Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Teljesen mértékben osztom a véleményed!
-
Fandango
veterán
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Én eljutottam odáig, hogy jött a visszaigazoló emial a sikeres aktiválásról, de a levélben lévő link oldalán ez fogad:
Access Denied
You do not have access to this service.
Contact your IT administrator to gain access, or sign in with an Adobe ID.Hiába kattintok a sign in linkre, az csak simán a CC oldalra dob ahová már be vagyok jelentkezve, és nem látom sehol hogy aktív lenne ez a 2 éves licence.
-
Fandango
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem fölösleges, mivel az AdGuard program nem csak böngészőben szűri a reklámot, tartalmat, hanem minden netforgalom rajta megy keresztül, így más programokban is ki tudja szedni ahol reklám van, vagy esetleg káros tartalom.
Illetve ha több böngészőt használ valaki, akkor nem kell mindegyikben blokkolót telepíteni, mert a programon keresztül az összesben működik a szűrés. -
Fandango
veterán
válasz
whited
üzenetére
-Sound DFX -> ez miért is hasznos?
-Greasemonkey ( régebbi YT miatt ) -> nem program, hanem addon böngészőhöz
-h264ify a könnyebb kódolás miatt -> nem program, hanem addon böngészőhözAz átlalam hasznosnak ítélt programok
- Total Commander (fájl kezelő)
- Foobar2000 (zene lejátszó)
- MPC-HC (videó lejátszó)
- KeePass (jelszó kezelő)
- Deluge (torrent kliens)
- InternetDownloadManager (letöltés manager)
- HDSentinel (merevlemez monitorozó)
- Malwarebytes Windows Firewall Controll (Windows tűzfal könnyebb kezelhetőség miatt)
- Thunderbird (levelező program)
- Firefox (böngésző)
- cFosSpeed (internet kapcsolat optimalizáló)
- Process Lasso (windows folyamatok megregulázása valós időben)
- Dropbox (felhő tárhely)
- Google Backup and Sync (felhő tárhely)
- LibreOffice (MS Office alternatíva)
- CCleaner (registry és fájl szemét kezelő)
- 3D Youtube Downloader (Youtube videók letöltése, konvertálása)
- Handbrake (videó átkódoláshoz)
- Subtitle Edit (feliratok javításáshoz, időzítéséhez)
- 7Zip (tömörítő progi)
- Air Live Drive (felhő tárhely helyi meghajtóként való felcsatolásához)
- FastStone Viewer (képnézegető) -
Fandango
veterán
Akkor már én is bedobom amit használok: FastStone Image Viewer
-
Fandango
veterán
Ez így ebbe a formában nem állja meg a helyét, attól függetlenül, hogy nem cserélgeted a hardvert, a szoftverkörnyezet kihatással lehet a programra, mint a 1803-as Windows build után is volt valami gond, és a program frissítés oldotta meg csak.
Illetve a program magyar fejlesztésű, így tiszteljük már meg a fejlesztőt azzal, hogy ha használjuk a programját, akkor egyszer kifizetjük az árát.
-
Fandango
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Túl sok játékot nem, de pl. most játszottam a Half-Life 2-vel, amit Steamen vettem meg, és simán el lehet indítani anélkül, ott a könyvtára, benne a hl2.exe.

-
Fandango
veterán
Jóságos ég, ennyire azért ne legyél paranoid.
A Steam az egyik legnagyobb online játék áruház, hidd el nem fognak ilyen turpisságok történni, hatalmas presztízs veszteség lenne a cégnek ha ilyen kiderülne.Illetve a játék elindításához szerintem nincs szükség arra, hogy a Steam kliens fusson, akár offline módban is.
-
Fandango
veterán
válasz
PrometheusX
üzenetére
Köszi meg is vettem!

-
Fandango
veterán
-
-
Fandango
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Nem baj, hogy előtted 3 poszttal már be lett rakva?
-
Fandango
veterán
Köszi a tanácsokat, most próba képpen a Double Commandert használom, egyelőre szimpatikus.
-
Fandango
veterán
Tudja valaki esetleg, hogy a Total Commandernek szokott promoja lenni vagy valami akcio amikor olcsobb?
-
Fandango
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A mondata végén ez:
szerintem igen sokat elárul arról amire gondolt, nehogy már komolyan vedd ember! 
-
Fandango
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ!

-
Fandango
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Annak tartom, nem fogok kiselőadást tartani róla. Téma befejezve, túl sok az off.
-
Fandango
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
MPC-HC melle minek az ocska szar VLC?
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Sejtettem miutan beirtam, hogy ezek lesznek. En nagyon regota hasznalom a Comodot, rosszat nem tudok mondani rola, false problemam se volt vele. Szerintem a legjobb komplett ingyenes megoldas.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Esküszöm én nem találok ilyen opciót a beállítások rész alatt, vagy nem tudom mire gondolsz.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Az ingyenes Comodoban nincs semmi ajanlgatas a Pro megvetelere, ezt honnan veszed?
-
Fandango
veterán
hufilter lista problema megoldva. Szivesen!

-
Fandango
veterán
válasz
üzenetére
CIS-hez en meg talan nem is lattam promot, osszehasonlitani itt tudod oket.
-
Fandango
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
+1
-
Fandango
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Koszi, a lifetime liszensz ennyit nekem meger.
-
Fandango
veterán
Adobe(R) Photoshop(R) Lightroom(R) 4
------------------------------------------------------------------SHOOT. SAVE. SHARE. LIGHTROOM 4: ONLY US$99.*
Beautiful images for a beautiful price.
Adobe Photoshop Lightroom 4 software makes everything about
digital photography faster and easier. And, for a limited time,
you can get the full version for only US$99.Hurry, offer ends June 8, 2013. Use promo code: LIGHTROOM99
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem igen sokat elárul arról amire gondolt, nehogy már komolyan vedd ember!