- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Segítséget szeretné kérni. Van 3 memória modul, két alaplap. Mindkét alaplap Gigabyte, A85x, fm2-es alaplap, aminél támogatásban 1,5 V-os ram van írva. Sajnos az egyik alaplaphoz két különböző modul lett vásásrolva. Egy cl9-es, 1600-as DDR3, 4 giga ram 1,65 v-os, és egy cl10-es, 4 giga, 1600-as, 1,5 v-os. Nem vagyok benne biztos, hogy nem emiatt keveredett-e meg a gép, mert kivettem az egyik memóriát, benne hagytam a 1,5 v-osat, és minden rendben. A kérdés, hogy a kivett memóriát betehetem-e a másik lap másik memóriája mellé, ami szintén cl9-es, viszont 1,5 v-os. Tehát mi a fontosabb, hogy azonos feszültség, vagy az időzítés? Illetve, hogy egy olyan alaplapban, ami hivatalosan 1,5 v-os memóriát támogat, problémát okozhat-e a nagyobb feszültség? Vagy ha BIOS-ban megfelelő értékeket állítok be, nem lehet baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest