Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elkészült a Lagun a végleges védelem Wolf nano Shine & Seal Shine & Glaze Body Guard 2 réteg, reményeim szerint egy év védelem ezzel mosva.
Nagyítható képek. [link]

-
Pecc
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Jó neked.

Valszeg szrok bele, jó lesz a tescos rajta és kész. 12őt nem adok azért, hogy teszen a műanyag a keréken. Ráadásul, ma leszedtük az egyik hátsó dobot, meglesni mi a helyzet a hátsó fékpofákkal és dobbal. Kiderült, hogy a kerékcsapágynak annyi van.
SKF megy bele pénteken. -
Pecc
őstag
Nem tetszik, ennyi a lényeg
Még annyit sem ér egy ilyen műanyagdarab (nehezen szokom meg, mostanában ismerkedem az alkatrészárakkal) A gyári disztárcsa tetszik, amit újan sehol nem találtam, illetve egy helyen 10k/4db használtban, ilyet se veszek.Sly189 - Azért tescozunk, mert amik itt vannak, azok meg dupla annyiba kerülnek, mint a tescos

-
giigz
veterán
A vezérléscserét hagytam legutoljára (
), ezért next step nem nagyon van, műszakilag kész az autó. 
(Ha nagyon költeni akarok rá, akkor fhp jeladó, motortartó bak, kormánybőrözés, középső kartámasz van még hátra).
(#32693) Mágus2: Egy 80-120-at nézek majd, kíváncsi vagyok, lett-e valami kimutatható változás

-
giigz
veterán
Na szóval, kész az autó...
A hűtőstől is elhoztam, megvolt a hűtő javítása, nyomáspróbával, a szétment kiegyenlítő tartály is meg lett hegesztve, szintén nyomáspróbával ellenőrizve, az egész rendszer átmosása, hőgomba cseréje, és feltöltés fagyállóval. Ez így mindennel együtt volt 18.000 Ft.
-
giigz
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Én is ezt írom, hogy amit először linkeltem, az kell bal oldalra a szervó körülre, amit pedig másodjára linkeltem, az nem oda való, ezért nekem nem jó. Tehát én is pont azt mondom amit te, nem kevertem semmit

(#32678) tresh: Felgyújtom az autót, ha ilyet írtál nekem, bal első Febi bakod van, és jó áron elküldöd nekem

-
c_chris
csendes tag
Zimmerman fékbetétről tudtok valami tapasztalatot?
-
giigz
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Leadtam neki a kocsit délután, holnapra lesz kész

Közben ahogy már a vezcserén voltam, kiderült, hogy azért nem folyik manapság a hűtőm, de mégis elmegy a víz, mert a kiegyenlítő tartály az illesztésnél ereszt, és ott megy el a víz...

Szóval a kiegyenlítő tartályt is megcsinálja, a hűtőt is, elvileg hőgombát is cserél, szerinte már egy 16 éves hőgomba nem úgy működik ahogy kellene, de megnézi, és ha kell cseréli. Aztán átmossa az egész rendszert, és feltölti fagyállóval.
Anyagilag sok jóra nem számíthatok

-
giigz
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Meg hosszu a lista...

-
giigz
veterán
Na megvolt a vezérlés csere

Az eddigi felállás Gates hosszbordás Conti vezműszíj volt, most lett Conti hosszbordás Gates vezmű

Egyébként rendesen megszenvedett vele a szerelőm, nem úgy tűnt, mintha itt nemrég lett volna vezcsere...
A vezműszíj is elég szar állapotban volt, és laza is volt... Most f@sza minden, a hűtősnél van a kocsi, holnap délelőttre lesz kész.Ja a motortartó bakból nem olyat vettem, mint ami nekem kell, szóval van egy potya bakom... Majd lehet nézek egy olyat amilyen nekem kell, de az is lehet, hagyom... A komplett művelet mindennel együtt 45k-ból megvolt, erre jön a holnapi hűtős móka.
-
Pecc
őstag
Gyári 15" dísztárcsákat hol lehet kapni?
Használtakat találok csak mindenhol.
-
mycso
Topikgazda
válasz
imyourfriend
üzenetére
Valahol 2000 körül érdemes, melegen inkább felette.
Városban van, hogy 3.-ban használom, ha gurulgatok 60-al akkor használom a 4.-et. -
just
aktív tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Én 2000 alatt elváltok hidegen, de addig se padlógázzal gyorsítok. Ha már meleg akkor kapja a 2000-2200-as fordulatot. Fogyasztást sose nézem, nem érdekel. Azért vettem dízelt mert tetszik a nyomaték, hát akkor ki is használom.

-
imyourfriend
őstag
1.5 dci-t hajtunk itthon, az lenne a kérdés hogy városon belül hogy érdemes váltani? 1600-1800 körül már váltok fel egyet, főleg 2 és 3 között de 4-nél már 1600 alatt síkon. Árt ez a motornak, illetve merre érdemes eltolni a fordulatszám skálát hogy a jó fogyasztás megmaradjon?

-
-
benvolio
őstag
Ismerőstől vettem óccóért kartámaszt/könyöklőt, olyat mint amit az Ósanba is árultak nemrég akciósan. Adott a komfortnak az biztos, csuklóból váltok, tiszta nagy autós lett a Megane.
Pakolni is lehet bele, igaz, hogy rögzíteni nem tudtam mihez, de simán megáll stabilan így is. Már rég szerettem volna egy ilyet. 
Üdv! -
Sly189
senior tag
Én is, kíváncsi vagyok hogy észre veszik e a nagynyomású szivattyút hajtó szíjj kopottságát...mert cserére érett. Amit fogok is cseréltetni természetesen.

Mert amikor volt az a látni és látszódni, hát ott azt sem vették észre hogy az izzót nem megfelelően pattintottam a helyére, és félre világított... Azóta már bepattintottam jól

Bár oda úgy se néznek be...
ahogy nézem a leírást ez az átvizsgálás a lámáknak szól... Na de 10ft ért 5l ablakmosó 
-
mycso
Topikgazda
válasz
wertigo1984
üzenetére
Bár még csak vagy 2x ültem az autómban hátul menet közben, de akkor nekem nem tűnt fel ilyen jelenség.
-
wertigo1984
őstag
Urak!
Tegnap asszonyekkal hosszu utra mentunk ismeros 2-es Megane-javal (2003 evjarat). Elso tulaj, nem volt torve sehol sem de megis a jobb hatso elektromos ablakemelo gombnal menet kozben ugy suvitett be a hideg levego, mintha ott is klima lenne. Masik ugyanilyen (2004) hatso elektromos ablakos Megane-val is neztuk, ugyanez a jelenseg volt. Akinek ilyen autoja van, az csekkolja mar le hogy szeria hiba, vagy egyedi hiba.
-
csibor
addikt
Ilyennel [link] már találkoztatok ?
-
FRENK1988
veterán
alapjáraton is van akkutöltés? MII 1.4 16V
-
giigz
veterán
Uraim, az én autómnál kb. mennyi idő a vezcsere? Hosszbordás szíjakkal, feszítő görgővel, vízpumpával, bal első motortartó bakkal.
Ti pl. egy ilyen vezcsere alkalmával ott vagytok a szerelő mellett vagy elmentek addig amíg csinálja?
-
giigz
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Neked is egy hűtőshöz kell elnézned, megcsinálja a szivárgást, átmossa a rendszert, lecseréli a fagyállót, aztán sok évig rendben van a téma
Nekem is koszos a víz, nagyon ráfér már a teljes rendszer tisztítása 
Mondjuk nekem most már csak az a lényeg, hogy a következő 2 napban ne legyen baj a 16 éves vezérléssel...

-
mycso
Topikgazda
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Ez nehéz ügy lesz...mert millió helyen elmehet --> vízpumpa, csatlakozások, repedt csövek.
Persze mindenhol, csak minimálisan, így látni nem látod, menet közben el is párolog, így ha megállsz vele sem biztos, hogy látod.Nekem úgy igazán tippem nincsen, hogy mit-hol-hogyan nézz meg.
-
Josi
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Megane-ra való acélfelnim van eladó.
4x100 60mm agyátmérő ET36 5Jx14Ahogy nézem ezt a táblázatot, neked is ez lehet a felniméreted.

Renault felniméretek -
törölt tag
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Szintén M2, 86 LE, 2006 évárat 1.5 dCi. Hűtővíz probléma. Valahol szökik a hűtővizem. Fehéres füst nem jön hátul, tehát valószínűleg nem hengerfejes(123k km-van benne), de mégis bele kellett ma is töltenem fél litert. Tegnap előtt is a minimum alá ment, akkor 2 dl elég volt neki. Azóta 300 km, és fél liter belement. Álló helyben nincs sehol víz alatta, hol mehet el? Vezérlés, így a vízpumpa is új. Általában hosszabb út után változik a szint, tehát ha csak pár km-t megyek, akkor nincs változás.
Köszönöm előre is a tippeket!
-
vendingo
veterán
Tudna valaki tippet adni, hogy 2002-es twingohoz hol találhatok 14" acél felnit?
A helyi renaultba legutóbb 16-ért volt, ennyiért már alufelnit is találni...A környéken egy bontóba sincsen.
-
csibor
addikt
Ajánljatok nekem olcsó, de jó hátsó lengéscsillapítókat 2001 Megane 1.6 5 ajtóshoz. A bal hátsó megadta magát.
-
vallas
őstag
Photoshoppold rá a képet a saját kocsidra......

Szerintem nem lehet rossz, meg az tetszik benne, hogy nem olyan gyakori felni, kb 3 ilyen felnis kocsit láttam, abból egyet Bulgáriában....
igazából úgy terveztem, hogy lefestetem fehérre a felnit, és a kupakokat, meg valamilyen elütő színűre fújatom, de aztán elmaradt a dolog
ma majd lefotózom a 4 kereket külön, és aki kéri elküldöm nekik, vagy felteszem ide, csak nem tudom, lehet e ebben a topickban .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SKF megy bele pénteken.
), ezért next step nem nagyon van, műszakilag kész az autó.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ahogy nézem a leírást ez az átvizsgálás a lámáknak szól... Na de 10ft ért 5l ablakmosó