- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Megjött a számla. 18.052Ft. Semmit nem írtak jóvá.
Felhívtam őket, hogy ez meg így miért és hogyan.
Hát mivel a megfelelő csoport megállapította, hogy minden rendben volt így nem írtak jóvá semmit. Na itt kinyílt a bicska a zsebemben. Az, hogy mit állapítanak meg valótlanul odabent engem nem érdekel. Oké. Csend több percig. Most azonnal jóvá tudnának írni 4500Ft-ot. Hogyan jött ki mivel 9500Ft-al van több számlázva. Hát mióta ügyfelünk meg stb. Az egészet úgysem fogják jóváírni. WTF? Az illetékes csoport mindent rendben talált. Itt elmondtam, hogy ezt már sokszor hallottam aztán mégis kiderült a hiba. Továbbítva lett a panasz. Addig úgysem fogom befizetni. Ha esetleg kicsúszok a határidőből, a késedelmi kamatot írják le veszteségként... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Esetleg érdemes a Mobil flották topicban is megkérdezni, persze a flotta megnevezésével. Hátha valaki tagja annak a flottának.
-
darvinya
titán
0-3h-ig nem szabad semmit rendelni és aktíválni, mert rendszer/számlázás frissítés megy.
Emiatt nem megy végbe. -
kerxy
őstag
Nem tudja valaki, hogy mostanában nem lesz olyan akció, hogy új üzleti csomagba lépve kedvezményes a készülékvásárlás? Most akarok csatlakozni a flottához, de már látom hogy ez az akció november elején lejárt, esetleg lesz újra ilyen?
-
darvinya
titán
Itt a hideg és lefagyott a torony?
Totál instabil a net + kapcsolat, pedig eddig semmi ilyen nem volt.
-
törölt tag
Ez hálózati záras?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #43384 üzenetére
Érdekes, mert ma reggel müködik.
Pedig csak Telenor hálózatomat kapcsoltam be, azaz bekapcsoltam netet. -
tomp
félisten
válasz
#79335424 #43379 üzenetére
Tudom. Az egyik családtagom mesélte is. Se net, se telefon, se tv nem volt.
Mihez képest? Hát fél évente van egy minimum 1hónapos hibám.
Lehet resetelni kellene a teljes telefonszámhoz tartozó adatbázist? Azaz megszüntetni a komplett előfizetést mindennel együtt és újra beállítani a szolgáltatásokat?Viktor0610
Jaaa az más.De azért pár dolgozónak kellene szednie valamit. Az ember hiba miatt megy be dühösen és ha látja az illető, hogy nincs hűsége rögtön mondogatja a hűséget. Miért? Oka van, hogy egy régi tarifát használ az ember hűség nélkül... Miután elmondtam miért nincs és nem lesz hűség(ha már kérdezte) azért lefagyott a mosoly...
Az egyik 3betűs nagy kábelcégnél most volt szintén hibám. 3napon múlt, hogy 1hónapig tartott az elhárítás. Mikor volt a mostani hibám előtt hiba? Talán 2éve. De akkor egy komplett kerület leállt fél napra. Előtte mikor volt? Soha. Stabil mindig minden. Kötbért soha nem kértem tőlük csak most. NMHH sem volt. Aláírtam velük 2évet? Alá, mert nálam megbízhatóan szolgáltatnak. A hűség kötést én kezdeményeztem nem ők.
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #43381 üzenetére
-
asdf_
veterán
válasz
darvinya #43380 üzenetére
Fos az oldal dns szervere, neadjisten hivatalos okbol blokkoltak vagy akarmi. Kiprobaltam, ha 4(!)* kulonbozo ISP alol szimultan nem megy a dns feloldas, akkor szerintem talan-talan, esetleg egy hangyafasznyi esely van ra, hogy nem a telenor a hunyo.
* +1 downforeveryoneorjustme.com: It's not just you! http://warezlinks.eu looks down from here.
-
válasz
darvinya #43380 üzenetére
darvinya:
Épp' ezért írtam én is a wifit, mert nálam digi neten sem ment, illetve ezért írtam az Opera Minit, mert azzal meg a "felhőn" keresztül lehet böngészni, tehát ilyen szinten valamennyire független a Telenortól.tomp:
Nem a hibára reagáltam így, hanem arra, amit fórumtárs beírt. -
tomp
félisten
asdf_ + 8
Hát írnék én pozitív élményt is de nincs. Anno sok évvel ez előtt csak az volt. Most már csak az nincs...
Elmenni NEM fogok mert jelenleg csak a telenor ad olyan szolgáltatást ami nekem megfelel. Csak a minősége van olykor a Mariana-árok mélyén.Viktor0610 Mint telenornak dolgozó így reagálsz a hibára? Amikor pár napja bementem az egyik üzletükbe és elmondtam a hibát először ott is mosolygott az ügy"intéző" és ajánlotta rögtön a 2év hűséget. Zseniális reakció...
-
-
tomp
félisten
Éjszaka számlazárásom volt.
A MyMusic szolgáltatás helyreállt! Végre úgy működik ahogyan kell.
Az emailben kapott válasz szerint tökéletes volt előtte is. Gondolom a levél előtt azért kijavították majd megírták a választ. De! Milyen hiba az aminek a javítását hiába végzik el számlázás közben de csak számlazáráskor fut le? Csak nem ZTE feature? Made in ZTE?
ZTE óta nem volt olyan évem amikor 1hónapnál rövidebb hibám lett volna... -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #43368 üzenetére
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor77 #43366 üzenetére
Viktor0610
Ez van Telenor hálózaton.
Sőt ez a képet is harmadszorra és turbó kikapcsolva tudtam feltölteni, mert mindig szerver hibát írt.
Utóbbi időben figyeltem fel arra, hogy bizonyos dolgok egyszerűen nem megy ráadásul adatforgalom van, de értelmes adat nincs és egyszer csak leáll a net. -
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #43360 üzenetére
Köszönöm. Akkor torodjek bele,talán majd az LTE-A megoldja a problémát?!
Addig marad a 3g -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #43362 üzenetére
Nálam tiltva van, sőt egyes .eu , .ro , stb. vegződésű oldalak nem működnek Telenor hálózaton.
-
-
darvinya
titán
Viktor0610
Miért van tiltva egyes eltérések Telenor hálózaton?
Konkrétan gyári időjárás nem működik Telenor hálózaton, pedig nem korlátozott neten is próbáltam.(#43362) Viktor0610
Pedig eddig nem ment, míg banki WiFi-re nem csatlakoztam.
EU-s stabil fw. -
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.Hozzáértők segítségét kérném.
Adott egy Samsung S7 telefon.Szekszárdon dombon lakom (itt b20on) szolgáltat a Telenor.Igen ám de a közeli városban Tolna ott b3 on.
Ezért hiába van nálam 80db jó b20 jel,a telefonom automatikusan átvált b3 ra hiaba ilyen 114db nagyon gyenge jelet fog.
Problémám az hogy elkezdek mobilnetezni ahhoz már nem elég erős a b3 as jel hogy a telefon tartsa ,de nem a b20as frekire ugrik vissza általában hanem 3gre!
Ugyfelszolgalttal beszéltem,de a muszakis se igazán ertette mi is a bajom.
Kérdésem ez a hálozati hiba vagy telefon?
Mit tudok azért tenni hogy az erősebb b20 on maradjon?
Remélem valaki tud segíteni. -
bkca
tag
"Vagy nem is kell bemenned, hanem a Telenor honlapról ingyen megrendelt MyStart alapcsomagos SIM-hez majd igényeled a havidíjas MyChat csomagot."
Csak az nem egyértelmű számomra, hogy ebben az esetben levonnának-e 2000 ft-ot az egyenlegedből, tarifacsomag-váltási díj címén.
-
bkca
tag
Vagy nem is kell bemenned, hanem a Telenor honlapról ingyen megrendelt MyStart alapcsomagos SIM-hez majd igényeled a havidíjas MyChat csomagot.
Vagy pedig vehetsz MyChat Light csomag néven árult SIM-et 490 ft-ért (490 ft kezdőegyenleggel): Aldi, Auchan, Coop, Family Frost
-
bkca
tag
Időpontot foglalsz valamelyik Telenor üzletbe, és veszel egy alapból MyChat tarifacsomagra beállított SIM-kártyát.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha MyChat csomagot szeretnék, akkor vennem kell egy sim-kártyát(most Lidl-s vagyok), feltöltenem, majd elég a MyChat csomagot megrendelnem 1990-ért? Vagy ezen felül kell alapcsomag is? Köszi szépen!
-
bkca
tag
válasz
darvinya #43329 üzenetére
Számhordozás a Magyar Telekomhoz, online időpontfoglalással:
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/vasarlas-rendeles/szamhordozas
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkeresoSzámhordozás a Vodafone-hoz, online időpontfoglalással:
http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/szamhordozas
http://www.vodafone.hu/uzletkeresoSzámhordozás a blue_mobile-hoz: http://lidlftp.neo-interactive.hu/bluemobile/?route=information/information&information_id=12
-
tomp
félisten
válasz
cikcakk #43339 üzenetére
Éjfélkor van számlazárásom.
Hátha a zárással történik valami.
Megjön a tel.számla de nem fizetem be. Ha értesítenek a lejárt számláról nem azt mondom nekik, hogy megnéztem a kiadásokat és mindent rendben találtam. Hanem befizetem.Ha jóváiratom a hiba miatt aktivált adatkereteket, mellette lehet kérni kötbért? Hátha akkor kijavítanák...
-
Viktor77
titán
válasz
szaboi6512 #43343 üzenetére
Mi kötött mihez? Ez egy korlátlan adatkártya.
-
Viktor77
titán
válasz
szaboi6512 #43341 üzenetére
iQpro flotta, 4700, korlátlan, hűség, minden nélkül.
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #43336 üzenetére
Igen,de olvass vissza,miröl volt szo..nem csak beírni..
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #43331 üzenetére
No comment inkább a 43333-ra..
-
Viktor77
titán
válasz
szaboi6512 #43331 üzenetére
Ezért pénzt kérnek? Egy normális csatorna nincs.
-
szaboi6512
őstag
Alapcsomag
-
tomp
félisten
Telenornál valaki ismeri a rendszert? Úgy értem törökbálinton...
Tegnap írtak a mymusic miatt. Megnézték és minden rendben. Érdekes. Most vagy a borsodi területen jelent mást a minden rendben vagy ezek nem értenek semmihez.
Ugyan úgy zabálja az adatkeretemet. Ha nem lenne olyan messze a telenor ház már rég elmentem volna oda megmutatni, hogy halló NEM JÓ!
Kíváncsian várom a számlazárást. Mennyi adatkeretet fognak kiszámlázni... Eddig 3x5GB+3GB lett aktiválva. -
Acheron
őstag
válasz
KamuMazsola #43320 üzenetére
MM és egyéb hazai hivatalos, 240 - 260 körüli áraihoz képest még a megemelt tarifával is olcsóbb, de még így is nagyon drága (legalábbis én nem szívesen adok telefonért ennyit, ez csak egy használati eszköz). A hivatalos, nem hazai forgalmazók (pl Expansys) árakkal kb egál. Ott előny, hogy full független készüléket kapsz, itt előny, hogy kamatmentes részletre kapod - ha akarod. Utóbbinak is megvan az előnye, minek kössek most le közel 200 ezer forintot, ha ezt ráérek 2 év alatt kifizetni? Persze ha függetlenül, gyári garival látnám 150 - 170 körül, akkor úgy venném, rögtön megspórolnék a tarifából 36 rugót a 2 év alatt.
-
Acheron
őstag
válasz
4Grider #43316 üzenetére
Részben egyetértek, de azt is vedd bele a képbe, hogy ugyanezt a "problémát" más szolgáltató tudja kezelni - itt most nem az én és a szolgáltató közötti viszonyról beszélünk. Utóbbi nyilván személyes döntés kérdése - bevállalok e valamit, ismerve az előnyöket és hátrányokat (és meglehet, így is be fogom vállalni, mivel spec ennél a készüléknél ez egyszerűen áthidalható - ettől még nem kell, hogy tetsszen is a dolog).
Egy szolgáltató szolgáltatást ad el - nem jó üzenet, ha valaki transzparensen nem foglalkozik a vevői igényekkel.
Persze azt is megértem, hogy a szolgáltatónak nem a telefon eladás és annak a supportja a fő tevékenysége és ezért kevesebb energiát fordít rá - a gond csak ott van, mint fent is jeleztem, hogy a konkurencia ezt mégis jobban csinálja. -
-
Acheron
őstag
válasz
#79335424 #43314 üzenetére
Jogos
Én sem szeretem (van talán 6 - 8 éve, hogy utoljára szolgáltatótól vettem telefont). Ellenben mivel lassan huszonéve vagyok "Pannonos", megszokásból is nehéz váltani, ha meg úgy is maradok, miért ne használjak ki esetleges előnyöket? Ahogy mondják: ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #43304 üzenetére
Igaz.
Viszont régi kártyás csomagról való áttérés új My -ra 2000Ft brutális ár.
Van régi számom (2008-as), ami nagyon nem szeretnék eldobni, viszont ennyiért rablás új csomagra váltani. -
Acheron
őstag
Köszönöm - nem is sokat kellett volna utánakeresnem
(#43308) Viktor0610: Ez alighanem a második kérdésemre volt válasz - ha elsőre a MyStartot választanám, de azután kiderülne, hogy mégis jobban megéri a MyTalk (mert pl minden hónapban biztosan több a telefonhívás, mint 50 perc) Ennek úgy tűnik, van díja - mindegy is, max egyszer kell igénybe venni.
(#43309) bkca: Nem ám, köszönöm!
(#43302) Somatom: Nyilván a Telenortól kell megkérdezni, de nyilván nem fog rá válaszolni -így marad a nyilvánosság
Ez egy érdekes kérdés, én is most futottam bele: majdnem rászántam magam, hogy veszek eg S7E készüléket a szolgáltatótól, kerül amibe kerül - de azt látom a topikjában, hogy a Samu már 8 frissítésrt adott ki rá,amit a Voda és a Telekom 8 frissítéssel le is követett - de a Telenor csak 3 -ig (!) jutott! Milyen épeszű magyarázattal vegyem rá magam, hogy olyan szolgáltatótól vegyek készüléket, aki nem foglalkozik a vevőivel - miután láthatóan ez a többieknek nem okoz gondot?
-
fausto
addikt
válasz
Viktor0610 #43297 üzenetére
Szia,
Nem volt hűség a számán, úgyhogy egy hűség nélküli csomagba ment át. Így át tud menni kártyásba, csak ugye itt az a lehúzás, hogy egy havi előfizetési díjat mindenképp ki kell fizetni
-
snooze
veterán
Sziasztok.
Valaki rendelt mostanában mytv telenor alapcsomagot?aszf szerint nov.24-töl a spiler tv átkerült a családi csomagba..viszont az alapcsomagba is fel van tüntetve még a mai napon is..akkor most ez hogy van?nem átcseszés kicsit?és ugye az üfsz is 16.-án azt mondta,akkor járt le az elözö havi,hogy úgy lesz,meg is rendeltünk akkor a családi csomagot..ha így van tehet ismét egy szívességet a telenor..nem először.. -
bkca
tag
válasz
Viktor0610 #43304 üzenetére
Acheron azt kérdezte, hogy "a kártyás tarifák közötti váltásnak (pl. MyStartról MyTalkra, vagy MyTalkról MyStartra) van valami díja?".
Tehát nem írtam neki hülyeséget.
-
-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610 #43306 üzenetére
Ezt épp olvastam, vagy akkor rosszul olvastam
-
-
-
darvinya
titán
Ez a Kihagyhatatlan ajánlat egyre rosszabb és drágább.
Most már 2700Ft-ért kapok 2.2Gb-ot, holott adatjegyben 2500Ft-ért 3Gb van. -
törölt tag
válasz
TODI1111 #43300 üzenetére
Látom, nem érted meg, hogy ezt a Telenortól kell kérdezned. Itt mindenki privát emberként ír. Viktor0610 lojális a céghez (ami számomra pozitívum). A válasz egyértelmű lenne. Hanyagság, nemtörődömség. Átgondoltad, hogy ilyen választ mikor fogsz látni a Telenortól, vagy egy lojális, Telenor dolgozótól? Egyértelmű, hogy nem nyilatkozik a témában.
-
bkca
tag
válasz
Acheron #43281 üzenetére
A tarifacsomag-váltás díja 2000 Ft.
Nem valami szép dolog ez a Telenortól- a Telekomnál és a Vodafone-nál díjmentes a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!