- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MK VII #46585 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem sem rossz. A CL talán 10-en jó lesz, kicsi az esélye. tRCD, tRP talán 10-11-ig csökkenthető, az utóbbira van nagyobb esély. A tRAS az valószínűleg megy még lejjebb, akár 27-ig is. Valahogy így: CL10-11-10-27. A tRFC 150 alá is szorítható, értelemszerűen ott mehetsz többesével is, és a CR is lehet, hogy viszi az egy T értéket. De mint mondottam, gyorsulást nem fogsz érezni.
Ahol indul, ott még nem biztos, hogy stabil is! Hosszú hetekbe telik az alapos kitesztelése.
2400-on is elindul az 1,75V-tal, CL13-15-13-39-2T időzítéssel, 240 tRFC-vel.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest