Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Amit linkeltem az valamifele "etalon" volt telefonfotos korokben. Csak en is mindig kevertem ezt a ket appot a nevuk miatt.
A custom GCam meg kicsit azert a stabilitasa miatt szerintem hype. Legalabbis amiket olvasok meg kiprobalok azok kozt meg nem nagyon volt olyan, aminek minden resze hibamentesen ment, ami meg ment az pl. harmad-otodik kattintas utan elfelejtett kepet menteni (vagy FC) - pedig jellemzoen Arnova/BSG. De lehetek a statisztika mostoha fattya is.. -
GreenIT
tag
Azt direkt nem irtam be, mert ahhoz mar ismerni kell a hardver hatteret, csak hozzaertoknek ajanlott.
en csak egy tesztet szeretnek vegre lefuttatni a GDB-vel, ezert kellene egy kod, hogy par napot raszanjak, ugyan azt a torolt eszkozt kell hasznalnia, amit a tobbi cuccal mar kiprobaltattam. -
AtHoS
nagyúr
Más alkalmazásnál én is tudom, hogy így működik, de most ugye nem közvetlen vásárlás történt, hanem programon belül kellett egy 24 óráig érvényes promo kódot beütni, ami később már nem fog ugye élni.
Mindegy, kipróbálni még úgyis ezen a telón fogom. Aztán majd elválik, hogy sportstracker vagy runtastic avagy esetleg más lesz a befutó. Mondjuk a runtastic ezen verziója kimondottan kerékpározáshoz van, míg a sportstrackerben elég sokféle mozgást ki lehet választani (futás, séta, kerékpár, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyilván nem azért linkeltem, hogy mindenki kötelező jelleggel telepítse fel és használja, csak akit érdekel.