szó korábban róla, de sokan hiányolták a nagyobb forgalombővítést a like-nál. Like 300-ra már lehet igénybe venni net&roll opció 1GB-s forgalombővítést is néhány napja
-
giigz
veterán
válasz
Soulfly842 #26172 üzenetére
Az biztos, hogy az egyetemistáknak ez a Like 300 ajándék. 15/25 Ft ami kb. semmi, olcsó havidíj, és 300 MB net... Akinek van esze, az ebben a díjcsomagban van...
-
Soulfly842
addikt
Nézd meg a régi like díjcsomag díjszabását és az új likeot, amit valahogy már jobban preferál a t-mobile oldala is
Előfizetői díjszabás, 7. old.: régi Like
Egyelőre, hogy mi lesz a like 300 sorsa arról nem tudni semmit, de rossz ómen szerintem, hogy a kisebb like szépen lassan 'át fog alakulni' (természetesen csak az új előfizetőknek, a régieknek marad).
Októberig még sok idő van, én is csak találgatni tudnék.
Ha nagyon ragaszkodsz a számhoz, akkor egy 6500 HUF-os számcserével.
Vagy játszhatsz akár biztonsági focit is. Csinálsz egy dominó kártyát, átváltod havidíjasra (hűségidő nélkül) Like 300-ra, kihasználod az előnyöket, ha októberben lesz még ilyen csomag, akkor örülsz, megszünteted a régit és eljátszod a régi díjcsomagoddal a hűségidőn kívüli Like-ra transzformálást. Ha nem, akkor okosabb voltál a rendszernél és két évig v. még tovább élvezheted a like díjcsomag adta a lehetőségeket.
Ez a kivitelezés nem jár számcsere díjjal és egyebekkel.
-
giigz
veterán
válasz
Soulfly842 #26170 üzenetére
Ha azt mondod, hogy van rá esély, hogy megszüntessék a Like díjcsomagot, akkor nem várok októberig. Ha valószínű (legalább 99,9%
), hogy marad addig, akkor meg várok.
Ha esetleg nem marad addig, akkor pedig most váltok egy olyat is. Viszont azt hogy fogom tudni megcsinálni, hogy októberben a Like-ra menjen át a mostani a számom, a mostani díjcsomag meg októberben szűnjön meg, és csak a Like maradjon a mostani számommal?
-
Soulfly842
addikt
Dehogy is...
teljesen új telefonszámmal lehet csak... Találkoztam már olyanokkal, akik hiába volt már egy számuk vitték a Like-ot is a meglévő mellé, hogy ezzel csökkentsék a költségeiket (a főszám havi forgalmát visszafogva/nagyobb havi számlák okán - az olcsóbb percdíjak miatt) és azt követően a régebben használt számot simán megszüntették
De ugyebár az két havidíj addig is...
Viszont úgy veszem ki a soraidból, hogy te viszont inkább vársz októberig.
-
giigz
veterán
válasz
Soulfly842 #26168 üzenetére
És akkor annak is ez lesz a telefonszáma, vagy hogy? Ezt nem értem pontosan. Mert ha másik száma lesz, egyelőre az sem probléma, de októberben amikor lejár a mostani, akkor már azt a Like díjcsomagot szeretném a saját számomra.
-
giigz
veterán
válasz
Soulfly842 #26163 üzenetére
Az mit takar pontosan, hogy aktiváljak a jelenlegi mellé?
-
Azt vettem észre, hogy nálam csak a más hálózatba küldött SMS-eket nem számolja pluszban, a hívásokat igen. Magyarul az leforgalmazható lenne?
Ezt írják:
"100%-ban leforgalmazható belföldi alapdíjas,
T-Mobile előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre
valamint hangposta lehallgatására belföldön"Lehet hogy az SMS előtt nem vessző hanem egy pont kellett volna, és akkor már úgy érthető lenne, hogy belföldön SMS küldésre de arra már nem vonatkozik a T-mobile előfizető feltétel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Lehiñito #26164 üzenetére
Utaltam a garanciafutárra is
Az még jobb... nagyon korrektek, házhoz mennek, csere készüléket biztosítanak és nekem pl. amikor dolgom volt velük 3-4 nap múlva hozták is vissza a készüléket
Ha regisztrálod a samsung oldalán a telódat akkor pár hónap extra jótállást is kapsz az Advance-hoz, ha jól tudom
Odafigyelnek a Samunál a részletekre...
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Soulfly842 #26163 üzenetére
Köszi a választ. Voltunk bent azóta és kaptunk A5-ös méretű garlevelet. Nem feltétlen szeretném a Tnél gariztatni, inkább beviszem a márkaszervízbe, ha már adott ez a lehetőség is.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Lehiñito #25640 üzenetére
Privát ment, ha esetleg már nem olvasnád, de a T-pontok szervizeiben egyébként a számlát ugyanúgy elfogadják a jótállási igényekkor, holott hivatalosan a garanciajegy is szükséges lenne.
Ha ragaszkodsz hozzá, ill. ha a Samsung garanciafutárnál/samsung márkaszerviznél is érvényesíteni akarod a jótállást akkor viszont szükséges a jótállási jegy, az üzletekben szokott lenni 'kézi verziója', seperc alatt kiállítanak neked egy ilyet, ha bebattyogsz egy számlával és személyes iratokkal.
(#26014) Gergi
Tévesen mondták neked. Ugyanaz a tarifakategória. Bár 'félig-meddig bevett' díjcsomag váltás, de minden gond nélkül és kötbér terhelés nélkül kivitelezhető.
(#26162) giigz
A Like díjcsomagokra továbbra is áll a korábbi tézis
:
"A díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással), Domino előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés, valamint Like 50 díjcsomagról Like 300 díjcsomagra való áttérés esetén igényelhető. A díjcsomag új előfizetésként itt az interneten, a My T-Mobile-ban valamint T-Pontjainkban és partnereinknél, díjcsomagváltással pedig T-Pontjainkban és partnereinknél vásárolható meg."
Ergo: Arra nem.
De aktiválj mellé egy olyat is amíg hűségidőd van...
gyorsan, amíg lehet
Gondolj bele, egy családbarát oda-vissza áráért szinte már meg van, h. három számot null' HUF-ért hívj és a percdíjak is jobbak
-
giigz
veterán
Sziasztok!
MédiaMánia XS díjcsomagom van, és az lenne a kérdésem, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy amikor átlépem a 150 MB ingyenes mobilnetet, akkor utána ne fizetni kelljen érte, hanem a sebességet korlátozza, mint a netcsomagoknál?
-
válasz
manchester85 #26153 üzenetére
igaz, a hűség alatt megtermelik azt a kis felárat, az amúgy sem olcsón árusított függő telefonjaikhoz!
-
manchester85
veterán
Törvény kellene rá, hogy a szolgáltatók vagy ingyen, vagy nagyon olcsón kötelesek legyenek függetleníteni a készülékeket a hűség lejárta után. Ezzel az erővel ki is dobhatom a telefonomat 2 év után, ha szolgáltatót akarok/kell váltanom. Vagy legalább lenne időarányos a függetlenítés ára. Ez így egy vicc.
-
válasz
manchester85 #26151 üzenetére
igen, de nem nekik érdekük a dolog...
-
tween
őstag
Hálózati korlátozás (SIM Lock) feloldását milyen feltételekkel hajtja végre a T-Mobile? 1 éves előfizető vagyok náluk.
-
1430
senior tag
válasz
Sztbeni #26147 üzenetére
Ugye ezen most nem lepődtél meg!
Mivel ezek "lélegző" hálózatok, az aktuális terheltségi viszonyok határozzák meg a cella méretét, illetve a térképet sem úgy szokták összeállítani, hogy fogják a körzőt és bejelölik az elvi jelterjedési maximumot, hanem igyekeznek figyelembe venni a domborzati viszonyokat, tereptárgyakat, várható forgalmi hatásokat, sőt még helyszíni méréseket is végeznek (ami csak egy pillanatnyi állapot). Szóval inkább alulterveznek, mert azért kevésbé panaszkodnak, ha jobb a térerő, mint amit mondanak. -
-
1430
senior tag
válasz
Sztbeni #26145 üzenetére
Bár én csak 3G/HSPA lefedettségi térképet találtam az oldalon, de igen, az UMTS (3G) cellák mérete nagyobb szokott lenni, mint a HSPA, ezért van olyan hely, ahol csak UMTS van, ami 384 kbit/s-os elvi sebességet biztosít.
pana0017 & pepe091 & raziel01
Esetleg fel tudtok tölteni olyan - személyes adatoktól mentesített - számlakép részletet, amin ez a jelenség látható? (pl. forgalmi sorok, kedvezmény sorok és végösszeg)
Főleg azt a részt furcsálom, hogy "néha hozzáadja, néha nem". Mivel a normális az lenne, hogy hozzáadja, olyan kép lenne jó, amin nem adja hozzá. -
Sztbeni
őstag
A T-Mobile oldalán van külön 3G és HSPA lefedettségi térkép. Ahova 3G-t jelez, de HSPA-t nem, ott 384 kbit/s-el megy a net?
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #26118 üzenetére
Szokásommal ellentétben nem néztem utána, de nem lehet erre ráhúzni a csalás bűntettét?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Like díjcsomagom van, és tudomásom szerint ennek az 1620 Ft-os díját csak 30-as felé lehet lebeszélni, smsezni stb., azonban szoktam hívni 70-est is, de az 1620 Ft-os számla mellé mostanában nem számolja fel. Ez mi miatt van?
-
válasz
sarkanyolo2 #26137 üzenetére
Persze.
A biztosítónak mindenképpen.
Neked csak akkor, ha valami történik a készülékkel!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri egy dominó készülékre 10.000 Ft-ért biztosítást kötni egy évre? Egy most 80.000 Ft-os LG L9-ről lenne szó.
Üdv, sarkanyolo
-
tomy86
addikt
válasz
Phreetsie #26126 üzenetére
Egyrészt, ahogy írták ez más szolgáltatóknál is így van. Másrészt emiatt legyél dühös a sok kedves honfitársra, akik orrba-szájba vásárolták hűségre a telefonokat (egy időben "divat" volt hajléktalanokat igénybe venni erre a célra) és cse...tek fizetni a részleteket. Ha majd nem friss ügyfél leszel, akkor nem kell előleget fizetni. Én 16 éve vagyok a Westel/T vonalon és egyszer sem kértek előleget.
-
válasz
csilla5ma #26132 üzenetére
biztos, hogy jobb a mihamarabbi rendezésre az elmaradásoknak, de előtte szerintem vedd fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal, hogy hol tart jelenleg a folyamat, és kérd a segítségüket, lássák, hogy hajlandóságot mutatsz a tartozás rendezésére, biztos segítenek!
-
válasz
csilla5ma #26130 üzenetére
szia,
mihamarabb felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, és lehetőség szerint rendezni a számlákat/elmaradásokat, annál több esély van - bizonyos kereteken belül - olcsóbban megúszni a dolgot!
a kötbér mértéke több tényező függvénye, de erről is adnak pontos információt, ha nem lesz meg a szerződés.
némi támpont, hogy miként történnek a dolgok; link
az utolsó pont a húzós, ott már nem csak a számlás elmaradás és a kötbér lóg a levegőben, hanem egyéb költségek is, és az összeg folyamatosan nő, "kamatozik" a számukra! -
csilla5ma
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon be vagyok parázva, T-Mobile-nál vagyok Like díjcsomag 2 éves hűség. Úgy jött ki a lépés, h nem tudtam fizetni 2 havi számlát, ami össz 7120 ft, kikapcsolták a telefonomat, majd 03.07-én felfüggesztették a szolgáltatást, ebben az esetben úgy tudom, h kötbért kell fizetni, ami 30-40000 ft?? (nem találom sehol az előfizetői szerződésem). Ki lehetne kerülni még ezt a kötbér fizetést valahogy? 7120 ft-os tartozásra nem szeretnék, és nem is tudok ennyi kötbért kifizetni:S
Előre is köszönöm a válaszokat
Üdv -
Soulfly842
addikt
válasz
a kezdeti hőfokot félretéve: Erős a gyanúm, hogy viszonylag friss előfizető vagy, rövid időn belül két előfizetést aktiváltál (hivatalosan három havonta egyet lehet egy új előfizető esetében - egyedi, felsőbb engedéllyel, nagyobb előleggel lehet eltérni ettől) és kiemeltségi szinttel sem rendelkezel. Ezek biztonsági szintek, biztonsági eljárások, s ne hidd azt h. más szolgáltatónál ez máshogy van - sőt az szerintem még felmenő szidósabb is
) Ami a lényeg: érd el az aranykártya szintet, rendelkezz legalább 7 hónapos előfizetői múlttal és onnan ezerszer szimpatikusabb lesz az eljárás a jövőbeli vásárlás(aid)hoz.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
A kulturált kifejezésmódodhoz gratuláltam...
3 hónapos előfizetői "múlttal" lenne ez a 3. előfizetésed,ha jól látom.Persze azért kicsit erős,egy 50 ezres telefonra 75e előleget kérni...jobban jársz,ha megveszed Dominoval. Bár lehet tőled még úgy is kérnének előleget...vagy eleve drágábban kapnád csak meg.
-
válasz
nem is azzal volt baj, amit problémaként leírtál, hanem a hogyannal...
tőlem sosem kértek még előleget, pedig vettem már részletre több telefont is, általában drágábbakat - például iphone 4s -, és bár simán kifizet(het)tem volna zsebből a teljes vételárat, de gondoltam, inkább nálam kamatozzon és romoljon a forint, ne pedig a szolgáltatónál, ha egyszer adott a lehetőség! -
Phreetsie
tag
termeszetesen nem. webshopos rendeles stb. nem beszeltem igy az elado holgyel, ha erre lennel kivancsi. mert, nem az o hibaja. egyszeruen csak leirtam duhongve hogy mi van. amugy 1 reszletem van, 1 meg sima elofizu. ahhoz nincs reszlet. de mondom, egy darab elmaradasom sem volt sohase. ket elofizunal kertek 40ezret azaz, 80 ezrem van mar naluk amibol kb. meg 45 ezer korul van amit nem hasznaltam fol. amugy egy galaxy s advance lett volna. funba. egyszeruen elpattant az agyam, mikor ide irtam. es lehet mondani, hogy en vagyok a goreny geci proli ember.. de ezek nem normalissak, en mondom nektek.. 75 ezer eloleg. pf, ugy, hogy fizettem be mar 2 elofizunal 80-at.. ja es ez nem is reszletre lett volna. hihetetlen. ennel meg az is jobb lett volna, ha azt mondja: nem kapod meg.
oszt' elvan intezve, nem pofatlanul ekkora osszeget mondani szvsz..bruszli.: gratulalhatsz, de ez akkor sem normalis. jo lenne, ha a kormany mar jo seggbe rakna ezeket a szolgaltatokat vagy valami, mert amit ezek muvelnek az elofizetokkel az mar kesz rablas es mocsoksag. aztan lehet engem fujjolni meg puffogni
-
randras
veterán
Sziasztok,
T-s 4G-s iPad Mini független vajon? Van valakinek tapasztalata?
Egyáltalán milyen SIM-et kell ebbe rakni, hanghíváshoz használt SIM net hozzáféréssel megy, vagy hogy van ez? -
-
D@niel
addikt
hello,
van olyan lehetőség, hogy ha beviszek egy telefont szervizbe, majd cserélik, akkor egy teljesen más modellt választok amely természetesen, árban megegyezik?
-
Phreetsie
tag
ekkor *** ceget.. akartam venni egy uj telot elofizuval, funba.. erre a no elkezdi, hogy fizessek be mar 75ezret.. *** ceg ez. foleg, hogy sohase volt elmaradasom es sohase volt semmi hitelem sohase. ja es mar ketszer kertek 40ezer eloleget azaz tag vagyok naluk ket elofizuval. ***
*moderálva
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Soulfly842
addikt
Az a baj, hogy semmilyen jogalapod nincs, amivel őt támadhatnád, amivel esélyed lenne bármit is kezdeni.. Jogilag te vállaltad a felelőséget, te írtad alá a hűségidőt, te vállaltad a kötbér kötelezettséget. Arra én nem támaszkodnék, hogy majd ő fizeti, az alapján amit leírtál archetípusa annak h. nem fogja vagy csak hébe-hóba lökne bele valamit (jobb esetben) Egy részletfizetési megállapodást komolyan kell venni, mivel seperc alatt tovább adják onnan behajtócégnek, ha a megállapodási feltételek nem teljesülnek (onnan meg illetékek, elj., egyéb költségek kerülnek rá). Jogilag semmit nem írt alá. Tanulópénz volt ez, nagyon úgy néz ki.
-
sifarr
senior tag
Beütött időközben nála a krach.
Akkor igen kétséges, hogy bemegy veled tartozást, szerződést átvállalni.De ha rábeszéled és bemenni is.
Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.
Ha a T-pontban az átvállalásnál is elkezdene pampogni a 4 ezer, meg a kötbér, meg a T eljárása miatt, akkor tuti, hogy elbukik a hitelbírálaton. Vagy kap egy 50-100 ezres előlegbefizetési kötelezettséget. Elvégre 2 kiló tartozást kellene a nevére átírni.
A T se hülye, a legkisebb gyanúra visszakozni fog.Azért szurkolok neked, hogy sikerüljön!
Majd írd meg, mi lett a vége. -
g0n21
senior tag
Addig nem szeretnék eljutni. Ha nem sikerül semmilyen módon rávennem az átvállalásra, inkább fizetem, mert a T csak peres eljárás útján inkasszózhat, akkor pedig kapok egy finom perköltséget. Akkor már inkább megalázkodom magam, és az elveim előtt és fizetem a részleteket, majd szemenköpöm magam, és soha többet nem állok szóba velem... (Bocsi a képzavarért, én a film-oktatás-és reklámiparban dolgozom, + egy mesterszak, ez a magasröptű baromságokkal jár
)
-
StLui
veterán
Könyvelek, sajnos bármilyen hihetetlen, rengeteg munkavállalótól kell a fizetésből levonást foganatosítanunk mert a rokon barát nem fizette a részletét, és ő volt a kezes. Szóval szomorú, de sajnos nagyon sok ember képes kiszúrni barátjával, rokonával, úgy mint veled ez az illető
-
StLui
veterán
Ezt nem tudom elképzelni, hogy valaki 4eFt miatt bevállaljon egy százezres rizikót, esetleg kifizetem és utána perelhetem, levelezgethetek a visszatérítésért, majd visszakapom, ha nyerek. Itt tuti a veled szembeni rosszindulata, meg a más f.szával verem a csalánt este forog fenn. Ennyire nem szúr ki az ember a másikkal véletlenül
-
g0n21
senior tag
Update: Beszéltem egy jót a kedves és együttérző ügyintézőkkel, és a következők derültek ki:
- IMEI alapján tiltathatom a telefonokat (hogy hogyan, nem tudom, de lehet)
- Telekommunikációs BAR-on vagyok, amíg a teljes tartozás rendezésre nem kerül (egyik szolgáltatónál sem vásárolhatok kedvezményes készüléket, és nem köthetek hűségnyilatkozatot). -> amennyiben nem fizetem a tartozás részleteit, átraknak rendes, bankközi BAR-ra.
- Az előfizetői szerződés(ek) tartozással terhelve IS átruházhatóak másra, amennyiben az illető befárad velem a T-be személyesen.Most jött el az a pont, hogy ha beledöglök (vagy valaki más -
képletesen, még mielőtt valaki ezt felhasználná ellenem)), akkor is be fog fáradni velem. -
g0n21
senior tag
válasz
sifarr #26104 üzenetére
sifarr és erdoke: Első körben köszönöm a válaszokat, nagyjából így gondolm én is.
A tartozás átvételét talán rá tudnám erőszakolni, úgysem fizetne, neki 8.
A napokban olvastam, hogy élő szerződést át lehet venni. A szerződés élő, csak tartozás van rajta. Majd kifaggatom a T-t, ha felveszik végre(tegnap 1:15p alatt nem siekrült)
Azért mondom, hogy nem tudja bizonyítani, hogy NEM küldte el, mert még akkor kikértem a hívásrészletezést, a mai napig megvan, és azon percre pontosan kristálytisztán rajta van, ez által (is) tudtam utánamenni az emeltdíjas telefonszámnak.
Ő azt állítja, hogy korábban sem lehetett emelt díjas sms-t küldeni, mert a készülék nem engedte. Ami egy adag baromság (mint írtam), mivel a szolgáltatónál engedélyezve volt, a 4000-rel terhelt számla kézhezvétele napján tiltattam az emeltdíjasokat a két számon.Igen, ő továbbra is vitatja, hiába ugatom neki, hogy SEMMILYEN hivatalos papír nincs arról, vagy álláspont, hogy neki igaza lenne.
erdoke: Mivel akkor is nagyon pattogott a négyezren, én mondtam, hogy odaadom neki azt a +4ezret, csak fizesse be, és hagyjuk már ezt az ügyet békén, mert se időm, se kedvem, se energiám nincs ezzel foglalkozni. Azt mondta, hogy nem a 4 ezer a lényeg, hanem hogy a T hülyének próbálja nézni (na ja -.- )
Többször mondtam, hogy kifizetem, de nem, ő csak háborgott.
Mondhatom röviden úgy, hogy: egy köcsög.Tegnap, mikor beszéltem vele, megkérdeztem, hogy amit eddig befizettem, és a továbbiakban be fogok fizetni, az hogyan és mi módon kerül vissza hozzám, erre annyit kaptam, hogy "ez egy jó kérdés".
Az én véleményem (miután végképp átnyálaztam az ASZF-et) az, hogy itt semmi helye nincs reklamációnak.
Az, hogy az emeltdíjas telefonszám valójában warez Spam, az sem magyaráz semmit, az fogy.védes ügy lenne, amit a T-vel szemben kevés, mert akkor sem magyarázza meg, a további 59.xxx Ft számlatartozást.
-Mélytorok-
-
"Két eszközön is lenetezhető egy előfizetés a T-Mobile-nál (forrás)
2013. március 08., péntek, 11:00Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót tett elérhetővé a T-Mobile. Azoknak lehet érdekes, akik több okoseszközön használnák ugyanazt a mobilnet-előfizetést.
A T-Mobile tapasztalatai szerint folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére.
A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható. Az opció használata 500 forintba kerül."
Ez miért mostani hír? Korábban is volt erről szó a topic-ban.
-
blg
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #26087 üzenetére
Szia,
Nekem megvan az Option GIO 225-höz való szoftver, ami az Option honlapján volt fönt. De ez nem firmware, hanem az a kliensprogram, amivel csatlakozni lehet a netre. Ahelyett használom, ami eredetileg rajta van az eszközön, még az eszköz bedugása előtt telepítem a számítógépre, bedugom a kütyüt, és már írhatom is be a pinkódot. Kinézetre ugyanolyan, mint a korábbi, csak nincs T-Mobile-ra márkázva, Globetrotter Connect 3.1.0.1162 a neve és verziója. Kéred? Kirakjam valahova?
-
sifarr
senior tag
Hát, az esélyed bármilyen neked kedvező megoldásra gyakorlatilag nulla.
Van olyan opció a T-nél vajon, hogy átvállalja rólam az ember a tartozást (az előfizetést)?
Az előfizetést át lehet íratni, de csak akkor, ha előtte minden tartozást rendeztél. És persze újra aktiváltattad a két előfizetést.
Tartozást a T biztos nem enged átíratni. Nekik nem is lenne logikus. Te elkezdted fizetni a tartozást, tehát egy jó adóst miért cserélne le egy bizonytalanra?
De - szerintem - a "barátod" sem menne ebbe bele, azaz nem venné a nevére a tartozást. Hiszen vitatja a jogosságát.
Meg utólag elgondolkoztató, hogy miért téged kért előfizetőnek. Szinte biztos, hogy volt korábban is hasonló vitája valamely szolgáltatóval. Tehát vagy fekete listán van, vagy nem felelt meg a hitelképességi vizsgán.
Szóval ez az átírási út bukta.Egyébiránt ez baromság, mert nem tudja bizonyítani, hogy nem küldte el.
Ebben viszont nincs igazad. Hogy egy emelt díjas számra történt-e hívás/sms/szolgáltatás megrendelése, hogy mikor, melyik számodról, azt a T pontosan tudja a híváslistából. Ez vagy abban a hónapban történt, amire kiszámlázták, esetleg az előző hónapban.
Amikor a 4 ezres megjelent a számlán, akkor ezt te lekérhetted volna a T-től.
Megteheted most is, utólag is. Csak minek?
Már nem a 4 ezer az igazi bukta tétel, hanem a többi.
Ha a T a híváslistából igazolja neked, hogy volt emelt díjas hívás, akkor mit csinálhatnál?
A barátod továbbra is vitatná. Ő nem perelhet, te főleg nem perelnél, mert tudod, hogy hiába.
Kifizethetnéd az elmaradt számlákat egyben, kérhetnéd az előfizetések aktiválását és kérhetnéd, hogy a T méltányosságból törölje a kötbért. Viszont, ha/esetleg megadná is, neked kellene kitölteni a hűségből fennmaradt részt. Neked viszont az előfizetésekre nincs szükséged.
Nincs itt neked jó megoldás. -
Vangelis
félisten
válasz
Lajos11107 #26101 üzenetére
1430. Szerintem leküldik ha felhívod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest