- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Ingyenes a Dragon Age Inquisiton, 6 órát lehet vele játszani(Single) multi elvileg korlátlan! Trial verzió, nem tudom Game Time-e.z
-
ƵøŁĭ
veterán
-
válasz
lkksioskdl3 #7995 üzenetére
Mailben kapsz egy kulcsot és egy linket.
A kulcsot a linken szereplő mezőben megadva, kapod meg a végleges license key-t.
-
Musicking
aktív tag
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
AtHoS
nagyúr
Más alkalmazásnál én is tudom, hogy így működik, de most ugye nem közvetlen vásárlás történt, hanem programon belül kellett egy 24 óráig érvényes promo kódot beütni, ami később már nem fog ugye élni.
Mindegy, kipróbálni még úgyis ezen a telón fogom. Aztán majd elválik, hogy sportstracker vagy runtastic avagy esetleg más lesz a befutó. Mondjuk a runtastic ezen verziója kimondottan kerékpározáshoz van, míg a sportstrackerben elég sokféle mozgást ki lehet választani (futás, séta, kerékpár, stb...)
-
AtHoS
nagyúr
-
dbius
veterán
Azt megcsináltátok, ami az app of the day leírásában van? Vagyis elindítjátok a letöltött programot, majd a beállítások menüben a promo kód megadását választani, ott beírni, hogy appoftheday. Ekkor elvileg aktiválódnak a pro képességek, csak újra kell indítani a programot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
twollah1976 #7975 üzenetére
Beleolvastam az App of the Day - 100% Free progi felhasználói véleményekbe, ahol kiderül, hogy nem csak fizetős APP-okat reklámoznak/adogatnak, hanem ingyenesen elérhetőeket is.
Én várok vele egy hetet, megnézem mit is kínálnak, így meglátom milyen a felhozatal és csak utána törlöm le
-
ƵøŁĭ
veterán
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dr. Gonzο #7967 üzenetére
Akkor most már csak azt kellene megtudni hogyan lesz a promózott APP-ból PRO verzió.
Tracker programokat nézegetem mostanában és megörültem, hogy kipróbálhatom az egyik ilyen szoftver PRO verzióját - hátha bejön számomra - de ugye az APP of the Day progival ez kerül telepítésre: Runtastic Road Bike Tracker, ami nem a korábban linkelt PRO verzió és a PRO verziós részek elérhetetlenek benne
Szóval ha valaki járatosabb a műveletben, akkor ne tartsa magában az infót
Szerk.
Na akkor így mindjárt más. Viszont nem azt kapja a paraszt, amit ígér az APP of the DAY program, mert reklám és pro fícsörök nem elérhetőek. A Tracker verzió pedig szvsz. alapból ingyenes -
KTU
addikt
Elnézést mindenkitől elb...tam.
Runtastic Road Bike Tracker ami ingyé van
De, nagy francok mert a képen is csak a
Runtastic Road Bike -ig látszik a cím.bár még így se értem mert az meg nem 4,99 euro
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
twollah1976 #7969 üzenetére
A programon belül nem ígéri a pro verziót.
-
ƵøŁĭ
veterán
Újabb nyereményjáték várható . ( Bullguard Internet Security 2015 3db 1éves kulcs )
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
twollah1976 #7964 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
twollah1976 #7964 üzenetére
olvass!!!
de leírom,
a Minden napra egy teljes verzió, ingyen! alkalmazással,
mai ingyé letölthető alkalmazás, amit linkeltél. -
KTU
addikt
Androidra,
App of the Day - 100% Free-vel
ma
Runtastic Road Bike PRO ingyé vihető! -
Musicking
aktív tag
-
Tetete1
senior tag
McAfee Internet Security 2015 - Windows
Hogyan szerezheted meg a licence kulcsot:
1. Regisztrálj itt:[link]
2. Látogass el erre az oldalra:[link]
3. Rendeld meg az ingyenes próba verziót
4. Ellenőrizd a levelezésed, és erősítsd meg az ingyenes előfizetést
5. Töltsd le a fájlt, és telepítsd.
Megjegyzés: Ez egy 6 hónapos licence, nem jár hozzá technikai támogatás -
Tetete1
senior tag
Trend Micro Titanium Antivirus+ (100% Discount)
A Trend Micro ™ Antivirus + védelmet nyújt az online kapcsolatokban, és védi a személyes adataidat, így könnyedén élheted a digitális életed.
- Véd a vírusoktól
- Blokkolja a veszélyes weboldalakat
- Megvéd a személyazonosságod ellopásától
- Biztonságos szörfözést biztossít
Nem igényli a licence kulcs megadását, csak le kell tölteni és telepíteni.
A termék 6 hónapon át használható (kibővített próbaidő) -
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Mail Washer Pro... Spamok ellen.
Reallusion iClone 5... Nevével ellentétben ez egy 3D modellező program. Hiába hirdeti, nem túl egyszerű a kezelése...
Vagy csak én vagyok nagyon béna!
Trend Micro Antivirus+... Nehéz lehet a mai világban új Antivirus programot kiadni, mivel eléggé fix a piac. Itt egy alternatíva.
-
-
-
válasz
twollah1976 #7941 üzenetére
Szivcsi!
(#7942) Melack :
Szokott lenni máskor is On the house akció, más játékokra. Plusz egy reg belefér, nem spammel.(#7944) LamerGyuri :
Szívesen! -
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Greenebola #7936 üzenetére
Köszi!
-
-
huskydog17
addikt
válasz
Greenebola #7936 üzenetére
1000 köszönet érte, működik!
-
Greenebola
senior tag
Eset Smart Security 3 hónap
Minden infót leírtam, képeket is mellékeltem. Nem bonyolult kulcsot igényelni. -
Vertigo18
addikt
válasz
Heimdallr75 #7931 üzenetére
Ugyanez, megnéztem a linket, ami a tömörített állományban van, és ott is csak maga a program tölthető le, licencet nem találtam. Aztán lehet, hogy amit ott töltesz, az már maga az SE, mert ez egy ilyen "Special Edition" promo...
-
Vertigo18
addikt
Movavi Screen Capture... Sok ilyen van már, tökéletes, ha a barátnő msn-chaten sztriptízel...
MiniTool Power Data Recovery... Partíció helyreállító program. Nem tudjuk mennyire KELL, amíg nincs rá szükség.
NAV 2014... Nem tettem fel, így nem tudok róla mást, csak amit a promó lapon olvastam.
-
ƵøŁĭ
veterán
Elkelt az összes kulcs .
-
törölt tag
Köszi srácok
-
ƵøŁĭ
veterán
10 db Emsisoft Anti-Malware kulcs igényelhető tőlem .
-
-
C. s.
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, remélem, most megoldódott a probléma (mindjárt tesztelem). Talán a proxit utálta, lehet, hogy mostanában én voltam az egymilliárdodik próbálkozó egyazon IP-ről és gyanút fogott.
-
Vertigo18
addikt
Aomei Partition assistant Pro 5.6... Partícionáló progi.
Qiling Disk Master Pro 3.1... Valaki épp mostanában kereste, pl. van benne backup lehetőség is.
-
maroskah
aktív tag
Nekem is simán engedte 2-3 hete még regelni, van vagy 4-5 kamu fiókom erre-arra. Szóval szerintem simán megy.
Én egyedül Twitternél tapasztaltam ezt a telefonszámos dolgot, mikor már a 4. acc-ot csináltam egy IP-ről írta, hogy legyek már olyan kedves és írjam be a telefonszámomat is. Ezt persze simán megkerülve tableten regeltem másik accot.
-
Met
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #7913 üzenetére
Valamelyik nap regeltem én is próbából pont emiatt.
De az aktiváló linket nem kaptam meg mert valahol elakadt valamelyik ideiglenes címen -
Kakumix
senior tag
-
C. s.
addikt
Halihó!
A kétkedők táborát erősítem, de nyitott vagyok.
Akinek sziklaszilárd meggyőződése (ami nem vak hiten alapul, hanem friss tapasztalaton), hogy ma, azaz 2015. 07. 02-án lehetséges Facebook profilt regisztrálni telefon nélkül, az legyen szíves írja már le kifejezetten szájbarágós stílusban, mert épp az imént próbálkoztam svájci és magyar proxi mögül is, mindkét esetben más freemail-címmel, de akkor is kéri a mobilszámot vagy valami akármennyire hivatalos iratot (fényképpel, névvel és szül. dátummal). Ezt persze nem fogom kiszolgáltatni önként. Emailben küldtek vmi. kódot, de amíg a mobilomat nem adom, nincs hová bepötyögni azt sem. Ötlet?Privi is jöhet.
Bocs az offért, de végsősoron ez sokunkat érint(het) itt.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Dhampir #7906 üzenetére
WiFi védelem a Free-ben is van. Ellenőrzi a routert/hálózatot, hogy van-e titkosítás és/vagy megfelelő jelszavazás beállítva, stb.
- Avast Home Network Security scans for misconfigured Wi-Fi networks, exposes weak or default Wi-Fi passwords, vulnerable routers, compromised Internet connections, and enabled, but not protected, IPv6. It also lists all devices on the network so users can make sure only their known devices are connected.
A Pro AV plusz opciói:
+ Avast SecureDNS (DNS-eltérítéses támadások ellen)
+ SafeZone (elkülönített virtuális rendszer bankoláshoz, beépített Chrome böngészővel)
+ Sandbox (.exe állományok, pl. böngésző elkülönített környezetben való futtatása)IS:
+ tűzfal
+ spamszűrőPremier
+ adatmegsemmisítő
+ automata szoftverfrissítés (VLC, Java, Flash Player, stb.) -
mrszitya
senior tag
válasz
Dhampir #7903 üzenetére
Rátelepíthető, (ha a legfrissebb kiadás volt fenn a Free-ből). Annyit megjegyeznék, régi/lassabb HDD-vel és procival szerelt gép nem fogja különösebben szeretni...
A tűzfal modul amellett, hogy nem tesz hozzá semmit a biztonsághoz (igaz ez a legtöbb alternatívájára is persze), jóval többet is kér enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest