Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz neo-geo #69696 üzenetére
Ha csak SIMet kértél s most felmondod, szerintem kb 5ezer forint a kötbér a belépési díj miatt.
Ha jól tudom Next kedvezmény kötbért csak teljes hónapokra számláznak.Ha nem csak a belépési díjat kell kifizetni, akkor szerintem max. 2*3000+5000
2 havi Next kedvezmény+belépési díj
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz neo-geo #69700 üzenetére
pietrasko jól írja, időarányos kötbér van csak a Next tarifahűség miatt a belépési díjon túl.
De sajnos sokan tévesen tudják, mondják.
Hivatalosan:
Csak a teljes naptári hónapok után kell kötbért fizetni!Ergó, ha nem voltál teljes hónapban (tárgyhó első napjától a hónap utolsó napjáig) a díjcsomagban, akkor új előfizetés esetén csak a belépési díjat, az ötezer Ft-os kötbért kell csak fizetni!
-
anadroid
senior tag
válasz neo-geo #95893 üzenetére
A Nemzetközi 2. EU díjöves 6 percet számoltad?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
4Grider
nagyúr
válasz neo-geo #95908 üzenetére
Mivel az egész számlát nem fényképezted be, veled szemben feltételezzük, hogy annyira nem sík hülyék, hogy bruttó összegre még felszámolnak 27% ÁFA-t...
A tippünk tehát az, hogy a számlaösszesítőd ÁFA összesítőjében vannak még 27%-os vásárlások is.U.i.:
Jelezni szeretném, hogy lehetséges egyszerre több tippet is megjátszani egy lottó játékban...[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Az a 14869 az nettó a számlaképen. Ha ellenőrizni akarod, akkor add össze a 27%-os áfakulcsú tételeket. Én még a távszámlás időben voltam telekom mobilos, akkor ott le lehetett tölteni csv formában is a számlát, így excelben könnyű volt szétdobni az adatokat - nem tudom, hogy telekom oldalról ez hogyan működik.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt remélem viccnek szántad... Így indul az Urban Legend... Jóhogy nem már szuper-bruttósítást írsz.
Ott van a számlán világosan miért annyi, de levezetem. A bruttó 27624 Ft-os végösszeg három ÁFA kulcsú tételből áll.
- hangalapú: bruttó 18884 Ft
- internet alapú: bruttó 990 Ft
- ÁFA mentes: 7750 FtHangalapú tételek (27%-os ÁFA): havidíj (bruttó 13000 Ft), forgalmi díj (bruttó 1384 Ft, ami az MMS és nemzetközi hívásból áll). Ez összesen bruttó 14384 Ft. Mivel az összesítő alapján bruttó 18884 Ft-ot számláztak, ezért a különbözet (bruttó 4500 Ft) konkrétan hiányzik, ami két ok miatt lehet:
1., van másik előfizetés is a számlán, amit frankón nem mutogatsz
2., ezen a számlán lentebb van még valamilyen egyéb tétel, aminek 27%-os az ÁFA kulcsa.Mivel szép kerek szám, akár átírási díj is lehet. Ha átírási díj, akkor nem jól terhelték, mert fentebb kellene látszódnia és nem a számla legalján, de ez csak technikai kérdés.
Internet alapú tételek (5%-os ÁFA) Net 500 MB (bruttó 990 Ft), így ez maradéktalanul meg is van
Áfa mentes tétele (0% ÁFA): 4500 Ft látható a számlán, azaz itt is hiányzik 3250 Ft, ami 99%, hogy a nem látható mobil vásárlásból adódik.
Szumma: Nem tudod lefotózni normálisan a számládat, aztán mindenféle hülyeséget feltételezel, pedig elhiheted, hogy ami a számlán rajta van, az két tizedesjegyig halálpontosan van összeadva.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz neo-geo #105628 üzenetére
Részletkérdés, a lényeg, hogy a Telekom folyamat szerint normál esetben (=telefonban használt szám) kellene a SIM kártya az SMS kód miatt, de a te esetedben erre nincs szükség, úgyhogy besétálhatsz a SIM kártya nélkül is adatot egyeztetni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
anadroid
senior tag
válasz neo-geo #113490 üzenetére
Az öcséd úgy tűnik, nem megy. Olaszország holnaptól bezár. Olvasd a friss híreket!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
törölt tag
válasz neo-geo #113490 üzenetére
Olaszországba? Vörös zóna az egész ország a mai naptól. Kinti rendőrségi engedély kell az utazásokhoz akár egyik városból a másikba a vírus miatt. (Tudok olaszul, nem a magyar hírekből idéztem.) Nem tudom mi fontos dolga van ott, de semmiképpen sem javasolt most oda menni jó darabig. Amúgy megértem, mert régebben szinte kéthavonta megfordultam kint, de december óta nem voltam és nem véletlenül. Van kínt ismerősöm és azok az álhírek, hogy ez a vírus olyan mint az influenza nem igaz, aki elkapja és gyengébb a szervezete, brutálisan érzi magát, akár folyamatos 10-14 nap lázzal. Közel 30 nap a teljes gyógyulás, amire úgy érzi magát a súlyosabb beteg, mint előtte. Igen és valóban sokan tényleg csak egy megfázásnak élik meg, de senki nem tudja előre, melyik verziót kapja el.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz neo-geo #140126 üzenetére
Szia, ezt olvastam, de nem lettem igazán okosabb: [link]
Érdekes, ha ÁTVÁLTANÁD dominóra akkor személyesen de ha teljes lemondás akkor elég szkennelt dokumentum. Érdekes.
A megoldás az lehet, ha kötik az ebet a karóhoz, hogy kellene (sőt ilyen idős hozzátartozónál más esetben is hasznos lehet) ha csináltok egy MEGHATALMAZÁST.EZ alapján:
génylés módja:
A szerződésmódosítást és ezzel egyidejűleg az új eszköz vásárlását Domino előfizetőként kezdeményezheted online ügyfélszolgálatunkra belépve vagy üzleteinkben, ha 30 napon belül nem volt előfizetésről Dominóra átváltásod.
Ha Dominóról LEHET online váltan de fordítva nem akkor ez bizony JOGSÉRTÉS a telekom részéről mert egyoldalú a korlátozás.
A-ról B-re lehet online de B-ről A-ra nem?! Ez skandallum.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz neo-geo #140131 üzenetére
Menj másik boltba, simán idióta az eladó sőt akár ezt az oldalt amit yogibear linkelt is mutasd meg sőt akár fenyegetőzhetsz is, hogy az RTL klub-bal térsz vissza, hogy vegzálnak egy idős asszonyt személyes megjelenéssel.
Megjegyzem: Magyarországon NINCS olyan hogy "szolgáltatás" amit nálunk csinálnak ezen a címen nehezen minősíthető az összes közműre vonatkoztatható.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz neo-geo #140126 üzenetére
Nincs rá semmilyen megoldás ezeknél a trógereknél. Ugyanígy jártam, mamám előfizuját át akartam váltani dominora. Aztán berágtam és a chaten megszüntettem a francba, ahhoz érdekes elég begépelni egy sort, semmit nem kértek. Hát akkor így jártak.
The Truth is out there...
-
ledgeri
nagyúr
válasz neo-geo #140170 üzenetére
Esetleg 3-6 hónap mulva, ha nagyon kell a régi szám, talán a te nevedre vissza tudod venni előfizu kezdéssel amit egyből vissza alakítasz dominósra.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest