Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni memória vásárlás kérdésében.
Nem tudom eldönteni, hogy milyen rendszert építsek a fateromnak. azt már tudom, hogy az alaplap egy Gigabyte lesz, és a processzor egy Athlon II X2 240-es.
Már csak azt nem tudom ,hogy a memória DDR2 v. 3 legyen (tudom, ettől aza alaplap is függ még, de csak azt mondstam, hogy Giga).
Szóval a kérdés lényege az lenne, hogy 2x1 GB CL4-es 800MHz-s (esetleg egy 1066MHz-es nem tudom milyen időzítésű) RAM-hoz képest a DDR nem tudom milyen sebességű és hozzá tartozóan milyen időzítésű RAM tud jobb teljesítményt nyújtani.
És amikor tudom ezt a választ, akkor az ár függvényében el tudom dönteni, hogy a több pénzért érdemes-e a valamennyivel (nem tudom mennyivel) nagyobb teljesítményre "áldozni".Remélem érthető a kérdése(i)m, a segítségeteket előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest