Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
balcsy
üzenetére
Hollandiába kell visszaküldened RMA számot ráírva a borítékra. Kb 2-3 hét lesz a gariztatás, postázás sebességétől függően. Itt minden infot megtalálsz amúgy amit tudi kell hozzá.
Érdemes bubis borítékban értékbiztosítva feladni, nekem tűnt el így egy DFI lapom amit küldtem Hollandiába gariztatni.
Sokat nem ért vele a postás bácsi/néni, mert halott volt a lap teljesen de nekem oda lett a deszka ára mert nem ért ki így nem volt mit gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokat nem ért vele a postás bácsi/néni, mert halott volt a lap teljesen de nekem oda lett a deszka ára mert nem ért ki így nem volt mit gariztatni.
fudi2002