Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Lenne egy kérdésem.
Corsair Vengeance magas bordás ramot cserélnék LP modulra, viszont ha megerősítetek, akkor halasztok.
Ram hűtőt láttam apróban occó pénzért.
Sima Kingston régebbi bordájára hasonlít, gap-paddal.
Ha a gyári bordát lecserélem erre a kis bordára, akkor szvsz 0 az esélye, hogy hőtermelés miatt haljon meg a modul, de szerintem borda nélkül is elmenne. 1600Mhz-en járatnám CL9-en 1,5V-on @ stock timing.
Véleményetek?
14K körül ha el tudnám adni akkor összetehetem a kezem, viszont LP modul 20K körül akad, ráadásul postázást ha én állom az majdnem 8-9K plusz költség. Ram borda pedig postával max 2K.
Válaszokat előre is köszönöm!
Akad itthon egy Team Extreme Dark is, de nem tudom melyik maradjon...
Később LGA1150-es konfigba menne és valószínű ánusz lap lenne alatta....
Jól sejtem, hogy tök felesleges a nagy borda és jó eséllyel még borda nélkül is elketyegnének ezek a ramok?
DDR1-es korszakból gondolva, igaz más volt a gyártástechnológia, viszont jóval többet zabáltak azok a modulok, ellenben ma 2-3W-al beéri egy ram modul... vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002