- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
Üdv!
Van egy kb másfél hónapos galaxy s advance-om, nemrégen vettem észre, hogy egy pixel kéken világít. Nem annyira feltűnő mert a képernyő alján van, de mégis a zavar, hogy tudom, ott egy döglött pixel. Meg mielsz ha meghal, akkor meg fekete pont lesz ott? Mert mintha s-amoledről ilyesmit olvastam volna, hogy pont a kék "öregedik" a legjobban?
Ezzel foglalkoznak egyáltalán manapság, vagy csak ha több lesz?
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Szeretnék vásárolni egy használt t-mobile-os lumia 800-ast. Garancia papírról azt mondta van egy papír amin a vásárlás dátuma szerepel, létezik hogy csak 1 ilyen papír a garancia lap?
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Régen volt mobilinternet előfizetésem, de a hűség lejárta után nem sokkal lemondtam, és ugye csak a simet kellett vissza adni, a modem megmaradt. Most viszont újra szükségem lenne mobilnetre, így hogy van modemem, így is kell hűséget aláírnom? Ugyanúgy előfizetésest szeretnék, vagyis hogy havonta küldjék a csekket, a feltöltőkártyás nem tetszik. -
-
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ugyan nem kimondottan T-mobile specifikus kérdés, de: milyen módon tudom itthonról a legkedvezőbb feltételekkel (lényegében legolcsóbban) hívni Ausztriát?
-
Llew
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #24285 üzenetére
igen, olyan üzletbe akarom vinni, ami szervízként is fel van tüntetve
-
Llew
senior tag
Vettem egy Samsung Galaxy S Advance-t a T webshopján keresztül, ma délben hozta a futár. Elkezdtem kicsomagolni, és ahogy kivettem a zacskójából meg elkezdtem leszedni róla az öntapadós fóliákat azt vettem észre, hogy a hangerő szabályozó gomb alatt egy kb 0,5 mm átmérőjű pontban le van pattanva a festés. Tapintásra is érződik.
Ha beviszem egy T üzletbe még ma, akkor van rá esély, hogy ez miatt kicserélik egy másik készülékre? -
buca84
őstag
Várható tarifa emelés? Ha igen, akkor kb mikortól és kb mennyivel?
-
Nos, mit szóltok a T új szolgáltatásához, az élő chat-hez? Szerintem valami nagyon szuper dolog!
Szerk.: Közben rájöttem, hogy félkövéren a "nagybetűsök" írnak munka közben...
-
1430
senior tag
Akit érint, tudjon róla, hogy ha készülékváltásos konstrukcióban micro SIM-es készüléket vesz a WebShop-ból (és nem micro SIM kártyája van), annk már nem küldenek postán micro SIM-et a meglévő hívószámhoz, tehát be kell majd mennie üzletbe SIM-et cseréltetni. Aki iPhone 5-öt vesz, annak továbbra is küldenek nano SIM-et. Természetesen új előfizetéses vagy Domino konstrukció esetén az új hívószámhoz eleve micro SIM-et adnak.
-
1430
senior tag
válasz
Phreetsie #24266 üzenetére
Nos igen. Erre a jelenségre az a magyarázat, hogy a vásárlás technikailag novemberben történt (novemberben állították ki a vásárlási számlát), hiába csak decemberben kaptad kézhez a készüléket. Így viszont az első törlesztő részlet decemberben már esedékessé vált. Ugyanakkor a hívószám még nem volt aktív, nem kellett fizetned havi vagy forgalmi díjat novemberre, ezért normál havi számlád nem keletkezett. Viszont a törlesztő részlet számla a havi számla melléklete, így ha nem megy havi számla, törlesztő számlát sem kapsz. Ne lepődj meg, de most két törlesztő számla is lesz a borítékban, és mivel a decemberit már rendezted, csak a januári keltezésűt kell befizetned.
Ilyesmi előfordulhat üzletben való vásárláskor is, ha a hónap utolsó napján történik a vásárlás, illetve számhordozásoknál is jellemző, ha az időablak átcsúszik a következő hónapra.
-
Varszegig
veterán
válasz
polonic #24267 üzenetére
Sok banknál februártól lesz fizetős ami addig nem volt. Szóval az ingyenesség egyre inkább megszűnik. A kártyás fizetés a Visa-sok esetében kerül pénzbe mert ott az alacsony jutalék már nem bírta el a tranzakciós adót. De különben az igaz, mindenki nézze meg a banki konstrukcióit. Nekem a kártyás sokkal előnyösebb.
-
polonic
félisten
válasz
Varszegig #24265 üzenetére
Nem, nem kerül minden nanknál pénzbe a csoportos beszedési megbízás. Pl nekem sem, cib-nél online csomag. De van még ilyen jópár számla máshol is.
Az új fantasztikus tranzakciós adó hatására meg van olyan bank, ahol már a kártyás fizetés után is jutalékot számolnak fel (pl citi, budapest, talán rafi, ami így eszembe jut hirtelen)
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #24263 üzenetére
Apró különbség, hogy a banki csoportos beszedés (aminél levonják a számládról) minden banknál neked kerül pénzbe. A kártyás fizetés meg nem. Sőt, ha jó kártyád van (nem hitelkártyára gondolok), akkor akár hó végéig a kártyás vásárlás összege neked kamatozik tovább, illetve 1% visszatérítést is kaphatsz. Tudom kis összegek, de sok kicsi sokra megy, és a mai világban ott húznak le, ahol hagyod. Ehhez képest nem nagy nyűg, hogy amikor a távszámlára bejön a számla, és jön róla mail, beírom a naptáramba, figyelmeztetéssel, és kész.
-
1430
senior tag
válasz
blueye #24243 üzenetére
Nincs akadálya.
Frenky25
Készülékváltásból eredő részletfizetésed annyi lehet, ahány arany/platina előfizetésed. Új előfizetéshez tartozó részletfizetésből pedig egyszerre csak egy futhat (platina ügyfélnek kettő), amitől engedélyeztetést követően (pozitív válasz esetén) el lehet térni.Phreetsie
Ha papír alapú számlát kapsz, akkor még bőven időben van a megérkezése.
Amúgy jól értem, hogy a múlt hónapban a My T-Mobile-on keresztül fizetted ki a készülék törlesztőt, de nem kaptál a törlesztő részletről számlát? Próbáltam visszakövetni a vásárlásod, és egy december 2-ai bejegyzésben írtad, hogy majd kedden jön a telefon. Lehetséges, hogy november 30-án hívtak a szállítás egyeztetése miatt? -
polonic
félisten
válasz
Vangelis #24261 üzenetére
A Magyar Telekom üzemelteti.
És azért van ez így, hogy T-homenál, áramszolgáltatóknál, gázszolgáltatóknál elkerüld a papír alapú számlát. És akár egyszerre egy csoportos beszedési megbízással is fizetni lehessen mindent. Itt nincs saját elektronikus számlájuk egyiknek sem. T-mobilenál viszont van, ha jól tudom. Ott végülis tényleg nem szükséges a távszámla, csak egy opció.
-
polonic
félisten
Nem kell parázni a távszámlától. Semmi baj nicns vele, teljesen jó rendszer.
Ők is tudják igazolni. Plusz a bankod is, látszik a számlakivonaton.
-
Phreetsie
tag
nekem szamla megint nem jon (bar nem is johetne, mert fizettem mobileloleget.. De! a keszulek torlesztoreszlete se jon) multhonapba mar beszeltem veluk.. azt mondta a csaj, hogy azert nem jott, mert a rendszer "megkavarodott" az eloleg miatt, de kovi honapba tuti jon. azota is jon. megint fizethetek my t-mobileba.. nekem meg kicsit macerasabb. bankkartyara tennem kell penzt otpbe, majd haza jonni es fizetni. T uzlet meg nincs a kozelben.. fas*a. ha 15-ig nem jon, hivom oket. csak mert pl szomszednak mar vagy 3 napja megjott a szamla, nekem meg semmi.
-
Zoty4
őstag
polonic
Régen ha csekken fizettem be ott megtartottam a csekk kis cetlijét, igazolva a befizetést. Itt visszamenőleg mivel igazolom a teljesítést? -
raziel01
veterán
Hát nem aranyos ez a T-mobile? Galaxy Ace, 2 éves papírnehezék 50 helyett csak 40k-ba kerül.
-
Zoty4
őstag
Tegnap reggel f10kor befizettem távszámlán a mobiltelefonszámlámat, de belépve a My Tmobilba még mindig ott van, a nem fizetett számla. Távszámla és a T között mennyi az átfutási idő?
-
Frenky25
tag
Sziasztok.Egy kis infót kérnék, lakossági előfizetőnek, hány részletfizetése lehet, mert a nevemen 3 előfizetés van, ebből 1 aranykártyás, és December. 5-én vettem egy telefont részletre, és most lejár a másik csomagon is hűség időtartama, és ezt szeretném meghosszabbítani, és hozzá egy telefont családtagnak. Ez megoldható így, vagy van valami türelmi időszak?
-
blueye
veterán
Ez a SIM Lock, így gondolom már érted.
"A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók! A hálózati korlátozás (SIM Lock) feloldásának díját a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó mindenkor hatályos díjszabása tartalmazza."
-
blueye
veterán
Függő telefonba akarsz más szolgáltatói kártyát behelyezni?
Más. Adott egy cég ahol mondjuk a nevére 3 számlát küld a t 3 különböző folyószámlaszámmal, 3 különböző borítékban. Az egyik szám ÉnCégem díjcsomagra váltana, a többi szám maradna más publikus díjcsomagban. Van ennek akadálya?
-
vj0c1
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi az a "feloldó kód" és hol vagy min találom meg? A tegnapi régi telefonban nézem a biztonsági beállításokat, és ott van a pin1 és pin2 kód megváltoztatás, és ott van ez a "feloldó kód" de a dominó kártyán amiből a sim-et kiveszik csak a pin1 pin2, puk1, puk2 van ugye, nem tudom ez a "feloldó kód" hol lelhető fel.
Köszi előre is! -
Fooler89
őstag
Sziasztok
Olvastam, tudom sokszor volt téma a sim -> micro simre váltás viszont azt szeretném kérdezni, hogy előfizetéses kártyának a cserélése microsimre is pénzbe kerül?
üdv:
Máté -
andreijj
tag
Sziasztok!
A 2011 decemberében vett xperia minim épp az egy év lejárta előtt volt T-pontban, különböző okok miatt. Aksit kicserélték, de a mikrofonhoz nem nyúltak, pedig arra is panaszkodtam. A mai nap felmondta a szolgálatot, olyan szinten, hogy egyáltalán nem hallok semmit telefonálás közben. Ma viszem vissza, ezért az lenne a kérdésem, hogy:
- 1 vagy 2 év garanciát vállal a T-pont a telefonokra?
- amennyiben 1 évet vállal, van-e értelme valamilyen panaszt tenni? Ugyanis én már az egy éven belül is jeleztem a mikrofon meghibásodását, de a szervízlapon nem tüntették fel hogy foglalkoztak volna vele.Köszi a válaszokat, minden jót!
Andris
-
válasz
Fehercsoki #24228 üzenetére
Szerintem nem lehet, de ha telefonon beszélsz egy ügyintézővel, ő biztos el tudja intézni, hogy micro legyen.
-
-
Elnézést, humornak szántam.
Rágugliztam a problémádra, és sajnos a szolgáltató nem tud ilyet csinálni, csak magában a telefonban lehetne, de azt mondtad az nem tudja. Így nincs más opció, mint az új szám.
De fentebb írták, hogy webshopból ~2800 körül van, és amennyibe kerül, azt le is beszélheted.
ITT találod. -
vj0c1
aktív tag
válasz
pepe091 #24223 üzenetére
Nincs szó semmilyen tartozásról. Édesanyám telefonjáról van szó, egy ősrégi sz.r és 100%-ra veszem, hogy nincs olyan opció rajta, hogy bejövő hívó szám letiltás, és szeretnék tenni az ügyben hogy ne zaklassa egy idióta jehova fan rokonja, így az érdekelt, tehet-e valamit a szolgáltató ez ügyben, de köszi szépen a kedves hozzáállást a kérdéshez.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
dptrsk #24221 üzenetére
Igazából eredetileg az érdekelt volna, hogy a szolgáltató tud-é letiltani bejövő hívást egy adott számról, és ahogy olvasgattam csak némelyik telefonon lehet beállítgatni, de azt hiszem egyszerűbb ha új sim-et veszek, mert a tiltást ki lehet játszani ha másról hív ugyanaz a személy.
-
dptrsk
Topikgazda
-
spanyoll
addikt
Végül volt készleten, bár egy összetapizott egy kicsit fura darabot akartak odaadni, de én bontattam újat
Kedvesek, jófejek voltak, bár a csajszi nem volt a helyzet magaslatán, a hátlapot nem tudta leszedni magától, de mindegy az
-
raziel01
veterán
válasz
SziberTomi #24210 üzenetére
50 MB a keret azon mit akarsz mérni?
pikk-pakk elfogy.
Amúgy programot tudsz felrakni hozzá. [link] -
válasz
SziberTomi #24210 üzenetére
ICS és JB alatt a gyári android rendszer méri.
Ha GB-t használsz, akkor feltelepítesz valami appot, ami figyeli, vagy a My T-mobile-ban lekérdezed, azt hiszem 57 Ft-ért. -
vj0c1
aktív tag
Mennyiért lehet most legolcsóbban sim kártyát venni?
(a lebeszélhető összeg nem számít csak az új szám) -
SziberTomi
tag
Sziasztok. Like díjcsomag esetében meg tudom nézni valahol mennyi adatforgalmat használtam el eddig a hónapban a keretből?
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Feltöltőkártyás telefonnál meg lehet oldani, ha bemegyek az egyik T-Mobil üzletbe, hogy egy adott számról letiltsák a bejövő hívásokat?
Köszi előre is! -
spanyoll
addikt
válasz
sarkanyolo2 #24206 üzenetére
Köszi, csak mert azt mondta a csajszi a boltban, hogy ha a neten nincs, akkor hú országos hiány van, de hátha jön alapon nézzek be. Köszi a választ!
-
spanyoll
addikt
Üdv, két kérdésem lenne. Egyik az, hogy ha a webshopban egy telefon "nincs készleten", akkor 100%, hogy a "kisboltjaikban" sem lesz készleten? Csak mert azt mondták nekem a boltjukban, hogy holnap jön áru, nézzek be, hogy érkezett-e az áhított telefon, de a webshop szerint még mindig hiány van belőle.
Más, kicsit offosabb: ez komoly, hogy nincs egy rohadt T-mobile üzletnek telefonja? Felmegyek a hivatalos oldalra, kikeresem az üzletet, három telefonszám is van rendelve az egyikhez (mert két bolt van), 1 a másikhoz. Felhívom a nagyobb bolt számát, egy 06/80-as szám, szerviz info + ajánlatok. Köszi...
Másik három számból egyik nem veszi fel egyáltalán, a másik egy magánszám????, a harmadikon meg közlik, hogy a kis üzlettel beszélek, és a nagy boltnak nincs publikus telefonszáma.
Ez mi, ha valamit kérdezni akar az ember, hogy hé parasztok, odaadnám a pénzem, csak mondjátok meg, hogy van-e xy készüléketek raktáron, mert ezért fölöslegesen rohadtul nem akarok a napomból majd' 1 órát áldozni arra, hogy bemegyek, akkor nem lehet őket elérni? -
lupus_l
aktív tag
válasz
Fehercsoki #24203 üzenetére
Ingyen csak akkor cserélik, ha náluk veszed a telefont. Zug-GSM boltokban olcsóbban átalakítják a régi SIM-et microSIM-re. Ha ez nem sikerül valami miatt (pl. elszúrják a vágást), akkor ajánlatos cserélni.
Ha jól tudom, 4.500 HUF a T-mobile-nál, GSM boltban a vágás ehhez képest 500-1000 Ft.
-
Fehercsoki
aktív tag
Használtan készülök venni egy t-mobileos telefont ami micro simes, viszont nekem csak sima sim kártyám van. Ingyen kicserélik nekem a t-mobilnál? Mennyibe kerül egy új micro sim?
-
thomeef
őstag
válasz
dedike #24190 üzenetére
Ha ez lett volna az első.....a mai világban már örülni kell annak ha az ember a pénzéért azt kapja, amit ténylegesen vásárolni szeretett volna. Az meg vicc hogy valaki azért pénzt kap az ügyfélszolgálatnál hogy tájékozatlan, hozzá nem értő, hamis információkat szolgáltasson.
(#24195) kali Senki nem írta le hogy cserélnek, és mást sem. annyi tanácsot kaptam hogy egy próbát megér, megérte
Nem is lézezik pontos tanács, mivel a T-mobilos dolgozók hangulatuktól függően szolgálják ki az ügyfeleket. Hol így, hol úgy. Az a szerencse hogy néha ki lehet fogni kedves embereket is, de ez ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.