- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsorden
tag
Hello!
Már korábban is írtam, de aztán letettem a dologról, most viszont megint írok: Legutóbb amikor futtatgattam a memtestet, már akkor hibákat jelzett, és ha néhaidején játszani támadt kedvem, a legtöbb játék kifagyott, mert ''a windows a számítógép károsodásának nemérdekében vagymi leállt. ha először...'' stb. tehát kékhalállal. Ezen túl vannak pontok, ahol a jatekok belassulnak, pedig szerintem a konfigunkkal nem lenne szabad ennek megtörténnie (pl. Tony Hawk AW-ben -> pénteken kiment a bokám, úgyhogy muszály valamin kiélnem a deszkázás iránti szeretetemet - mintha a kettőnek olyan sok köze lenne egymáshoz, de mind1, a lényeget remélem értitek). És így elég nehéz egyes küldetéseket megcsinálni. Autós játékokat be sem rakok, mert azok teljesen kiszámíthatatlanok, s van, hogy csak percekig, van, hogy akár órákig is bírják. Az meg zsákbacica. Tehát a jelenlegi konfigunk::
MSI PM8M-V alaplap;
Intel Celeron 2.8GHz CPU;
Galaxy 7300GT AGP vga;
sok wattos - nagy teljesítményű Black Power táp (nemtom a pontos értéket, csak azt, hogy sok);
jelenlegi ramunkról Everest-PrintScreen: [link];
WDC WD2500JB-55REA0 winyó;
Az alaplap, a videókarcsi és a táp tök újak, de ami régi, az majdnem mind gagyesz már - sajnos. A kérésem az lenne, hogy ajánljatok oly 1GB-os ramokat (hisz fejlődik a technika - ha már lúd, legyen 2x akkora...), amelyek passzolnak a gépünkhöz, és az olcsódemégisjó kategóriába tartoznak.
UI: Amikor a tápot vettük, az eladó aztmondta, hogyha bármi van vele, akkor visszavihetem -> ilyen ''próbaakció'' szokott működni ramokra??
Előre is köszönöm: dzsorden
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest