- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Helló, nekem a DDR2 1066-os Kingmax-om ( 4 x 2 gbyte ) 1110 Mhz-en megy éppen most alap fesz-en, de tudnám jóval nagyobb sebességen is használni... de minek?
Rég volt ilyen stabil gépem, semmi kék halál, C2D 100%-os terheléssel másfél hétig ment, aztán kikapcsoltam. Jó, stabilitás nem csak ramtól függ, de attól is... és nem melegszenek a ramok így sem.
Én nem vagyok tunning szaki, nincs szükségem tunning-ra (azon kívül, hogy bírják a ram-ok, küldtem is erről tesztet), de nagyon jó vételnek érzem, hogy kevesebb min 20 ezer Ft-ból vettem 8 gbyte ddr2 1066-os ramot, élettartam garival, számlával. Ezek fényében nem értem, hogy miért van olyat, aki többet ad észrevehetetlenül gyorsabb, de jobb
időzítésű ramokért, amik akár még lassabbak is lehetnek, csak "nagy" nevük van, esetleg vmi feltörekvő márka, de ha tönkre megy, hónapokig nincs csere ram. Ha nekem elromlana, még aznap kapnék csere ramot...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 64GB (4x16GB) DDR4 3466MHz HX434C16FB3AK4/64
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest