Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a Telenor és Szerviz közti kapcsolat hanyag legyen? Tarifacsomagot váltottam, ezzel telefont is. A készülék egy Lenovo Vibe S1 lite, egy nap után visszavittem, mivel, mondhatni üresjáratban gyorsan lemerült. Használatba vétel napja estéjén négyszer kellett feltöltenem. Felküldték Pestre és azóta semmi információ. Szolgáltató semmit sem tud, mindaddig amíg a szerviz nem jelez, és így értesítenek engem sms-ben. Közben már egy hét eltelt.
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv: J.M.
-
S-eye
senior tag
Szintén váltanék Praktikum és Praktikum+Net csomagokról az új MyMinute 19Ft-os csomagra. Mindkét kártyán egy PLUSZ500MB net előfizetés van, gondolom az ugyanúgy megy tovább, mint eddig.
Végül is kerül levonásra 915Ft a váltásért? Vagy csak a ciklus végén veszik le, mondjuk egy hónap múlva? Van aki már legalább egy hónapja váltott, és mégsem vonták le? Mert lehet egyszerűbb, ha rendelek két új kártyát és azt használom, az ingyen van.
-
-
Samott
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Latom a deezer csomagokat is a mymenuhoz kinalt adatcsomagok kozt, szoval azzal remelhetoleg nem lesz gond. Igazabol a datum miatt vacilalok, hogy elotte vagy utanna valtsak, nem buknek el egy havi adatforgalmat emiatt.
-
-
Samott
addikt
Tanacsot kerek, MyMinute-re valtanek Praktikumrol, de van egy Deezer+1GB csomagom ami 27-en fordul. Van barmi hatasa az adatcsomagomra ennek a valtasnak? Mindegy mikor teszem meg?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Halleluja.

-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi akkor újra bepróbálom a váltást!

-
törölt tag
válasz
vpanangin
üzenetére
Próbáld meg itt, én így kértem a váltást és mind a négy kártyámnál megcsinálták 100Ft alatti egyenlegnél.
-
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Paladin1492
üzenetére
Nekem hatodika a forduló és tegnap jött meg.
-
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Hipernet Home-os SIM kártya működik más eszközben is? (Pl. mobiltelefon, saját 4G-s router?)
Köszönöm
-
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi, akkor átgondolom. mostanság nem annyira bízom az emberekben

-
-
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ha fizetve van van folyamatosan mondjuk 15 hónapig és utána nem fizeti valaki, olyankor mi a helyzet? Nem Én szeretnék csalni de találtam egy jó készüléket amire van még pár hónap hűség és érdekelne, hogy ha mostantól nem fizeti az előfizetést akkor mi történik?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

-
válasz
Paladin1492
üzenetére
Nem kaptál fals infót, tényleg csúszás van a számlákkal.
Egyelőre nincs infó, mikor lesz megoldás. Szerintem hamarosan.
-
Üdvözlet!
Nem tudtok valamit arról, hogy a februári számlákat mikor küldik ki? Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a hölgy azt mondta, a telefonba hogy gond van a számlázási rendszerrel. Nekem 12.-e a forduló nap. Történt valami haladás, vagy fals információt kaptam. Segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Én mindent a 1220 -on intézek. Pontosan szoktam tudni, hogy mit akarok, és ha valami nem úgy történik, ahogy elmondtam, akkor csak vissza kell hallgatniuk a felvételt.
-
-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudsz már valamit?Megoldódott a myminute egyeseknél rosszul működő netprobléma?
-
zichie
senior tag
Kaptam egy SMS-t a Telenortól:
"Újra Hipernet ajándékba! Bárhol elérni az emaileket, olvasni a friss híreket? Úgy a legkönnyebb, ha van Hiperneted! Ezért ismét megajándékozunk 100MB-tal. Az ajándékot 72 órán belül aktiváljuk, amelyről SMS-ben értesítünk és aktiválástól számított 30. nap éjfélig használható fel belföldön. Üdv: Telenor"Ami számomra érdekes az az "ismét" szó, mert eddig még nem kaptam ajándék 100 mega netet.
-
vpanangin
senior tag
Újra nekifutottam a MyMinute-ra váltásnak. A 74 Ft-os egyenlegemmel nem lehetséges, töltsem fel az egyenlegemet, hogy le tudják vonni a 915 Ft-ot, a tarifacsomag váltás díját. Valamiért vagy újra tájékozatlan ügyfélszolgálatoshoz kerültem, vagy tényleg ki kell pengetnem a 915 Ft-ot.
-
válasz
Victoryus94
üzenetére
1220.

-
törölt tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Persze. Én is Praktikum Ászból váltottam.
-
Victoryus94
őstag
Praktikum feltöltős csomagból át lehet állni az új kártyás csomagra? (nem mindegy hogy 57, vagy 19Ft a percdíj, voip mellett sem...)
A számom meg szeretném tartani... :/ -
törölt tag
Ha összességében nézzük, akkor a Telekom van műszakilag a topon a három közül, 2g lefedettségben ők a legjobbak, és ahol ők csinálták meg a 4gt ott simán hozza az is a 2g szintet lefedettségben, szerintem a Telekom hálózata van a legjobban összerakva ha minden szempontot figyelembe veszünk.
-
-
Krill77
őstag
Hi. Tesóm mytarifa2 vel raboltatja le magát, viszont tudok egy jo flottás opciot. At lehet allni hozzá sima feltoltosre? Ugyanis ez kell a flottához. Koszi
-
attiati
veterán
Tegnap beszeltem roman ismerosommel:
5EUR feltoltesert kap korlatlan halon belulo beszelgetest, sms-t, 5GB netet es meg halon kivul is jo sok percet.
Azert dobbenet, hogy az itthoni szolgaltatok mit muvelnek.
-
vasi89
őstag
Hello!
Nem részletre de előfizetéshez vásárolt telefont hány hónap után tilthatják le havidíj nem fizetés esetén?
-
bigdigit
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Se ide se oda váltás nem került levonásra.
-
wetomi
aktív tag
válasz
garga pista
üzenetére
Add össze a mostani számlában a tarifacsomag havidíját és az internet szolgáltatás havidíját. Ha minden jó, ugyan azt a havidíjat kell kapnod, vagyis az internet áfa csökkenés miatt kevesebbet, mint amire korábban váltottál.
Az internet áfa 27-ről 18%-ra csökkenése miatt az internetet is tartalmazó kombinált csomagoknál szét lett választva két részre a havidíj. A "hangalapú" 27%-os áfás és az internet szolgáltatás díja, 18% áfás részre. Az áfa elszámolás miatt ezt csak így külön lehet számolni. A kettő összege adja a "normál" havidíjat.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Az aktuális számlámon megjelent egy "Internet- hozzáférési szolgáltatás díja" tétel bruttó 929,13 Ft-ért, holott nem rendeltem semmit meg. Ez honnan jött? Alapból Mytariff XS csomagom van, mellé pedig egy családi csomag. És úgy látom, hogy következő hónapra is már rá van/lesz terhelve ez a plusz összeg. Kb fél-1 éve váltottam direkt erre a csomagra, mert olcsóbb volt a régitől ,erre most megint ugyanott vagyok... -
v-man
őstag
Tegnap rendeltem egy perc+sms+net csomagot. Az itt olvasottak alapján félve használtam, de a Telenor app alapján minden rendben volt, a pénz nem fogyott indokolatlanul, a felhasznált mbok és percek fogytak, úgy ahogy szokott. My minute csomag mellett.
-
bigdigit
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Most írattam én is jóváírási igényt. Nekem még csak a kedvezményem fogyott ugyan. Egyúttal vissza váltottam praktikumra és egyből jó lett.
-
-
bigdigit
addikt
Nos úgy látom én is jól jártam a myminute csomaggal. Net épp hogy döcög pedig egyből aktiválva lett a 3gb csomag. Viszont úgy látom se a pénzem se a 3gb nem fogy. Üf küldött apn beállítást de semmi változás.
-
lufi7
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekünk úgy fogy a pénzünk, hogy nem telefonálunk, nem internetezünk vele.

-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Természetesen csak akkor, ha legalább a telefonos ügyfélszolgálaton reklamál. Automatikus jóváírás ui. nagyon ritkán van.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ilyen esetben visszakapja az ügyfél a pénzt? Mert szerencsétlen egyetemista öcsém kb 2000 forintot internetezett el így, miközben ott áll az 1390 forintos adatjegye....

-
St3ven
addikt
Azt már megtanultam, hogy ha behoz valami újat a szolgáltató, azt nem szabad rögtön megrendelni. Inkább hagyni kell, hogy a sok lelkes bétatesztelő felhasználónál jöjjenek ki az ilyen hibák. 😈
A T-nél is megszívtam, amikor rögtön az elején megrendeltem az 1GB-os Maraton adatopciót: hónapokig nem tudtam használni a megvásárolt adatkeretet, mire sok-sok levelezés után megoldották, hogy ne a naponta 190 Ft-ba kerülő napijegy aktiválódjon előbb.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Legyen utóbbi, mert az könnyen javítható.
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már az a megnevezésű dolog nem.létezik, hanem új név alatt fut.
(#44744) strider80
My Minute=perc alapú csomag, emiatt nem kapcsolható net csomag hozzá, ezért van alap szolgáltatású net.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Melegen ajanlom nekik...
-
-
-
lufi7
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én várom a válaszukat. Tegnap 3 napon belül ígérték.
-
darvinya
titán
válasz
bollokcs80
üzenetére
My Minute -hez szerintem nincs net, azaz csak alap net van, ami 10KB-ként 300Ft.
-
bollokcs80
Korrektor
Öcsém kártyáján is előjött az a probléma, hogy MyMinute-re való váltás után "áll" az adatforgalma és folyamatosan megy le a pénz a kártyájáról. Más is tapasztalt ilyet? A 1220-on nem tudtak segíteni.
-
tc2014
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
1220, majd ott válaszd a "0"-át, ahol kapcsolnak egy ügyfélszolgálatos kollégát és tőle kérheted, aki azonnal csomagot vált.
-
Black_Raven
veterán
Ez a 1741 megszünt? Hol/hogyan tudom beállitani a My minute csomagot? 1220-at felhivtam, ott a tarifacsomagoknál nem is mondta.My...app nem játszik, Telekomos vagyok, anyámé gombos.Help thx.
-
GabeszGabesz
csendes tag
Sziasztok! Tudja -e valaki, hogy Szegeden mikor kapcsolják be a 4G Advanced -et? Vannak helyzetek, mikor Mifi -vel picit szűkös a 15Mbit/s. Sokszor, pár helyen ennyit tud a háló. Hátha a 4G+ segítene. Köszi a választ.
-
jozsi968
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én 10-én váltottam My start csomagról, nem vontak semmit, annak ellenére hogy az üfsz. azt mondta, hogy 915 Ft. Míg beszéltem az üfsz.-tal meg is jött az sms, hogy átváltották a My minute-ra.
-
_Karesz_
tag
válasz
joey04
üzenetére
1 hete fizettem elő rá. Akkor még a Westendben volt készleten AppleTV (most nem tudom, hogy van-e). Pontosan úgy van, ahogy mondod, annyi különbséggel, hogy 3500 az extra keret, amiből beaktiváltattam a családi csomagos MyTV-t. Nekem annyi a buktató benne, hogy így HBO GO-t nem tudtak adni mellé kedvezménnyel, csak ha kisebb TV csomagot választok, de majd ezt még lemeccseljük az ügyfélszolgálattal. A szolgáltatás csak 4G-vel működik, ezt vedd figyelembe. Ha TV-t is akarsz nézni és netezni is egyszerre, akkor nem árt, ha van normális térerő. Viszont pozitív dolog, hogy a TV és az HBO adatforgalmat nem számolják bele a keretbe.
-
jozsi968
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
My minute 19 Ft minden irányba.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok. Melyik praktikum csomag most a legjobb? Havidíj nélküli kéne.Lehetőleg ingyenes váltással.Tudtok mondani párat? Anyámnak kellene, keveset beszél, és nem netezik.Köszönöm.
-
v-man
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Akkor mondjuk úgy hogy nincsen minden ügyintéző képben, egyik ezt mondja, másik azt, akár pár perc eltéréssel hívva is. A lényeg hogy ingyen váltották eddig tudtommal minden régi praktikumosnak, bármit is mondtak. A 200 ftosról nincs linkem, SMSt kapott hogy válthat, de majd megkérdem biztos egyről beszélünk e.
-
v-man
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nem kell foglalkozni vele mit mondanak. Nem értenek hozzá, tegnap megint átváltottam egy régi családi praktikumos számot, most se volt díja. Nővérem karácsony után váltott előfizuról a 40 ftos kártyára. Ő meg most 200 FTért válthat a minutere.
-
KamuMazsola
őstag
Hozzáértőktől kérdezem, hogy praktikum, praktikum+net és praktikum+net expressz csomagokról a MyMinute csomagra történő váltás mennyibe kerül?
Felhívtam a 1220-at, ott 915 Ft os tarifaváltási díjat mondtak. Érdeklődésemre, hogy ilyen régi tarifáról esetleg ingyenes lenne, elutasító választ kaptam. Mondtam, hogy egy fórumon olvastam, hogy volt olyan akinek ingyenesen váltottak, arra azt mondta biztosan technikai hiba, később kerül majd számlázásra. Erről mi a tapasztalat? Akik ingyen váltottak, nekik történt-e utólag "kiszámlázás"? -
radio100jozs
őstag
válasz
joey04
üzenetére
Nincs ebben buktató.
Én a sima Hipernet Home L csomagot vettem 2 évvel routerrel 5912 Ft/hó, és ebben van 3500 Ft keret, amiből megrendeltem a 920 Ft-os éjszakai 100 GB-ot, és hozzá 2490-ért hűség nélkül a MyTV közszolgálati+HBO GO opciót. Valamint 641 Ft-ért kértem adatmegosztó sim-et, amit egy MiFi-ben használok. Igen ezekért fizetek 2 év hűséggel 6553.A jelenleg nem értékesítjük, inkább hívd fel a 1220-at, bármely mobilhálózatból ingyenes.
-
joey04
titán
Sziasztok!
Nézegettem a Hipernet Home L csomagot. Jól értem, hogy havi 6000 forintért kapok 100gb netet meg hordozható 4g routert ÉS Apple TV-t (még ha most nincs is készleten), valamint 3100 forint extra keretet, amiből befizethetek az éjszakai netre plusz 100gb-ra, meg valami tv csomagra. Ez túl szép, hogy igaz legyen. Mi a buktató?

Ja és extra kérdés, hogy a jelenleg nem értékesítjük, az azt jelenti, hogy ne is várjak Apple TV-re, később sem lesz, vagy csak készlethiány van? Ha nem is lesz, akkor még a héten megkötöm, ha lesz, akkor várok...
-
thomas77
senior tag
válasz
üzenetére
HD hangtól elbúcsúzhatsz. Bárki, aki hordozott számot hív, soha nincs HD hang, még hálózaton belül sem.
Ha téged hívnak, mindig hoki lesz a hangminőség... ha te hívsz, akkor még lehet ok, ha a hívott fél telenoros és valóban 20-as a száma.
Egyre több felhasználót érint ez a hiba, mégsem foglalkoznak vele a szolgáltatók... -
lufi7
aktív tag
Felhívtam a Telenort mert közben kiderült, hogy a nejem feltöltésből is
több mint 600 Ft tűnt el. Állítólag náluk van a hiba és jóvá fogják írni és 3 napon belül reagálnak.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ja a feleségem se nem telefonált, se az internetet nem használta.Azharel
Hívd fel őket. -
Handball94
senior tag
Tarifacsomagváltásnál hogy alakul a számlázási időszak, illetve a meglévő net szolgáltatások?
Praktikumról váltanék én is MyMinute-ra, de pont ma újult meg a Klikk szolgáltatásom, tarifacsomagváltásnál marad minden a régi, vagy újra aktiválódik és levonódik a havi díja? -
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
A my minute csomag mellé kértem a plusz 100MB megújuló internet csomagot.
Szombat óta a internet adat nem fogyott semmit, holott ezt használtam beszélni, viszont a 3000 feltöltésem mínusz 465 (internet) azaz 2535-ből lett mára 2307 Ft. Nem használtam a Telenoros kártyát hívásra.
A plusz 100 net nem működik hanem valami más talán?
Tegnap is már kevesebb volt, de mára még kevesebb. -
Sziasztok,
Ti be tudtok lépni a mytelenorba? -
Doggy dog
senior tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Ezt cáfolnám.Békés megyei faluban nagyszüleimnél muszáj csak 2g-re rakni.Így is 50% jel nélkül töltött idő.
4g automatán hagyva,khm....... 75%
Netezni nem kell,mert megőszülsz.
De van,ahol meg a telenor a jobb,ez ilyen. -
törölt tag
_Karesz_
taipduál sim-es telefon, és téma letudva: egyiken, vagy másikon biztos lehet telefonálni

-
taip
senior tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Ezt cáfolnám.
Szüleimnél egy borsodi városban alig lehet beszélni Telenoron, alig van térerő, a netet pedig teljesen felejtsd el. -
robi212
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Huawei P9 az esetleg független és dupla simes-e a Telenornál? Telekomnál vannak ilyen konstrukcióval telók, hátha itt is már.
Köszi. -
radio100jozs
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Csak a 2G hálózatot nézve a Telekom a legnagyobb. Pl. Zemplén, Háromhuta csak Telekom van, de Észak-Kelet-Magyarországon több ilyen település van, ahol csak Telekom van. A 3G terén a Telenor a nagyobb, a 4G terén meg egál a két T, főleg, hogy vidéken közös a 4G háló részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest