Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
"A hóhelyzetben nem ők voltak, akik nem küldték ki a központi SMS-eket? Azt is megúszták."
Mit kellett azon megúszni?
Hogy nem kaptam itthon, a gépem előtt ülve üzenetet, hogy üljek át egy másik autóba, ha kifogy a benzin? 
Ennél már csak az volt viccesebb, mikor bejött az ügyfél, hogy ő bizony most emiatt elhordoz. Mennyé!!!!
-
válasz
üzenetére
Én igazából a kiküldött tájékoztatóból ezen a részen röhögtem a legjobban:
...Annak érdekében, hogy továbbra is kimagasló ügyfélélményt nyújtsunk, 2015. július 1-től módosítani kényszerülünk díjszabásunkat - azaz bizonyos tarifacsomagok és egyéb szolgáltatások díjszabása változik..Lehet én vagyok hülye, de az ügyfélélménybe márpedig az árak is beletartoznak és ha emelnek (miközben többletszolgáltatást nem fognak nyújtani) az még véletlenül sem sem járul hozzá a kimagasló ügyfélélményhez
az meg, hogy lemerik írni, hogy "bizonyos" meg különösen vastag arcbőrre vall mivel szinte minden csomag módosul. A 180 perc (előfizetés+percdíjak is)+Mobil Flexi csomagjaim konkrétan több mint 10%-al drágulnak, de nem is az emelés zavar hanem amilyen hülyéneknézzükazelőfizetőt módon közlik.Sebaj, voltak olyan bátrak, hogy véleményt mertek kérdezni az értesítő után amikor befizettem az aktuális számlát

-
Daffni2
addikt
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem szeretem a Telenort, szerintem a legrosszabb a 3 közül, de azért az igazság érzetem tiltakozik az ellen, hogy indokolatlanul fikázzuk.
Az adatmennyiség elfogyása után,még jó,hogy nincs ingyen net.
Ha egy vendéglőben elfogy az italod, másikat kell kérned,és kifizetned,ha még szomjas vagy. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hogy nem kaptam itthon, a gépem előtt ülve üzenetet, hogy üljek át egy másik autóba, ha kifogy a benzin? 
az meg, hogy lemerik írni, hogy "bizonyos" meg különösen vastag arcbőrre vall mivel szinte minden csomag módosul. A 180 perc (előfizetés+percdíjak is)+Mobil Flexi csomagjaim konkrétan több mint 10%-al drágulnak, de nem is az emelés zavar hanem amilyen hülyéneknézzükazelőfizetőt módon közlik.