- Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Nos, kipróbáltam.
Így összességében csalódás a RAM, bár elég, de nem hozza a gyári adatokat.Szóval XMP-re állítva 3600 helyett 3466-on megy a megfelelő időzítésekkel. Átállítottam 3866-ra, viszont így nem indult a gép.
Átállítottam a profilt XMP-ről auto-ra, és a DDR frekvenciát 3600-ról 3866-ra - de így sem indult el.
Szóval amit tudnia kellene, 3600-on a C16-ot, azt nem tudja... Már csak a feszültségekkel lehetne játszani, de mivel nem tudom állítani az SPD értékeket, így inkább hagyom.
Érdekes, hogy JeffPortnoy kolléga alaplapja szintén B560 chipsetes, és ő tudja állítani az SPD értékeit, ahogyan látom - bár nem Asus, hanem Asrock alaplapja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest