Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Itt még van lifetime licenc kedvező áron.
-
Qasam
aktív tag
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A Malwarebytes Anti Malware-re tud valaki épp futó promóciót?
Köszönöm

-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
Advanced SystemCare Ultimate 8 - 4 hónap
Kulcs: 7FAC5-4AB1D-FFC7F-5CFD6
-
Joker88
őstag
-
daimonion
senior tag
Ez egy jó promo és van hozzá egy tippem is..
A promo oldalról letölteni a zip fájlt majd kicsomagolni..Ott a redme txt ben van a serial.A Zemana oldalról letölteni az aktuális trial telepítöt és a serialt elfogadja..A Gieaway telepítökkel az a gond hogy ha arról telepítik akkor fel akar rakni pluszban mindenféle szart is.. -
C. s.
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm, de nem fogalmaztam elég pontosan: én egy egész mappát szeretnék, hogy a letöltések miatt ne zaklasson. Olyat sajnos nem találtam.

-
AtHoS
nagyúr
Cyberlink YouCam 5 Standard [link]
-
isss
tag
Giveaway of the Day - Zemana AntiLogger 1.9.3
..the licence is valid for 365 days.
-
dokken
tag
-
Tetete1
senior tag
BitDefender Antivirus Plus
90 napos triált ad, nincs tűzfal benne (kipróbáltam).
[link] -
Coix
tag
Hali,
Tud valaki futó promóról Norton Security with Backup 2015 termékhez? Lehetőleg olyan promó kódot keresnék, amit a magyar oldal is elfogad.
Előre is köszi!
Coix -
-
kentucky
őstag
Na vettem 90 napos Kaspersky licencet, és nagyon hálás vagyok a tippadónak, mert az olcsó ár ellenére még ráadásul 90 nap helyett 128 napot kaptam

-
Tetete1
senior tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Használd trialban. De itt annyi promo volt Bitdefenderből, hogy Dunát lehetett vele rekeszteni, ha végikeresed ezt az oldalt, még találhatsz. Szerintem van olyan mint a Kaspy. Vagy Comod IS (magyaul is tud).
-
raccoon24
csendes tag
"Deal coming soon!" - a BitsDuJour-on.Hard Disk Sentinel Standard Edition
Remélhetőleg,valóban meg is érkezik.
-
Qasam
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Szia!
Én jelenleg csak a havi Chip-es promóról tudok, de ezen az oldalon vannak olcsó KIS 2015 licenszek, 60 nap 500 HUF, 90 nap 650 HUF, 180 nap 1300 HUF. Ez szerintem nagyon baráti ár egy ilyen termékért. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki elő Kaspersky IS 2015 promo-ról , vagy coupon kódról? -
C. s.
addikt
válasz
Tetete1
üzenetére
Szia!
Én megszerettem, csak azért nem hosszabbítom meg most, hogy lejárt, mert megőrjít a Sandboxie-val történő böngészés (pontosabban letöltés) kapcsán (Nem is kell neki sok, elég egy háttérkép.). Nem bírják egymást igazán. Állandóan figyelmeztető ablakot dobál föl és ráuntam. Ha meg lehetne adni kivételt benne, az jó volna. A másik, amit még észrevettem, hogy elvből letilt minden proxival kapcsolatos oldalt, de egyúttal meg is kérdezi, hogy akarod-e mégis, és akkor betölti rendesen, ezt még kibírnám. Hiába, amcsi program, a nagytesó nehezen bír magával.
Ha ezek a dolgok téged nem zavarnak, nyugodtan próbáld ki, mert amúgy jó.Ez sem csípett el kevesebb dolgot nálam, mint az Avast, de nem netezem valami brutálisan, az igaz. Tesztelni meg főleg nem szoktam, úgy rémlik, LiLxWaYnEx járatosabb ebben. Ha ésszel él az ember, legtöbbször nincs nagy gond vírustéren az elterjedtebb biztonsági progik mellett. Általában...

-
ƵøŁĭ
veterán
Webroot Secure Anywhere 1 év
[link] -
Visormail
addikt
válasz
Joker88
üzenetére
Hó tényleg, ma nekem is megjött a fb üzi, én is nyertem
Semmit nem írnak, hogy meddig lehet felhasználni, vagy honnan indul az 1év. Igazából azt se írja, hogy 1 év az is csak ott volt a forum.raymond.cc promó oldalon, ott is megjegyzik hogy ez sehol nincs közölve, érdekes. -
Joker88
őstag
Ha esetleg valakinek kellene kód, ma reggel küldtek FB-n egy üzit ezzel a szöveggel.
" Thanks for sharing the giveaway of Emsisoft Anti-Malware 9. Here is the code you win:
(Actually there are more than 800 fans join the contest, and only 50 winners in total. You are really a lucky guy~ Please keep focus on our Facebook, more giveaways will take to you!)
Xyxyxyxy " - a kódot szándékosan nem írtam.
Nemtudom működik-e, ha kell valakinek, írjon, odaadom, próba szerencse. -
trance89
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz
trance89
üzenetére

(#6560) LamerGyuri
A kifejezetten játék promókkal foglalkozó topicban szerintem többet tudnak mondani a srácok: http://mobilarena.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/friss.html
-
LamerGyuri
senior tag
Ez már nincs meg sehol?
Racer 8 A nagy ünnepi kavalkádban későn néztem be ide 
-
trance89
őstag
-
-
isss
tag
CrashPlan Unlimited Family Plan Free 1 Year Subscription – US Only :
ezzel kiegészítve -
isss
tag
ELŐSZÖR IS BUÉK MINDENKINEK !
Az Emsisoft promót csak linkeltem, mint írtam nincs FB - m ( gondolkoztam rajta , hogy csinálok egy kamu profilt, de ha "nemgyerebe" promo akkor ...
Giveaway of the Day - WinUtilities Pro 11.31 -
Tetete1
senior tag
B.U.É.K [link]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Akit érint: a 2014.11.28-án akciózott CyberGhost aktiválási határideje: dec. 31. (még az idén - ha valaki már fokozott bulihangulatban volna).

lafaty80:
Összehasonlítottad a Total Commanderrel? Mert attól, hogy a verziószám azonos, még lehet egy parányi eltérés, ami azt garantálja, hogy elfogadja a kódot. Jártam már úgy. (Kijelölöd mindkettőt, aztán Fájl --> Összehasonlítás tartalomra...)
-
isss
tag
Emsisoft Anti-Malware 9 - Giveaway For WinXDVD Facebook Fans.
.. nincs FB - m ha valakinek sikerülne egy feleslegeset

-
isss
tag
BUÉK MINDENKINEK !
-
Tetete1
senior tag
-Data Recovery Suite Home - бесплатная лицензия
User Name: GOTD201409
Registration Code: bcj1SxSRRTuvvXD2-54226288
Magyarul (is) tud. -
looser
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Bitdefender IS 2015: HQ(hat)VBKM
Karácsonyi promóbol maradt, még 24 óráig lehet aktiválni. Aki kapja marja

-
riki
senior tag
Webroot SecureAnywhere Antivirus 6 hónap [link]
Isss: Köszi.
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo® Anti-Virus 2014 Free 180 nap
-
-
trance89
őstag
-
Kékes525
félisten
-
isss
tag
OkayFreedom VPN Free 1 Year Premium Flat Promo Code (Unlimited Traffic Volume)
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !
-
looser
addikt
válasz
üzenetére
Figyelni fogok rá :-) A nemrégiben szó pont illene is ide :-)
Én nagyon megszoktam ezt felről le dolgot. Vagy lelről fel?
-
looser
addikt
Egy éves BDTS promo? Vagy már ciki közzétenni?

Második vagy harmadik védelemnek is tökéletes![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ƵøŁĭ
veterán
Dear sir/madam,
Merry Christmas!
Thank you for participation. You’ve got Advanced SystemCare 8
License: 26935-12226-308B4-3DF94 (6-month available) -
törölt tag
-
trance89
őstag
Wise Care 365 Pro Giveaway
Our final giveaway for the 2014 Holiday season is Wise Care 365 Pro. Fully registered with no time limit unless you upgrade.
Wise Care 365 is a bundle of important tools including a registry cleaner,disk cleaner, program uninstaller, memory optimizer and more.
-
sz.j
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia!
Ha esetleg bővebb infó kell a használatukról, akkor azt itt megtalálod.
Amúgy mindkét proginak van topikja itt a PH-n is. -
sz.j
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
@ # 6506 és # 6507
Ha nagyon kellene egy backup progi, akkor esetleg próbáljátok ki az ingyenes Macrium Reflect vagy az AOMEI Backupper progik valamelyikét, nem fogtok csalódni benne/bennük. -
trance89
őstag
EaseUS Todo Backup Home
http://www.todo-backup.com/giveaway/dottech-tbh.htm
24 órás giveaway szóval siessetek -
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezzel kiegészítve