Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. Május közepén jár le a jelenlegi mobilnetes előfizetésem hűségnyilatkozának érvényessége a T-Mobilnál, a T-Mobil oldala szerint Arany kiemeltségű szintű előfizetésnek számít.

Szeretném megújítani az előfizetést + új készüléket venni náluk, de egyben kisebb díjcsomagra is szeretnék váltani, nyilván újabb két éves hűségnyilatkozat aláírásával. A díjcsomagom Relaxnet XL volt (amit elég sokáig ki is használtam, de most már nincsen szükségem ekkora adatforgalmú mobilnet-csomagra), erről váltanék lefelé Net&Roll S-re (és vennék mellé részletfizetésre egy iPad Mini-t -> gondolom, díjmentesen adnak mellé/vágnak nekem a régiből nano-sim-et). A kérdésem: hogy ezt megtehetem-e május közepe (tehát az eddigi hűségnyilatkozatom lejártának időpontja) előtt? Ha megtehetem, akkor mennyivel előbb érdemes megtennem? (Nem egészen két hónapom van ugye a lejáratig.)

Még valami: annak, ha én igénylek Arany Kapcsolat Kártyát valamelyik T-Pontban, annak milyen gyakorlati hasznát láthatom?

Előre is köszönöm a válaszokat. Mindennek igyekszem utánaolvasni, de alapvetően nem T-s ügyfél vagyok, így inkább rákérdezek a nem tiszta pontokra. :R

Új hozzászólás Aktív témák