- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
04ahgy #46587 üzenetére
Na..
Nem szórakozok vele tovább. A délutánom ráment és ott tartok, hogy sehol
2200mhz-en találtam egy beállítást ami stabilnak tűnt, de nem írtam fel és elfelejtettem. Azokat a beállításokat kerestem vagy 1 órát,de nem sikerült megint ugyan úgy belőnöm.
2400-on tényleg el sem indul. Késleltetést auto-n hagytam és elmentem egész 2,000V-ig, de még úgy sem indult be a gép.
2200mhz-en is olyan ,ha állítok az időzítéseken pl: 10-11-11-30, 1,76-1,78V kell neki, hogy egyáltalán beröffenjen a gép....
Illetve amit említettél tRFC amit a cpu-z 179-nek ír az a Bios-ban 130.
2200mhz CL-10-11-10-27-es időzítéseken elindul viszont ott is már 1,82-1,84V kell neki, de nem stabil.Mára ennyi. Majd, ha lesz még hozzá lélekjelenlétem valamelyik nap akkor kínzom egy picit.
Így elsőre úgy látom, hogy sokkal többet kell megtudjak erről az egész dologról, mert amiket írtál feszültségek meg időzítések nálam sehogy sem működnek. Tudom az egyéni jó beállításokat meg kell találni, de egyenlőre nekem még picit magas, hogy kb akármit állítok sehogy sem jó.
Majd még jelentkezem,mert nem hagy nyugodni.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest