Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok.
A kérdésem a ram vásárlásos topicba is beírtam, de mivel nem egyszerű a kérdés gondoltam ide is felteszem, plusz elég sürgős lenne. Elnézést kérek ezért előre is"Lenne egy gyors kérdésem, most az órákban jutott eszembe hogy úgyis pesten vagyok akkor nem is lenne rossz beruházni egy kis memóriára
Jelenleg a gépembe 2x1 gb Kingmax 1066-os memóriák vannak dual chanelbe (@1000mhz-en a tuning miatt)
Mit érné meg venni most?
olcsón van most 2gb 800mhz-es kingax, de ez csak egy darab, így ugrana a dual chanel?
Vagy esetleg egy ezressel drágábban Corsair TwinX DDR2 800MHz 2GB.
vagy kingston hyperx 2x1 gb 800mhz.
Ezek közül kellene dönteni. Igazából fogalmam sincs melyik lenne a legjobb, de gondolom ha egy párt vennék az jobban passzolna a dual chanel meg a tuning miatt is, de nem vagyok biztos hogy ezek a 800-asok mennének 1000 mhz-et.
Előre is köszönöm a segítséget "
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest