- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
strunyo
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hozzátok, h szerintetek a T-mobil-nál kapható Dualsim-es mobil?
Mert a honlapjukon a keresőben ezt nem nagyon tudom lecsekkolni
Olyan 40k-ig kellene hagyományos(nem okos) kivitelű T-s teló.
Ezért kérnék tőletek infot hátha valaki jártasabb nálam ebben a témában.
Előre is köszi -
válasz
Sztbeni #26997 üzenetére
a balaton környéke a kezdetektől preferáltabb.
bezzeg borsod, bár csak ritkán utazunk haza a szülői házba, de ott 20 km-es körzetben nincs edge, csak gprs, illetve a térerőt is úgy kell keresni néha...sifarr; pont ezen gondolkodtam, hogy a nagyobb forgalmat bonyolító ismerősem, jellemzően valamilyen speciális - nem feltétlenül publikus - csomagban vannak, cég...stb által, tehát számukra sem igazán alternatíva a két új csomag.
-
sifarr
senior tag
válasz
zoli62 #26989 üzenetére
Mit gondoltok, mennyire lesz népszerű a Next díjcsomag?
Nem hiszem, hogy a népszerűség volt a szempont.
Muszáj volt reagálni a Red-csomagokra. Ez viszont felemásra sikerült.
A Next XL a Red Super megfelelő alternatívája.
Viszont a Next L-nél a Red Standard (főleg a készülékvásárlás nélküli verzió) egyértelműen jobb.
A Té ott van bajban, hogy vannak meglevő, a Next L-nél magasabb havi díjú más csomagjai a Mozaikban és az Ikonnál is. Ezért az új díjcsomagnál (L-nél) összességében (díj és szolgáltatás) nem mehetett ez alá, mert akkor saját magának csinált volna konkurenciát. A Vodánál viszont a 2,5Red csomag képviseli a legmagasabb díjkategóriát, logikusan.
Egyébként korlátlan csomagok a nem publikus területen is vannak, nagyjából br. 10-11 ezres költséggel. Nem is különösebben nehéz hozzáférni.
Egy publikus, korlátlan csomagnak (2-4 GB nettel) pont ez lenne a reális, piac által visszaigazolt ára.
Viszont a jelenlegi gazdasági helyzetben a publikus fronton ez nem bevezethető. Valószínűleg többen váltanának lefele, mint egy kicsit magasabbra fel, azaz bevételcsökkenés lenne a vége.
Ha a Voda a Reddel alacsonyabb árral indult volna (pl. 11 - 13 - 16), akkor jelentősen megkavarhatta volna a piacot a publikus magasabb díjú szegmensben.
Így ez az egész a publikus előfizetéseket nézve, arányában nem túl jelentős, csak színesíti a díjpalettát. Nem 10-20 %-okban mérhető. Egyiknél sem. -
válasz
zoli62 #26994 üzenetére
2 év hűséggel még elmegy, de hűség nélkül nagyon húzós a havidíj (+10 e ft), én pedig még olcsóbb díjcsomagra sem írok alá hűséget soha, mert nem lehet tudni, hogy mit/milyen módosításokat, új díjcsomagokat, lehetőségeket...stb hoz a jövő.
más kérdés, hogy az olcsóbb díjcsomagot sem mindig használom ki, de így legalább kevesebb megy veszendőbe. -
djculture
félisten
válasz
Csabi88888 #26993 üzenetére
Oda adod egy egyező nemű családtagodnak és az összes adatod birtokában lebeszéli ő. Ennyi a megoldás, csak előre tisztázd le vele hogy mit szeretnél. Szerződést úgyis neked kell aláírni, postán küldik/futár hozza így ebből gond nem lesz. Viszont futáros telefon szerződés küldés esetén bajba leszel mert csak te veheted át.
-
Csabi88888
csendes tag
válasz
Csabi88888 #26933 üzenetére
Erre is írjatok 1-2 ötletet, legyetek szívesek. Hülye kérdés, de sajnos ez a helyzet, amire kellene valamilyen megoldás. Köszönöm!
-
club1
veterán
válasz
Sztbeni #26988 üzenetére
Ezt abszolút elhiszem, de nem kötelesek kicserélni a régi sim-et csak ha hibás, és akkor is csak azonos típusra. Kivéve persze, ha veszel a szolgáltatónál egy másik típusú sim kártyát használó készüléket.
Természetesen az ügyfélszolgálatos jóindulatán is múlhat a dolog (ráírja hogy hibás, és cseréli ingyen akár másik típusra is), de a személyes jóindulatra - szemben a szabályokkal - nem lehet alapozni. -
zoli62
addikt
Mit gondoltok, mennyire lesz népszerű a Next díjcsomag?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, időközben inkább meggondoltam, nem megfelelő nekem az a telefon amit választanék
Ám jó hogy most már tudom mi a helyzet-e téren, köszönöm a segítségeket -
1430
senior tag
válasz
#48525824 #26963 üzenetére
Ha T-Pont szervizbe vitted, akkor csak a szerviz nyitvatartási idejében veheted át. A partnereknél rendszerint egyezik a szerviz nyitvatartás az üzlet nyitvatartásával.
club1
A 80-as számon nem lehet elérni az üzleteket, az akciók menüpontot választva a 1430 / akciók menüpont jelentkezik, és onnan ügyintézőt kérve csak a telefonos ügyfélszolgálat érhető el. -
club1
veterán
válasz
#48525824 #26979 üzenetére
Telefonálj oda és megmondják. A 80-as (zöld) számot itt találod hozzájuk.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #26954 üzenetére
hali! ha náluk vettél új mobilt akkor ingyen ha máshonnan akkor 4500. aztán, hogy milyen alapos ügyintézőt kapsz más kérdés
---------------------------------
korábban volt szó a hkv-ról. mondhatod, hogy Te vagy az egyik leggazdagabb magyar ha a neved se tudod kimondani rendesen. ha meg bármely szolgáltatónál már mondták fel előfizetésed tartozás miatt ne reménykedj kis összegben...
-
tomy86
addikt
-
válasz
tomy86 #26971 üzenetére
részint rossz irányban vontál le következtetést abból, amit én írtam!
nézz bele a szervizes menübe, hogy milyen infókat ír ki a aszolgáltatós firmware verzióval, illetve az utólag felhúzott eltérővel, és tudni - de lagalábbis sejteni - fogod, hogy miért írtam, amit!pepe091; ezt így nem lehet kijelenteni, mert az egy dolog, hogy nem foglalkoznak vele, de papíron nem okés a dolog, és csak egyszer fogjon ki valaki olyan szervizest, aki ellenőrzi a dolgot, és foglalkozik is vele!
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem T-mobilos romot androidot teszek fel a telefonomra ahnem gyári romot pl amit kiadott a sony.Az garancia vesztéssel jár?
-
törölt tag
Szervizelt keszulekert hetvegen is lehet menni a westendi t-be vagy csak amikor a szervizuk is nyitva van?
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #26960 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy a honlapjukról rendeltem(ami igaz is volt),de akkor még nemvolt a kezembe a telefon.
(#26962) Ez is igaz. De pl ha 2 évnél idősebb a kártya és azt mondod hogy nemjó mert pl nincs térerő vele,akkor is ingyen cserélik.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
T-Mobile hogyan cserél micro SIM-re? Lehet szükségem lenne rá, és nem tudom, ingyen csinálják, vagy pénzért. A SIM-em több mint 3-4 éves. Köszönöm a válaszokat
-
airmax_2.0
tag
Nagy
a T-nek... illetve a 1430-nak...
Nemrég épp itt sopánkodtam a GoNet L miatt... Most 2 perc alatt tudtam váltani a GoNet XL-re.. -
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #26948 üzenetére
(közben lejárt a szerkesztésre adott idő bocs ...)
Szóval az on line ügyintézési felületen nem található a Go Net XL, így ott nem tudtam kipróbálni a váltást... -
airmax_2.0
tag
Óóó... Megjelent a GoNet XL.
Meg tudná valaki mondani, hogy a novemberig hűségidős meglevő GoNet L -ről át tudok váltani erre az új XL csomagra, anélkül hogy bármilyen büntetést, vagy kötbért kéne fizetnem?..
Vagy csak majd novemberben...? -
Sztbeni
őstag
Az igaz, hogy a Telekom a Vodával ellentétben nem szolgáltat a 2G háló 100%án EDGE-t, csak bizonyos helyeken? Volt régebben külön EDGE térkép is, de már nincs. Ugyanannyi a lefedettség, mint akkor?
-
fasirTTT
őstag
sziasztok. szeretnék venni 1 note 2-t mozaik XS díjcsomaggal. neten a kezdőrészlet 27000 ft + 12x 8400 + előfizu
üzletbe valahogy máshogy van, már nem tudom kezdőrészlet 5600 + 24 x 6000 (kb, nem tudom pontosan)
na de van ez a mobilelőleg fizetés hitelképesség vizsgálat alapján meghatározott összeg. na most ez a vizsgálat hogy befolyásolja az összeg növekedését ill. csökkenését ? pl ha én mint pályakezdő ember, munkahely keresésbe folyamatba van, anyámékkal élek VS. apám akinek munkahelye van fix havi fizetés + egyéni vállalkozó akkor valószínűleg neki lenne kevesebb a mobilelőleg összege. (Gondolom én)valaki nem tudna kicsit felvilágosítani aki már csinált hasonlót ?
-
Sziasztok!
A lumia 610-hez megszűnt a mozaik xs mellé választható részletfizetési lehetőség?
-
Flyme
senior tag
Sziasztok, T-s vagyok, azon belül a Domino 5 díjcsomagot használom, ami ugye azt jelenti, hogy 5 általam választott számot kedvezményesen tudok hívni. Az egyik számot módosítanám az 5-ből, de a My T-Mobile-n keresztül nem tudom, egy ideig engedte a rendszer, de már nem. Ilyenkor egy idő után ismét módosíthatok 1 számot, vagy be kell ballagnom egy T-Pontba?
Kép: [link]
Tehát semmi szerkesztés gomb nincsen, egy ideig megjelent, de már nem.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék előfizetéssel rendelni egy telefont kamatmentes részletre. Az lenne a problémám, hogy napközben nem vagyok elérhető telefonon, így hiába hívnak a hitelképességgel kapcsolatos kérdésekkel és egyéb dolgokkal, egyszerűen nem tudom felvenni. Ebben az esetben milyen megoldások vannak? Adjam oda a telefonomat egyik családtagomnak és beszéljen ő velük? A telefon/előfizetés az én nevemre lenne és az átvételt már megtudom oldani. Tisztában vagyok vele, hogy hülye kérdés, de ez valós probléma
Köszönöm a válaszokat! -
gagaracer
csendes tag
hy all!Kéne egy kis help.Vettem tavaly májusban egy Iphone 4et részletre.2 részlet van még hátra,de én szeretném egyben kifizetni.Van rá mód?Előre is köszi a választ!
-
catroot
veterán
Köszi, legrosszabb esetben ez lesz, hogy írok nekik.
(btw, lehet hülye kérdés, de melyik címre írtál?)
@DS39
Próbálnék, de most ez van: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben"
"A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatások jelenleg nem elérhetőek."
"Kérjük, később próbálja meg újra !Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!"
Várok egy kicsit, lehet magától megoldódik az egész.
-
catroot
veterán
Járt már úgy valaki a T-Mobile felületén, hogy a havi számla fizetésekor kiírta a banki oldal, hogy sikeres tranzakció, ill. hogy nincs egyéb hátralék. (jött is a banktól az sms, hogy levonták az összeget)
Az T-Mobile oldala viszont hibásan frissült (ezt írta is) és az előzőleg befizetett összeg még mindig szerepel az oldalon.
Ilyenkor mi a teendő? Ez automatikusan elfog tűnni?
-
1430
senior tag
válasz
cris78 #26919 üzenetére
Erre talán elég lehet egy híváskérő is, tehát ha nincs is egyenlege, a rendszeren keresztül küldhet egy visszahívást kérő üzenetet neked. A másik véglet a Családbarát, amit lehet nem használnátok ki eléggé. A kettő között van még pár percdíjcsökkentési lehetőség, de ilyenkor is szükség van egyenlegre a hívásindításhoz.
-
cris78
őstag
Csak ez a rohadt kilencedike zavar :-)
Elnézést ha az idegeidre megyek :-)
Más kérdés :
A kislányom, 6 éves és cukor beteg lett, szeptembertől sulit kezd. Szeretnénk neki egy olcsó telefont, hogy ha bármi van tudjon telefonálni vagy a tanár nénik. Néztem hogy a Tescoban vennénk egy dominos telefont pár ezerért. Van olyan csomag vagy opció hogy két számot ingyen hívjon vagy valami megoldás? Bármi ötletet szívesen fogadok. Elofizetest nen akarok mert ahhoz még kicsi, meg ha ellopják.... -
1430
senior tag
válasz
Csabi1984 #26915 üzenetére
B válasz, de én inkább úgy mondanám, hogy 2 év szüneteltetési tilalom kerül a hívószámra. Vagyis legalább az aktuális havidíjat fizetned kell, de közben nincs megszabva, melyik - elérhető és szabály szerint választható - díjcsomaggal használod (akár havonta válthatsz). Domino-ra természetesen nem válthatsz.
polonic
Email is jön róla (ha adtál meg email címet), egyébként pedig 4-e körül kezdik betölteni a számlákat, ami 4-5 napon keresztül tart, tehát lehet nem az első körben kapod meg.cris78
Ha nem használod ki a havi 1 GB-ot, akkor az adatforgalmi fordulónapnak nincs is jelentősége, egyébként meg a most kapott adatkeretet 8-án éjfélig használhatod, aztán 9-én hajnalban megújul és azt már május 8. 24 óráig kellene beosztani, különben a sebesség korlátozás addig fog tartani. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok, ez mit jelent?
a, hűség a t-mobillal azaz a tagjuk leszek,közbe áttérhetek domnosra
b, Csak havidíjas csomagok között variálhatok.Megmondom őszintén én inkább részletet fizetnék egyenlőre részben, hűség nélkül! Természetesen van xs csomagom,de nem szeretnék izgulni 24 hónapig..
Feltételek:2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagraKülönböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
-
polonic
félisten
Kifizettem a számláimat bankártyával, de még nem volt részletesen megnézhető a számla.
Viszont befizetés után nem látszik a befizetett számlák között a most befizetett. Gondolom azért, mert még nincs fent a részletes számla. Mikor lesz majd megnézhető? Ha felkerül a részletes, akkor? -
club1
veterán
válasz
Phreetsie #26909 üzenetére
A skype voip megoldás, azzal a modemet adatcsomagok küldésére-fogadására használod és nem telefonálsz. Tehát adatokat forgalmazó szoftverek használatára (így skype-ra is) pont a modem való, csak telefonálásra nem alkalmas (csak adathívást tudsz vele indítani, és nem tudsz vele hagyományos GSM/UMTS hívást fogadni/indítani).
-
cris78
őstag
válasz
cris78 #26906 üzenetére
Na megrendeltem sms-ben a Go!netXL-t. Erre most jön egy sms:Tisztel Ügyfelünk! Az ön szolgáltatásának adatforgalmi keret minden hónap 9.napjától mint fordulónaptól a következő hónap 9. napjáig érvényes. Most akkor a kedvezmény, hogy van? Előfizetéses vagyok. Ugye tárgy hó, plusz két hó akciós.
-
cris78
őstag
A my-tmobilban nincs benne a go!netXL. Ha ezt elküldöm sms-ben: +GONETXL , akkor aktiválódik?
-
Phreetsie
tag
az lenne a kerdesem, hogy.. van egy mozaik xs dijcsomagom. neha atteszem a mobile-stickbe es ugy netezek, mert telon nem hasznalom a netet nagyon
lenyeg... hogy a stickel lehet smst irni/fogani
van olyan progi vagy valami, amivel lehet hivast is inditani geprol? mert felhivtam a szamomat es kicsorog.. de nem jelzi a stick, hogy hivas jonne be -
tjb007
nagyúr
válasz
Soulfly842 #26901 üzenetére
"Alcatel one Touch 4030, Alcatel one Touch 5020, ill. 603"
Dekódolom.
4030=S'Pop, 5020=M'Pop, 6030=Idol (sima, nem X, nem Ultra) -
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #26901 üzenetére
A lumia 620-nak örülök. Szülőket meg tudnám lepni vele. Remélem, hogy reális ára lesz.
-
Soulfly842
addikt
Néhány érdekesség a már üzletekben fellelhető képes készülékkatalógusból, ami rövid időn belül elérhető lesz a T-mobile háza táján:
Samu Galaxy Young, Galaxy Fame, Blackberry Z10, HTC One, Xperia E, Lumia 520, Lumia 620, Alcatel one Touch 4030, Alcatel one Touch 5020, ill. 6030, Huawei y300, Asus FonepadNem rossz szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest