Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Thusor #50862 üzenetére
annyira nem újdonság, mert legalább másfél éve elérhető a start vagy közszolgálati + hbo go kombináció
Technikailag külön csomagot jelent a +hbo go változat a simához képest egyébként.
(#50860) bozont
ha jobban megnézed, akkor nem az ingyeneshez írja a hbo go-t, hanem alul a bővebben gombra fordul meg és mutatja a hbo-s változatot -
4Grider
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Thusor #44543 üzenetére
whatismyip.com.
Ha NAT -olt, akkor kérheted a feloldást. Egyébként meg dinamius IP. -
Louis
tag
válasz
Thusor #44189 üzenetére
Ping hirtelen megnő és akadozik a játék. Kilépek egyből és nézek egy speedtest -et de ott látszólag minden ok. Ha letöltök egy játékot vagy neadj isten egy torrentet ott a fele sebességet sem hozza (ez még nem lenne baj).
A vonal szakadozik netezés közben amitől meg tudnák őrülni, mert 1-2 percenként nem tölti be a weblapokat.Az ügyfélszolgálat nem lát semmi gondod, ha a speedtest is jó akkor szerintük nincs gond.
Sokszor az xbox is kiírja, higy csatlakozzak a hálózathoz.
Ha érdekel én szívesen átadom az előfizetést, ez év szeptemberéig van rajta hűség. Hipernet home m.
-
-
törölt tag
válasz
Thusor #44183 üzenetére
Tökéletes biztosan nem lesz. Minden vezeték nélküli átvitel kiszámíthatatlan. Nem vagyok gamer, de olvastam itt-ott a fórumban, hogy akik játékra használnák, azok szoktak panaszkodni pillanatnyi kimaradozásokra, és a magas Ping értékekre. Böngészés közben én is észreveszem, hogy néha "megáll az élet", de egy weboldal betöltésnél az a pár másodperc nem zavar annyira, hogy elkezdjem nyomozni, hogy a Telenornál lehet a bibi, vagy szerver oldalon.
-
törölt tag
válasz
Thusor #44181 üzenetére
Vazze! Akkor azt kérdezd, hogy NAT -olt, vagy publikus IP -t ad! Tudomásom szerint a netes kártyákhoz publikus IP -t ad. De, ha mégsem, akkor betelefonálsz, és kéred, hogy rakjanak át publikusba. Bármilyen kártyánál megteszik. Én a feltöltős, hanghívós kártyámra kértem, és símán aktiválták. A routerben levő netes kártyám flottás, és eleve igy kértem a flottakezelőtől.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7 I9-14900HX RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest