- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkca
tag
"Vagy nem is kell bemenned, hanem a Telenor honlapról ingyen megrendelt MyStart alapcsomagos SIM-hez majd igényeled a havidíjas MyChat csomagot."
Csak az nem egyértelmű számomra, hogy ebben az esetben levonnának-e 2000 ft-ot az egyenlegedből, tarifacsomag-váltási díj címén.
-
Acheron
őstag
Köszönöm - nem is sokat kellett volna utánakeresnem
(#43308) Viktor0610: Ez alighanem a második kérdésemre volt válasz - ha elsőre a MyStartot választanám, de azután kiderülne, hogy mégis jobban megéri a MyTalk (mert pl minden hónapban biztosan több a telefonhívás, mint 50 perc) Ennek úgy tűnik, van díja - mindegy is, max egyszer kell igénybe venni.
(#43309) bkca: Nem ám, köszönöm!
(#43302) Somatom: Nyilván a Telenortól kell megkérdezni, de nyilván nem fog rá válaszolni -így marad a nyilvánosság
Ez egy érdekes kérdés, én is most futottam bele: majdnem rászántam magam, hogy veszek eg S7E készüléket a szolgáltatótól, kerül amibe kerül - de azt látom a topikjában, hogy a Samu már 8 frissítésrt adott ki rá,amit a Voda és a Telekom 8 frissítéssel le is követett - de a Telenor csak 3 -ig (!) jutott! Milyen épeszű magyarázattal vegyem rá magam, hogy olyan szolgáltatótól vegyek készüléket, aki nem foglalkozik a vevőivel - miután láthatóan ez a többieknek nem okoz gondot?
-
-
Prien
addikt
Ezzel csak annyi a gond,hogy feltöltőkártyás vásárlásnál konkrétan három, azaz 3 szám közül lehetett választani. Egyik sem volt 2016-os "természetesen". És ebben az ügyintéző sem tud segíteni,mert a rendszer dobja fel a dolgokat...
Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letiltása miatt
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítvaHát, itt nem látom azt az okot,hogy: újrakiadott és más által regisztrált kártya a banki felületeken.
Egyébként meg mi történne, ha én is K&H Banki ügyfél lennék? 2 személy futna ugyanazzal a telefonszámmal?
-
sifarr
senior tag
Itt megnézheted, hogy a Telenor mikor kapott meg használatra 1-1 számmezőt.
Az utolsó oszlopban ha a dátum 2016-os, akkor azokat a számokat korábban még nem használta senki, új kiadásúak.
Pl. a 746-xxxx-os tartományt (az első ezer kivételével) idén kapták meg használatra.
De ...! Én 4 hónapja vadászok egy 746-xxx-es konkrét számra, de hiába már a Telenoré, még nem adják ki. Pedig külön fizetnék is érte.Viktor0610 sem tudott segíteni - sajnos.
Szóval nem tudom, hogy ebből a tartományból van-e olyan szám amit már kérhetsz. Más tartományból alig kért ki számot a Telenor, de a dátumok alapján próbálkozni lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest