Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
isss
tag
Google Earth Pro Now Available For Free
A Nagy Testvér ...

-
scope2007
addikt
-
Troy.
addikt
Free spacemonger. [link]
- 1 lifetime licence
- no free updates(#6779) AtHoS: "Only cloud" dolgot nem értem. Én internet nélkül is elérem a jelszavaim. (firefox addon)
-
ƵøŁĭ
veterán
Amint letudom a 8. vizsgámat kisorsolom az EAM-t. (ma este vagy holnap)
-
motacilo
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Igazán nem akarok beleszólni az eszmecserébe, de lehetne, hogy a topic témájánál maradunk: "program promók".
Nem biztos, hogy mindenki aki ezt a fórumot olvassa, a jelszavak biztonságos tárolási módjaira kíváncsi. Nem elvitatva a téma hasznosságát! Köszönöm! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Polllen
üzenetére
Keepassban tárolj el "jegyzeteket", netes űrlapadatokat, desktop programokhoz autokitöltést nyújt-e?, Android, iOS, WP esetén is használható?, stb...
Én is azzal próbálkoztam először, de sok a hiányossága a számomra szükséges funkciók hiánya miatt. Utána nézegettem pár alternatívát, melyek közül még pl. LastPass-t nem próbáltam ki a gyakorlatban (elvileg azzal is lehet tárolni űrlapokat, jegyzeteket, de az only cloud), mivel Roboform-ot ajánlották és pont volt rá ingyen 1 év használati lehetőség (mondjuk ezt elbaftam), de megtetszett és megvettem egy évre. Kis idő múlva Lifetime akcióban árulták a Sticky Password-ot, így lecsaptam rá. Az is több mindent tud tárolni, mint a Roboform, de lehet vele lokálisan, helyi hálón szinkronizálni PC, Android, iOS, WP készülékek között is, nem kell felhőzni, ha nem muszáj.
Lényegében Opera 12-ről váltottam és mivel az új Opera-ban (akkor még) nem volt könyvjelzőkezelő, nem hordozható a vele tárolt jelszavak, nincs benne "jegyzetkezelő", így ezekre kerestem megoldást. Viszont nem akartam még egyszer hasonló helyzetbe kerülni, hogy "költözködni" kelljen egy hülye böngésző cseréje miatt, így elsősorban "univerzális" megoldásokat kerestem. Jelenleg párhuzamosan használom a Roboform és Stickypassword progikat. Mind a kettőnél előfordul olyan oldal, ahol kézzel kell kimásolni az elmentett adatokat, szóval egyik sem tökéletes.
Stickyben viszont a virtuális billentyűzet használatánál be lehet kapcsolni egy zavaró funkciót, amivel bazi sok kurzor lesz a billentyűzet fölött, tehát lehet vele játszani "itt a piros, hol a pirost"

Mondjuk aki csak jelszavakat akar tárolni és nincs szüksége okoskészüléken való használatra, annak teljesen jó a Keepass. Ráadásul annál van lehetőség 2 lépcsős azonosításra a jelszó+keyfile egyszerre történő használatával.
Roboform-ban 5 féle titkosítási eljárás közül lehet választani, de nem tud 2 lépcsős azonosítási eljárást. -
Cheesy
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát, a TC volume mountolásakor egy 27 karakterből álló (nagybetűk, számok és kisbetűk, de sehol nincs benne értelmes szó) jelszót adok meg, a Keepassban az adatbázis megnyitásakor egy 8 karaktereset.
Kényelmetlen, dehát mit tegyek. Legtöbb jelszó fejben van, Keepasst csak arra használom, hogy ha olyan oldalra kell amit régen használtam vagy elfelejtettem. -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
A megjegyezhetö jelszó alatt is lehetöleg minél bonyolultabb jelszora gondoltam, amit még azért meg tudsz jegyezni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Brekecs
üzenetére
Igen, de ez a melyik program, ami témába való. (Nem emlékszem az spp nevére de régebben nekem is volt fent ilyen)
(#6772) Cheesy: ha a Keepass és titkositás mellett megy KIS akkor szerintem kellöen védve vannak a jelszavaid. Max még annyit lehetne esetleg tenni, hogy a jelszavakat egy hosszu, bonyolult mesterjelszoval véded, amit elzársz külön, és azt a hosszu bonyolult mester jelszot is titkositod, egy megjegyezhetö jelszoval. Meglátod mennyi kényelmetlenséggel járna ez. Az is nagyon fontos hogy a mentett jelszavaid kellöen erösek legyenek.
-
Brekecs
senior tag
Ezt nem ide szántam !

-
-
Cheesy
őstag
válasz
alapz@j
üzenetére
A kritikából lehet tanulni. Ezt pl. nem is tudtam, nem jött velem szembe, hogy a Keepass adatbázis fájlját lehet titkosítani. Mert ha igen, akkor tényleg felesleges a Truecrypt volume mountolgatás.
Kaspersky KIS 2015 van fent, gondolom a keyloggerek ellen táncsak ér valamit... Vagy még bizonságosabb a fiók mélyére elrejtett füzet amibe felírom a jelszavakat?
-
alapz@j
tag
Nem kritizálni akarlak, mert a biztonság mindenek felett, de a keepass és társai ellen eddig sem a titkosítás feltörése volt a legvalószínűbb támadási vektor (arról nem is szólva ugye, hogy a megoldásodnak csak akkor van értelme, ha a keepass fájlod nem aes-t használ), hanem pl. az utóbbi időben megjelent, direkt az ezen szoftverek jelszavának ellopására kihegyezett (keylogger) malware-ek.
-
-
AtHoS
nagyúr

Roboform Everywhere 5$ január 31-ig [link]
-
C. s.
addikt
válasz
banhammer
üzenetére
Szia!
Csak a program indításakor ad egy ablakot reklámmal, használat közben nem. Ezt a progit nem használom, de más Ashampoo programok nem is minden nap biztatnak vásárlásra, hanem ritkábban. Ha csak ez tart vissza, nyugodtan kipróbálhatod. Arra ügyelj, hogy ne a rendes, használatos email-címed add meg nekik, mert nagyon szeretnek levelezni.
-
Traxx
őstag
Ez az oldal lenne, amit találtál?

-
-
dbius
veterán
AdMuncher ingyenes lett, az nem lenne jó Nektek Adguard helyett?
-
RudY
addikt
Blaise véleményével értek egyet, nagyon valószínű, hogy ilyesmiről van szó. A kapott kulcsok aktívak még 1-2 hónapig (jó esetben), számlád nincs, a fickó pedig soha többé nem lesz elérhető. Valóban jó árak, de szerintem nem érdemes egy ügyeskedő zsebét ilyen módon megtömni. Viszont ha gondolod, kérd el tőle a Microsoft partner kódját, amit már le tudsz kérdezni akár a hazai ügyfélszolgálattól is.

-
RudY
addikt
Most már nem emlékszem pontosan, hogy a Microsoft melyik oldalán, de apró részletességel fel van sorolva minden hivatalos viszonteladójuk, világszerte. Én is ott csekkoltam le, mielőtt megjelenéskor igen nyomott áron vettem a Win8-at. Van mindegyik eladónál egy MS valami number, amivel le lehet kérdezni, most nem tudom megkeresni, de majd ránézek, ha esetleg előbb nem találod meg.
-
Blaise
veterán
Are these keys legit?
These are 100% legitimate. They come from Microsoft directly.Gratulálok neked, ha ennyiből ezt elhiszed.

Ez ugyanúgy illegális, diák vagy céges MSDN előfizetésből esnek ki, bármikor letilthatják a megvett kulcsot. Ott bukik el azonnal a dolog, hogy az MS semmilyen csatornán keresztül nem árul már Windows 7-et.
-
Cheesy
őstag
Nem tudom én viégigolvastam a hozzászólásokat és arra utal minden, hogy legit a dolog.
Van aki OEM Win7-t aktivált, van aki az MS oldaláról letöltöttet, Retail-t.
Illetve ott van az Online PID checker, azzal ki lehet deríteni milyen windowshoz való egy kulcs nem? -
-
trance89
őstag
nemigazán promo de gondoltam megemlítem, az adguard oldalán ha rubel-re állítjátok a valutát piszok olcsón lehet beszerezni a lifetime licenszet, és most még lejjebb ment az ár, pár napja még pár100 rubellel drágábban vettem 3 gépre:
1pc = 499 rub (cca 2200ft)
2pc = 798 rub (cca 3500ft)
3pc = 1197 rub (cca 5230ft)
ebben pedig nincs semmi trükközés, pusztán más valutában fizet az ember, az eurós árakhoz képest ez szó szerint csak töredéke -
AtHoS
nagyúr
Aki jelentkezik a Zemana AntiMalware 2 tesztelésére az most a végleges programhoz is érvényes Lifetime kódot kap cserébe:
"The Benefits of Beta Testing:
- You will get a lifetime license. (Also be valid for final releases)
- Get your name on beta testers page
- Enjoy the product's features before the rest of the world
- Provide us with your suggestions, ideas and opinions about our products, its features and influence further development"Szerk.
Telepíteni sem kell a programot, a kulcsot hamarabb megkapodMás
A fentebbi reddit-es win kulcsokhoz annyit fűznék, hogy bizonyára működőképesek a kulcsok, de már nagyon sokszor le lett írva, hogy adott esetben: hogyan fogod tudni bizonyítani, valóban megfelelő forrásból tettél rá szert?álá vásárlást igazoló dokumentumok, ergo számla és társai
Na persze, amíg CSAK a kódok használhatóságát nézzük, addig nincsen gond
-
Cheesy
őstag
ITT pl. 25 USD egy Win 7 Ultimate
Azt írja az eladó, hogy nagyobb mennyiséget vesz egyszerre, azért olcsóbb. Illetve OEM verzióval is használhatók a kulcsok amiket ad.
Szerintetek? -
-
Troy.
addikt
Bitdefender Mobile security 6 months [link]
Bár megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán létjogosultsága egy ilyen programnak telefonon.
-
ƵøŁĭ
veterán
Privát üzenetekre nem válaszolok ,mert nincs időm a vizsgák miatt . Szóval nem megsértődni
. -
banhammer
veterán
A Kingiun-en az XCOM Enemy Unknown játék most 1 euro + ÁFÁba kerül.
-
ƵøŁĭ
veterán
ROUND 2
Emsisoft Anti-Malware Nyereményjáték!

Szokásos 5 kérdésre kell helyesen válaszolni .
1. Emsisoft Emergency Kit ingyenes használható?
2. Dobozos terméket Magyarországon tudok vásárolni ?
3. Emsisoft Mobile Security mennyibe kerül ?
4. Milyen email címre lehet mintát küldeni ?
5. EIS esetében Donald (Cloudeight user), USA mit nyilatkozott ? ->" What others say"Megoldásokat PM-be .

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)