- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Csak meglett, köszönöm.
Ajándék korlátlan Hipernet 7 napig minden kártyásnak!
Töltsd fel egyenlegedet november 17. és december 19. között és élvezd 7 napon át a korlátlan netezés élményét!
Mit kell tenned?
Küldd el a feltöltést igazoló sms-re válasz sms-ként a „Hipernet” szót, ezzel aktiváltad is az ajándék 7 napos korlátlan netet . A promóciós időszak leteltével a szolgáltatás automatikusan megszűnik, nem szükséges lemondani. A kedvezményes ajánlat a promóciós időszak alatt 2016. november 17. és december 19. között, egyszer vehető igénybe, a 7 napos időszakot egyben, és legkésőbb december 26-ig kell leforgalmazni. -
darvinya
titán
Hol található infó egyenleg feltöltés után járó 1 hetes Hipernet akcióról?
(Honlapon néztem, de semmit nem találtam) -
MaciG
addikt
üdv.
Ha van egy még garanciális készülékem (kb fél éves. samsung galaxy j5), de nincs meg a blokk, csak ez a jótállási jegy (warranty card) akkor azzal tudom érvényesíteni a garit vagy megszívtam és nem? Előfizetéssel együtt lett vásárolva, tehát elviekben ők a rendszerben látják mikor vettem a telefont.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Viktor0610 #43191 üzenetére
Sajnos én is csak ezeket láttam
-
-
darvinya
titán
Hol található infó egyenleg feltöltés után járó 1 hetes Hipernet akcióról?
(Honlapon néztem, de semmit nem találtam) -
pietrrr
aktív tag
Hali!
Aktiválódott a Hipernet Praktikum kártyám, rajta 5999 Ft-tal. Azonban netezni nem ezzel a kártyával szeretnék, mert a net-csomagok valami bődületesen drágák ebben a praktikumban. Tudtok ajánlani valamit, hogy mire tudnám elhasználni? Ebből lottózni, autópályamatricát venni esetleg play áruházban vásárolni lehet?
Ha a fentieket nem, tudtok valami alternatív internetcsomagot amit megrendelhetnék?Köszi!
-
bandigno
senior tag
üdv!
Telenor és i7 esetén másnak is elő szokott fordulni hívás hiba - nem épül fel, pár másodperc után megszakad, közben eldobja a térerőt is? SIM kártyát már cseréltettem a legújabbra, viszont még most is elő-előfordulgat! Főleg 4G->2G váltáskor vagy gyengébb (2-3 pötty) 2G térerő esetén! Ugyanazon helyeken, ahol most előfordul, régebben nem volt gondom semmilyen készülékkel!
Egyedi eset és gari vagy hálózati hiba? (Egyedi persze nem, mert hallottam már róla, pl SIM kártya cserekor az ügyintézőtől) -
10,18-an vettem egy simet 1500ft feltoltessel. Ezen a szamon akkor elvileg 01,18-ig tudnak hivni?
-
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Elvileg Hipernet Praktikummal jött egy Huawei Mifi, viszont a kártya nem aktív. Nekem kell valahol aktiválnom, mint a vodafonenál vagy majd aktiválódik automatikusan?
Ma vettem át postaponton.Köszi!
-
Merlini
tag
válasz
headhunter #43178 üzenetére
A Telenor online felületén, én nem látok ilyet. Ha telefonban van a SIM akkor,
*111# és hívásindítással tudod lekérdezni az egyenleget.
Írtam/linkeltem itt néhány példát, mire tudod felhasználni az egyenleget. (Pl. januárban megyei matrica vásárlására.) -
headhunter
addikt
Telenor online felületén belépve hol ellenőrizhető, milyen egyenlegem van? (pl.: Univerzális egyenleg?)
-
tomp
félisten
Kérheted, hogy az összeget most azonnal írják jóvá a számla tartozásban. Ez nem lehetetlen! Nekem volt már ilyen. "Jóváírjuk!" Megjött a számla. Rajta van minden extra tétel. Felhívtam őket, hogy ez mi? Én ezt nem fizetem be. Ha tetszik ha nem. Oké utána járnak és visszahívnak. Másnap csörög a telefon. A hibámmal foglalkozó dedikált ügyintézőm hívott vissza. Pár évvel ez előtt az egyik hibámmal 1 adott személy intézkedett. Sűrű elnézéseket kért és azonnal jóvá írta a tételek díjait. Mondta, hogy emiatt személyesen vagy ATM-en fizessem be a számlát mert csak ott fog megjelenni a már helyes összeg.
Ez volt az utolsó pozitív ügyintézésem és hibaelhárításom. Az LTE bevezetésekor volt amikor próbaként mindenkit felengedtek az LTE hálózatra majd a próba után csak a megfelelő tarifát. Na akkor engem levágott a rendszer. Azóta sem tapasztaltam olyan kedves, gyors, részletes tájékoztató hibaelhárítással mint akkor.
Dedikált ügyintézőt kaptam, ha van valami kényelmetlen helyzetem azonnal hívjam őket és hivatkozzak rá. Ígért egy visszahívást. Nem történt meg. Pár nappal később hívott. Elnézést kért de beteg volt és nem tudott bemenni, de már újra rajta van az ügyön.Na ilyen kellene most is. Nem hónapokig ülni a dolgon és/vagy tagadni a hibát...
-
TiMoN
senior tag
52! percig tartott az ügyintézőnek átnézni mindent és jelezni a panaszom.
Itt már 30 napot mondott Természetesen a 7500FT ról nem tudott mit mondani, ki kell fizetnem és majd jóváírják.
Mindegy holnapi nap folyamán Telenort bejelentem a fogyasztóvédelemnél, mivel minden hívásom rögzítve van így az ügyintézők neveit is tudom. Valaki hibázott, majd akkor kifizeti helyettem a számlám.Addig meg várok... mást nem tudok csinálni. Hónapfordulóval fogják tudni beállítani a csomagom nagyon valószínű.
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki!
Ma épp egy Telenorban töltöttem az egyenlegem, ott pedig rámbeszéltek egy 1500FT/1GB netet a régi klikk-em helyett.
Na szóval, nem lett mondva..., de ez már az adatkeret elfogyása után kikapcsolásra kerül.
Igazából ezzel sem lenne gondom, mert még így is jobb szerintem mint a régi 1300FT/150MB klikk. Bár majd ez kiderül, hogy válik be ez az új.
A problémám inkább az, hogy én abban a hitben voltam, hogy Klikk 1GB-ot kapok. Ennek ellenére semmilyen Klikk szolgáltatásom sincs. Helyette ezt írja a MyTelenor app: Megújuló adat jegy 1GB
Kerestem, de nem igazán tálaltam a Telenor weblapján erről infót, csak a Kilkk 1GB van és a Plusz 1GB ami ugyan ennyi, de ahhoz kell másik net és egyszeri dologról van szó!
Kártyás vagyok, nincs másik net szolgáltásom ezen a megújuló nevűn kívül! Egyedül csak a feltöltéssel járó hiperszuper király adatforgalom, ami most is tart.
Megújuló, ez akkor gondolom havidíjas, de mi a fene a különbség van a Kilkk 1GB meg eközött?
Van valami hátránya? -
TiMoN
senior tag
válasz
4Grider #43172 üzenetére
Jelenleg én is azon vagyok, hogy megkeressem a felelőst.
Mikor jeleztem nekik, hogy akkor lejárt a 72 óra továbbítom a felügyeleti szervnek egyből elkezdtek hablatyolni. Vicc. Persze most "intézkednek"...
Várok 1 napot még ha holnap se érkezik visszahívás hogy mi van. Bejelentem máshol ezt a problémát.
Sajnos tudom a számlát ki kell fizetnem, jóváírás meg csak 1 hónap múlva.
Szóval ülnek 7500ft-m 1 hónapig majd. Azért a mai világban ez nem kis pénz. -
tomp
félisten
No úgy látszik nem elég elektronikusan megírni a MyMusic hibát mert az az egyedi igénykezelési csoporthoz kerül. Azaz 30nap... Tavaly előtt októberben a 3hónapos hibát szimplán fb üzenetben jeleztem és úgy is elindult a 72óra. Az egy dolog, hogy meddig tartott...
Az előbb hívtam fel őket. Az ügyintéző jelezte a hibát a megfelelő csoportnak. Így már 72óra a vizsgálat.
Eddig elcseszett a hiba 2GB+3GB-ot. Most aktiváltak +5GB-ot. Ha sokáig húzzák, ez sem lesz elég.
Milyen hiba az amit csak 1hónapra tudtak elhárítani?
Vicces: reggel hívtak, hogy blue tarifa így meg úgy. Ugye tetszik. Mondom persze hogyne de hűség nélkül. Háááát. Mondom akkor erről ennyit. -
4Grider
félisten
Akkor én már egy tucat embert kirúgathattam volna. Nálunk egy flottát nem váltottak át szerződés szerint (10 munkanappal a forduló előtt visszaigazolva a váltást). Majd a következő fordulónapkor sem. Harmadjára már sikerült. Jó sok pénz járt vissza, néhány hónapig "ingyen" telefonáltunk.
-
TiMoN
senior tag
válasz
4Grider #43170 üzenetére
Persze ezzel egyetértek a felügyeleti szerv 30 napos határidővel dolgozik, de az a Telenornak nem pár ezer ft-ba fok kerülni. Igaz nem az én zsebem gazdagítja nem is ez a cél, de remélem pár embert menesztenek akik nem végzik el a rájuk bízott feladatot.
15 éve vagyok náluk, ha ezt tudom nem ide hozok két új előfizetést hanem amin nincs hűség elviszem máshova számhordozással.
-
4Grider
félisten
A felügyeleti szervek is a jogszabályok alapján működnek. Ők is ki fogják várni a 30 napot. Szóval hiába van igazad, a határidőket nem véletlenül foglalták törvénybe. Természetesen az ügymenetet gyorsítja a felügyeleti hatósággal párhuzamos levelezés is, de a számlázási rendszerbe menet közben nem fognak tudni ekkor sem belenyúlni.
-
TiMoN
senior tag
válasz
4Grider #43168 üzenetére
pont ez a bajom, hogy +1 hónap mulva jóváírnak mindent.
6 előfizum van 2 mytariffos Családi csomag még ketyeg. Blue-ra nem kell CSCS.
6x1200 +nekem adatjegyet kellett venni mert törölték az előzőt hogy vált a csomag 1500...
nem kis pénz. nem fogom előre odaadni majd Ők jóváírnak.Szerencsére minden megrendelés, panasz rögzítve van (telefonom rögziti a beszélgetéseket).
Felügyeleti szervnek küldöm ha nem hívnak és mondják mi van. Telefonbeszélgetés engem igazol, sőt a hölgyemény azt mondta 3 munka nap alatt utánanéznek és korrigálnak mindent.Estig még van idő...
-
TiMoN
senior tag
válasz
Viktor0610 #43166 üzenetére
Telenornál a háttércsoport mennyi ideig vakarózik egy hiba elhárításon?
Számlazárással nem történt meg 2 előfizetésem csomagváltása a többi igen ezt panaszoltam be.
3 munkanapot mondtak, ma lejár... Eddig semmi nem történt és nem is kerestek. -
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy telenoros kártyát ma jött meg interneten rendeltem le sima feltöltős kártyás sim mielőtt valaki megkérdezi azért rendeltem neten mer sürgős lett volna a kártya és nem érek rá a munkám végett elmenni venni ezen a héten.Jó nem is ez a lényeg hanem hogy ugye csak micro sim a legkisebb méret és nekem nano kéne ilyenkor mi van? ha beviszem a telenorba gond nélkül és díjmentesen cserélik vagy méret vágják ?
Üdv.
-
donmackó
addikt
Mekkora kötbérre számíthatok ha hűségidő előtt 3 hónappal felmondanám a szerződést? Januárban jár le a hűségem, de már nem igazán maradnék a Telenornál.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
jociolaszi #43145 üzenetére
Most már belép. De még mindig nem frankó.
Több szám van a fiókomban, és menüpont váltáskor átugrik másik számra. -
4Grider
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Honnan lehet megtudni hogy a feltöltőkártyám meddig érvényes?Most jött sms hogy hamarosan lejár és töltsem fel,különben annyi a számomnak.De azt nem írja meddig érvényes -
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #43135 üzenetére
Viktor, lenne egy észrevételem mert minden nap tanulok valami újat.
Megjött az első Hipernet Home + MyTv számla. Láttam, hogy Hipernet Home L és a MyMusic Nonstop is törthónappal van számolva (napra pontosan) a szerződés aláírását és a számlazárást követően. Viszont a MyTv + HBO Go teljes áron. A Hipernet Home kedvezmény kerete sem törthónap, hanem teljes ár.
Betelefonáltam, mert érdekelt a dolog, hogy így van-e tényleg helyesen. Mondták, hogy igen. Ez most kb. 1000 Ft bukta ebben a számlában, ha tört hónappal számolnának mindent.
Már rákérdeztem, hogy ha lemondom időközben, akkor is teljes árat fognak kérni? Mondták, hogy persze, mert csak számlazárással fogják megszüntetni a szolgáltatást. Így október 24 és december 11-e között 2 havi TV díjat számláznak ki, ha le is mondom november 23-án pl.
Megértettem és tudomásul vettem, hogy ez a MyTv igen "veszélyes dolog". Most ha számlazárás előtt egy két nappal kötöttem volna rá szerződést, akkor is egy havi díjat fizethetnék érte.
Azt persze nem tudták elmagyarázni telefonban, hogy mi a különbség a Hipernet Home, MyMusic vs. MyTv között ,amiért a legutóbbinál nincs tört hónap. Valami "szolgálatásról" beszéltek, miközben mondtam, hogy a másik kettő is az és arra van törthavi díj.
Ezek azok az apró finomságok, amivel fel lehet bosszantani szerintem az ügyfeleket. Az már csak hab a tortán, hogy a szerződéskötéskor befizetett előleget (990 Ft), csak az 5. hónapban számolják el. Mondtam is, hogy az most egyelőre még elég bizonytalan, mert túl sok a negatív élmény...
-
fecske13
tag
Ez a bankkal való lezsírozás nem minden esetben egyszerű.
Én is kaptam egy ügyfél folyószámlájához tartozó sms-eket, igaz nem az említett bank volt a "partnerem".
Személyesen voltam bankfiókban, felvették a panaszt, de nem történt semmi, aztán ugyan az a fiók, a fiókvezető előttem hívta fel a hölgyet a megadott munkahelyi vezetékes számon, megbeszélték, hogy mi a teendő, mégsem történt semmi.
Ezután bank telefonos ügyfélszolgálat, sajnos nem vagyok ügyfelük nem tudnak segíteni, írásban adjam be a panaszom. Megkapták az online felületen, válasz semmi. Majd elküldtem postán, igazolva, hogy enyém a telefonszám, 30 nap után válasz: az ügyfelüket felkérték adategyeztetésre, várjak türelemmel. Mondanom sem kell továbbra is jöttek az sms-ek.
Levél ment a bankfelügyeletnek, 3 oldalas válasz: ezzel ők nem foglalkoznak.
Ezután kértem a NAIH-ot hatósági vizsgálati eljárás lefolytatására és láss csodát sikerült.
Azt írták a NAIH-nak, hogy az ügyfelükkel való kapcsolatfelvétel sikertelen volt, így törlik a számot.
Mindez röpke 9 hónap.
Nem volt több egyenlegközlő, helyette lettek reklám üzenetek mindenféle csodás ajánlatokkal, úgy hogy nem voltam soha, meg nem is leszek az ügyfelük. De ezt sikerült rövid úton leállítani. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nálatok működik a MyTelenor webes felülete?
Nekem "Nem megfelelő felhasználónév vagy jelszó!" hibaüzenetet ad. -
darvinya
titán
Most összevisszág tetőfokon.
14-én van forduló napom, nem volt számlámon pénz net csomaghoz, de internet még mindig van.
Sőt jobb, mint tegnap lassítottként. -
PistiSan
addikt
Én előfizetést vettem még márciusban 2db-ot, egyik kártyán azóta is néha néha felhívnak, hol a gyereket kell elhozni az iskolából, van amikor követelés kezelő cég keresett meg, szavazás környékén folyamatosan kaptam a szavazásra buzdító sms-eket, néha egy nőt keresnek.
Elég ritkán van ez egyébként, ha napi szinten lenne, biztos reklamálnék, de így együtt tudok vele élni. -
asdf_
veterán
A szolgaltato azt fogja mondani, hogy a torvenyben eloirt ideig parkoltatta a szamot. Ha joarcok, akkor egy meltanyossagi dijmentes szamcserebe belemennek, de ehhez csak az, hogy banki sms-eket kapsz az elozo tulajtol, szerintem keves, ehhez valami forgalmasabb szamot kell szerintem megnyerni (ex pizzeria, ilyesmik).
Nem egy ordoglakat lezsirozni ezt a bankkal (egy email is eleg lehet, ha neadjisten ugyanaz a bank, aminel te is vagy, akkor meg konnyebb, mert login utani kontaktolas az velhetoen elorebb kerul a feldolgozasi sorban), de ha kenyelmesebb eldobni a szamot, tedd azt. -
Prien
addikt
Arra próbáltam célozni, de ezek szerint nem ment át, hogy nekem még az is olcsóbb, ha hó végén eldobom és veszek egy másik feltöltős kártyát.
Én biztos,hogy nem fogok egyik bank automata menüjében sem várakozni (ki tudja meddig) egy ilyen problémával.
És azt is gondolom, hogy ez nem az én saram.
Hogy az előző ügyfél volt trehány vagy a szolgáltató nem jegelte a számot kellő ideig, arról én nem tehetek.Ez van. Túl vagyok a sokkon, majd megoldom így vagy úgy.
-
asdf_
veterán
Biztos meseltem mar, nekem volt egy ismerosom, aki egy olyan szamot nyert meg, amin cuccert jelentkeztek az emberek
-
Maist
senior tag
Én jó két éve jártam így. Vettem egy nagy bevásárlóközpontban polcról kártyát. Beaktiváltam pár nap múlva reggel. Aznap este már jön rajta egy bejövő hívás, mondom ez nem létezik! Utána kb. naponta hívtak rajta, kiderült, ez egy elég nagy, pesti hentesüzlet hálózat ügyvezetőjének a száma volt még a vásárlást megelőző évben is. Mivel jó kis szám, ezért megtartottam, ma már kevesebben keresnek, de volt olyan, hogy kb. egy éve használtam már, és a nyaralás közben Tapolcán szálltam le a vonatról, valaki meg ugyanakkor érkezett haza. A ferihegyi repülőtérről hívott, hogy de jó, hogy újra itthon van, majd találkozunk, stb. Alig hitte el, hogy ez már nem a főhentes száma.
-
-
asdf_
veterán
Mint a szam jelenlegi tulajdonosa, rajtad kivul keves ember jarhat nagyobb sikerrel. No meg a szamcsere nagyobb pain in the ass, mint felhivni a bank ugyfelszolgalatat, hogy mi a szitu, ok kontaktolnak az ugyfelukkel, aztan problem solved. Ha arra szamitasz, hogy ezugyben valaki kinyalja a popodat, szerintem tevedsz
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610 #43132 üzenetére
De ugye nem gondolod,hogy nekem ?!
-
-
Prien
addikt
válasz
snooze #43126 üzenetére
Az is eszembe jutott, mi van, ha ezzel az így kapott infóval visszaél valaki? Hiszen látni az illető nevét, a megyét, havi fizetését, meg hogy mikor mennyit vett fel, mikor vásárolt,mennyi az egyenlege, stb... De nem csak én látom, hanem mindenki, aki ilyen számot kap, ami még félig "él".
Szóval ez a dolog nagyon nincs rendben...
-
bkca
tag
De ha hajlandó lennél fizetni a számcseréért, akkor gondolom, ragaszkodhatsz ahhoz, hogy az idén kiadott szűz számmezőkből adjanak egy új számot. Ezt Viktor0610 tudná megerősíteni vagy megcáfolni.
-
Prien
addikt
Ezzel csak annyi a gond,hogy feltöltőkártyás vásárlásnál konkrétan három, azaz 3 szám közül lehetett választani. Egyik sem volt 2016-os "természetesen". És ebben az ügyintéző sem tud segíteni,mert a rendszer dobja fel a dolgokat...
Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letiltása miatt
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítvaHát, itt nem látom azt az okot,hogy: újrakiadott és más által regisztrált kártya a banki felületeken.
Egyébként meg mi történne, ha én is K&H Banki ügyfél lennék? 2 személy futna ugyanazzal a telefonszámmal?
-
bkca
tag
-
snooze
veterán
A Telenor ebbe nem hibás,mivel ö nem tudhatja hova lett regisztrálva a szám..esetleg ha szám alapján visszakeresik az elözö gazdát,és az törli az internetbankbol a számot..amugy meg nem értem,hogy ezt az elözö tulaj nem veszi észre,hogy mennyi smst fizet?amugy otp lehet a bank?
Azt viszont nem értem,higy miért adnak ki visszavett számokat,nincs azért annyi előfizető,hogy elég ne lenne ami még használaton kívül van..
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610 #43117 üzenetére
Akkor a kérdéseim: Meddig lesz ez így?
Ha nekem ez nem szimpatikus,hogy 9-10 banki smst kapok/hó és nemfogadott hívás,stb.akkor mit lehet tenni?Ez világos, hogy újra kiadott számot kaptam, de miért nekem kell ennek utána járnom, ügyfélszolgálatot hívogatnom, ha nem találom viccesnek ezeket a dolgokat?
Számcsere esetleg? De mi van,ha ugyanilyen újra kiosztott számot kapok vagy rosszabbat?
-
-
Prien
addikt
Vettem nemrég Telenor MyChat feltöltőkártyát. Csak SIM kártyát.
Ma néztem az sms-eket ,amik jöttek: egy csomó kp felvét XY névvel, Tolna megyében, K&H bank, stb.
Mondanom sem kell, közöm nincs ezekhez.Szóval regisztrálva van valakinél, aki,ha pénzt vesz fel, a bank küld smst erre a számra. Gondolom,nem ingyen.... Ilyenkor mi van? A kártya üzletből lett vásárolva! Hogy fordulhat ilyen elő?
Ha előfizus lenne a kártya, nagyobb para lenne, de így is gáz!!!!
-
-
lac14548
aktív tag
Szolgáltatás (internet) megrendelés után általában mennyi idő múlva lesz aktív?
Erről bármi értesítés érkezik SMS-ben??? -
metal01
őstag
válasz
Viktor0610 #43112 üzenetére
Így stimmel. Köszönöm!
-
-
metal01
őstag
válasz
Viktor0610 #43110 üzenetére
Ezt a Blue L-re vonatkozik? Jelenleg Mytariff L van. Ha át szeretném íratni Blue L-re újabb 2 év hűséggel (készülék nélkül) akkor mennyi a havi díj? Nem 9990?
-
válasz
jociolaszi #43109 üzenetére
Igen, hűség nélkül az ár valóban 9990 forint.
A tarifára vállalt hűséges ár 6490, a készülékes ára 7990 forint. -
jociolaszi
tag
Erre én is kíváncsi lennék mert a héten váltottam a blue m-re, és azt mondta a telefonban az ügyfeles hogy a my telenor oldalamon 9990ft-ot ír,az így állsz most mezőben, de valójában 7990 lesz mert a jóváírás itt nem látszik. De két év múlva ha nem hosszabítok a tarifahűségen akkor felemelkedik 9990ft-fa?
-
taip
senior tag
válasz
Viktor0610 #43106 üzenetére
Nem azért kérdeztem.
Hanem mert az ÁSZF-ben lényegesen magasabb összeg szerepel, mint a hűség alatt fizetendő ár. Szóval az nem világos, hogy amikor lejár a hűség, akkor megemelkedik-e a havidíj, vagy sem.
Persze ha az ember folyamatosan újra köti a hűséget, ez nem érdekes, de sokan nem szeretik az ilyen kötöttségeket. -
-
csabiks
senior tag
sziasztok, it flottás vagyok, a havidijam 100% lebeszélheto, de mytelenorban nem látom h eddig mennyit használtam fel. Lehet ezt valahogy mérni?
-
metal01
őstag
válasz
Viktor0610 #43102 üzenetére
Persze költői volt a kérdés, csak a mai világban az ember minden mögött sejt valami buktatót, mert nem szoktak "csak úgy" adni valami pluszt
De köszönöm a választ!
-
-
metal01
őstag
Érdemes Mytariff L-ről Blue L-re átszerződni? Ezt a Telenor ingyen megcsinálja. Csak érdekelne, hogy van-e valami buktatója a dolognak. Mert elsőre jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro / Garancia!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- MacSzerez.com - iMac Pro 5K / Intel Xeon W 8 mag / Radeon Vega 64 16GB / 128GB RAM / 1TB SSD
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro/ Space Black / 36GB / 512GB SSD / Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11