Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsorden

tag

Hello!

Már korábban is írtam, de aztán letettem a dologról, most viszont megint írok: Legutóbb amikor futtatgattam a memtestet, már akkor hibákat jelzett, és ha néhaidején játszani támadt kedvem, a legtöbb játék kifagyott, mert ''a windows a számítógép károsodásának nemérdekében vagymi leállt. ha először...'' stb. tehát kékhalállal. Ezen túl vannak pontok, ahol a jatekok belassulnak, pedig szerintem a konfigunkkal nem lenne szabad ennek megtörténnie (pl. Tony Hawk AW-ben -> pénteken kiment a bokám, úgyhogy muszály valamin kiélnem a deszkázás iránti szeretetemet - mintha a kettőnek olyan sok köze lenne egymáshoz, de mind1, a lényeget remélem értitek). És így elég nehéz egyes küldetéseket megcsinálni. Autós játékokat be sem rakok, mert azok teljesen kiszámíthatatlanok, s van, hogy csak percekig, van, hogy akár órákig is bírják. Az meg zsákbacica. Tehát a jelenlegi konfigunk::

MSI PM8M-V alaplap;
    Intel Celeron 2.8GHz CPU;
    Galaxy 7300GT AGP vga;
    sok wattos - nagy teljesítményű Black Power táp (nemtom a pontos értéket, csak azt, hogy sok);
    jelenlegi ramunkról Everest-PrintScreen: [link];
    WDC WD2500JB-55REA0 winyó;

Az alaplap, a videókarcsi és a táp tök újak, de ami régi, az majdnem mind gagyesz már - sajnos. A kérésem az lenne, hogy ajánljatok oly 1GB-os ramokat (hisz fejlődik a technika - ha már lúd, legyen 2x akkora...), amelyek passzolnak a gépünkhöz, és az olcsódemégisjó kategóriába tartoznak.

UI: Amikor a tápot vettük, az eladó aztmondta, hogyha bármi van vele, akkor visszavihetem -> ilyen ''próbaakció'' szokott működni ramokra??

Előre is köszönöm: dzsorden :)

Új hozzászólás Aktív témák