- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Helyfüggő az ára és mindenki emel. 1 kWh áramért a cégek bőven 100 Ft felett fizetnek, 1 m3 víz+csatorna nekik 4000-10000 Ft, és amikor egy alkalmazottnak fizetnek egy nettó átlagbért (480e Ft), az nekik 815e Ft-ba fáj anélkül, hogy adnának a dolgozónak eszközöket, szobát, stb... Egy átlagbért kereső dolgozó egy munkáltatónak így minimum havi 1 millió Ft költséget jelent, ha nem túl nagy irodában és nem túl komoly eszközökkel dolgozik és nem kap egyéb juttatásokat.
-
szabonagyur
félisten
-
goop
őstag
Nem. Csak itt egy szakmai fórumon nem kíváncsiak az emberek se külföldi sokkal jobb sztorikra, se az összes szolgáltató egy szemét, stb dolgokra. Idejön az egyszeri ember felteszi a kérdést, válaszolunk, esetleg megvitatjuk. Ennyi. A te hszeid pedig egyik sem, se kérdés, se válasz, értéke kb 0. Ebben semmi személyes.
-
szabonagyur
félisten
-
pdr755
aktív tag
Az Isten megáldjon titeket, miben különbözik a Barion attól mintha Simple lenne ott? Vagy PayU, Worldline, etc.
Ugyan úgy csak a kartyaelfogadó felületet biztosítja, nem kötelező regisztrálni ha nem akarsz. Ha Google vagy Apple pay ön keresztül fizetsz akkor még a kártyaszamot se kapja meg. Semmi közöm nincs a barionhoz de itt páran úgy állítják be mintha valami kínai adathalász oldal lenne ami teljesen abszurd.
A szent Németországodban sem működik másként, meg lennék lepodve ha mondjuk a német Telekom nem egy külső szolgáltatót alkalmazna a kártyás fizetésre. -
Landsmann
addikt
Ezaz, hogy elméletben. Nekem a Redmi Note 10 5G-nél is ezt írja:
5G sávok 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77, 78 SA/NSA
A bökkenő az, hogy az SA mód gyárilag ki volt kapcsolva. Közvetlen hozzáférés nincs a kapcsolóhoz, kóddal lehet előcsalni a menűt, ahol be lehet kapcsolni ezt és még egy halom dolgot lehet állítani. Nem értem és nem tudom az okát, hogy miért van tiltva alapból az SA mód. Nem is nagyon írnak róla, egyszerűen csal elintézik azzal, hogy 5G képes a készülék. Azért ez még így kevés. Lehet egy átlag felhasználónak elég, (azt sem tudja, hogy az 5G még nem feltétlenül az az 5G amit reklámoznak) de aki kicsit jobban konyít hozzá, annak nyilván ennyi nem elég. Ha 5G-s készüléket szeretne, akkor az legyen már tényleg az és ne inkább csak 4G++. -
azbest
félisten
inkább arról lehet szó, hogy nem tudja b1 és b3 mellé az n78 nsa-t összakapcsolni a telefon, míg a router meg a kiírt adatok alapján talán tudja (bár sebességben mégsem jobb - de egyik sem rossz, 500-700 le és 80-133 fel körül szokott speedtest menni, a telón kicsit jobban)
NR only módra téve itt (szeged) nem lát hálózatot, gondolom nincs publikus lista arról, hogy hol vannak már SA tornyok. -
donjohnson
addikt
ha már kivetted a yettel-es simet akkor azt már nem a yettel küldi. bug-os a telefonod szoftvere. a telekomos vagy a vodafone-os sim-edre nem tudnak ilyet küldeni folyamatosan.
akkor kellett volna elfogadnod, vagy kitörölnöd az állapotsorra nyomva és aztán jobb felül 3 pötty, törlés, amikor még benne volt a yettel-es sim.
ha nem tudod így kitörölni, akkor tedd vissza a yettel-es simet és fogadd el, vagy töröld ki úgy. xiaomi-ról van szó? -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
Régi, prepaid csomagok, ha jól sejtem. Ott mi alól mondanál fel?
Pár hónapja az előfizetős csomagoknál is legyalultak jópárat, de azoknak is kifutott már a hűsége régen.Nem kell indokolnia, egyoldalú módosítás. Az ügyfelek nincsenek alku pozícióban.
Újabb, drágábbra kijövő csomagokat akarnak és a régi ügyfelek önként nem akarnak drágábbra váltani. Ezért vagy rosszabb/kisebb csomagra teszik át őket vagy lehet drágábban nagyobb csomagra váltani felfelé.
A vodánál és yettelnél is sikerült már ezt átélnem.
-
pdr755
aktív tag
-
szabonagyur
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Teljesen szükségtelenek az ilyen stílusú hozzászólások!
Ha a két üzletben eltérő módon kezelték a fórumtárs ügyét, akkor az egyik helyen hibáztak. Ez ennyire egyszerű.
A csomagok és a router tulajdonjoga (bérletes/megvásárolt) alapján eltérő a kezelés módja, és sajnos, a kollégák is csak emberek, hibázhatnak.
És egyáltalán nem biztos, hogy azok a kollégák tévedtek, akik egyedi igényt rögzítettek. Lehet, csak úgy lehetett volna helyesen kezelni az ügyet. -
osonte
őstag
Ismerem őket, valamelyik üzletnek a telefonjait tovább is értékésítettük. Viszont csak hivatalos viszonteladótól szeretnék telefont venni, nekem megér annyit, ez ügyben láttam már sokmindent. A hivatalos ára 400 ezer Ft, eMAG-ról rendeltem be először, ahol ennyiért ajándék nyomtatót adnak (ami eladható), de amikor kiderült, hogy megszűnt a telefonszámuk és nem lehet őket elérni telefonon, illetve beleolvastam az utóbbi pár hét tapasztalataiba, akkor töröltem a rendelést azonnal. Így meg hivatalos garanciával a 351 ezer Ft még jobb ajánlat is! Nem siettem el, olvastam és láttam sok mindent. Sokaknak azért nem jön elő a hiba vagy csak nagyon sok gyors fotónál, ami nálam nem életszerű. Ahogy írod ott a 14 napos elállás is. Az elődjét is a múlt évben ugyanekkor vettem teljes áron, most is megvan és tökéletesen működik, feleségem használja.
-
trec12
addikt
Azért vannak kivételek; vidéki kis szülővárosom ilyen igaz most lesz csak "kánaán" nagyon sok-sok év állóvíz után. Van a regnáló helyi ktv (aztán van a volt Invi xdsl) és optikázik a Digi és a Telekom (SZIP) is.
Mindeközben a Yettelnek is megy az 5G-je hónapok óta. Ráadásul március elején megint volt valami modernizáció (tippre szerintem a másik tornyot 5G-sítették). Ott full áron adják a netet de gondolom ha elindul valamelyik új vezetékes majd módosulnak az árak lefelé. -
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
-
whiskeys
őstag
-
törölt tag
-
Varszegig
veterán
-
simpley
őstag
-
Landsmann
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
-
pdr755
aktív tag
-
pdr755
aktív tag
Na ezt nem értem:
Miben más, hogy Barion van ott mintha Simple/OTP Bank lenne? Vagy bármelyik elterjedt nagyobb fizetési szolgáltató? (Adyen, WorldPay, Stripe, PayU, etc.)
Most vagy nem adod meg sehol a bankkártyádat az interneten (ez a te döntésed) vagy ha igen akkor mi a különbség az elfogadott, széles körben használt fizetési felületek között?
Az előző szolgáltatónál ahol voltál (kizárásos alapon Telekom vagy Voda, esetleg Digi) hogy fizettél az interneten? (Ha úgy fizettél) -
SztiviVander
addikt
-
INGJOKE
veterán
-
vence
aktív tag
-
kl122
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
-
donjohnson
addikt
-
vence
aktív tag
-
csernak75
senior tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
>> Tel.könyv-téma
Valamelyik generációváltásnál (talán a 4G-s kártyáknál)Az jóval korábban volt, emlékeim szerint. Talán még ezredforduló környékén, a 4G meg fasorban sem volt. Akkor lett 250 név a SIM telefonkönyv mérete. Tudtommal ez a mai napig ennyi, bár lemaradhattam, ill. van egy max. nevenkénti tárolható karakterszám is. Ez most nem emlékszem, mennyi, de sok teljes név nem fér ki. Ékezetes karakterrel meg még rövidebb csakúgy, mint az SMS. Előtte úgy emlékszem minden a fele volt.
Olvastam nagyobb tárhelyű SIM kártyákról is, nem tudom, itt bevezették-e ezeket, meg az eSIM kapacitását sem ismerem.
-
MadMancs
veterán
-
martonl
senior tag
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a SIM generációk elég ritkán változnak. Vagy csak nem veszem észre. Itt inkább az szokott lenni a gond, hogy egy régi előfizetésnél le van tiltva a 4G hálózat. Nekem is volt olyan kártyám, amit hiába cseréltem, nem ment fel 4G-re. Mondták is az ügyfélszolgálaton, hogy aktiválják a VoLTE-t és akkor lesz 4G is. Lett is.
Sok helyről hallom, hogy térerő problémák miatt cserélnek SIM-et és utána a szolgáltatás megjavult, de szerintem ezek sima érintkezési hibák is lehetnek a SIM és a készülék között, már így laikus szemmel nézve.
De a szakik majd megírják, ha rosszul látom a dolgokat.
Szerk.: A SIM-en tárolt névjegyzék mérete és a tárolható név karakterszám, valamint a tárolható SIM SMS-ek száma tudtommal nagyon régóta nem változott. -
4Grider
félisten
-
yanna
addikt
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
"2012-től napjainkig tart a 4G-szolgáltatás fejlesztése és bővítése. Bevezetésével lehetővé vált, hogy olcsó havidíjért bárki olyan Hipernetre fizessen elő, amelyet egész hónapban intenzíven használhat. 2012-ben a Telenor ügyfelei számára Budapest teljes metróhálózatán elérhetővé vált a Hipernet. Egy évvel később a Telenor duplájára növelte a 4G szolgáltatás által kínált sebességet, 2015-ben pedig minden ügyfele számára elérhető tette a 4G szolgáltatást maximális, 150 Mbps-os letöltési sebességgel – megfelelő készülék és SIM-kártya használata esetén."
-
4Grider
félisten
-
szaboi6512
addikt
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
Ki van ez találva, hogy a szolgáltató még véletlenül se járjon rosszul. Mondhatnánk kis túlzással; így könnyű. Fullba kifizettik mindenkivel. De mit is pontosan? Megérne egy átfogó elemzést, hogy mégis milyen kölségeik mennyire mentek fel ergo indokolt-e így vagy jó-e ez a szabályozás. Mert, hogy jól járnak vele az tuti.
-
zzola
titán
-
Dave1984
őstag
-
Cravaly
tag
-
pjen
félisten
-
SztiviVander
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2683v4 (32c/64t, 2.1/3.0GHz), 384GB RAM, 4x1G, áfás
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest