- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
ThodEE #31814 üzenetére
Köszönöm! Este meló után ránézek.
(#31815) rob210 oké, de gyári az egész, pont azt akartam elkerülni, hogy szétszedjem a fél autót.Gondoltam van egyszerűbb megoldás is.
(#31816) sladka_pani Én kérek elnézést, hogy meg mertem kérdezni azt amihez nem értek.Szégyellem magam amiért még nem képeztem magam autó-hifi vagy villamossági szakemberé mert még nem volt rá szükségem.
Neked lehet, hogy tök egyértelmű (aminek szívből örülök) de pont azért van a fórum, hogy az ember megkérdezze azoktól akik értenek hozzá és érdemi válasz is tudnak adni nem csak a hsz-ok számát növelik az értelmetlen lekezelő válaszukkal.( más topicokban így szokott működni, de látom ez is pont olyan mint a Renault fórum-megane-club brigád ahol értelmes kérdésre nem válaszolnak csak a szétgányolt sufnituning Francia autócsodáika mutogatják egymásnak és közben e.pénisz növelnek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest