- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
ezt találtam neked:
"Hívd a 1220-as telefonos ügyfélszolgálatot és automatikusan megkapod díjmentes SMS-ben az elérhető egyenlegedet a hozzátartozó érvényességi idővel; továbbá, ha kiválasztod az 5-ös menüponton belül az első lehetőséget (5/1), akkor ezt az egyenleget automatán keresztül be is mondjuk."
-
-
Magától nem rendel meg a Telenor senkinek netet.
Vagy úgy vásároltad a kártyát, hogy ingyenesen rajta volt (bár nem tudok ilyen akcióról) és lejárt az ingyenesség, vagy valahogy -a te kérésedre!- megrendelésre került a net.
Amennyiben nem kell a net, számos helyen lemondhatod.
MyTelenor app, MyTelenor fiók a Telenor oldalán, vagy 1220. -
-
-
4Grider
félisten
-
Melack
veterán
A futárnál te veszed át
Komolyra fordítva: boltban nem veheted át, akkor menj be (ez egy érdekes üzleti modell, de jól működik). Kiválasztod mit szeretnél, melyik csomagban. Beírsz pár adatot, okmányszámot, kiválasztod, mikor vigyék ki, majd kifizeted vagy futáros fizetést választasz. Lehet mindezt TelenorOnline reggel vagy "vendégként". Tömören ennyi.
-
törölt tag
Üdv!
Nem tudom, neked mik jelennek meg, én megnéztem, nálunk a céges kártyákon mik aktívak (magán pannonos kártyám már nincs egy ideje):
- EDSZ deaktiválás (emelt díjas hívás, sms, fogadott sms korlátozása)
- E-mail studio (ha akarsz pannonos mailcímet, mi nem használjuk)Amit viszont semmi esetre ne kapcsolj be, az a mobil internet start, kivéve ha csilliós forgalmi díjakat akarsz fizetni. Ha netezni akarsz a telefonon, rendelj meg egy erre szolgáló csomagot (480-tól van/hó), de ne használd a startot, mert abból utána csak anyázás lesz, h "szemét pannon, 10 ezreket levont a kártyámról"
U.i. ha előfizetésed van, akkor az elektronikus hívásrészletezést is add hozzá, de úgy láttam nem az van.
-
törölt tag
Reggelj be a pannonline oldalára, ha még nem tetted volna: pannonline.pannon.hu
Aztán lépj be, és nézd meg a "Szolgáltatásinformációk" menüben, hogy az aktív szolgáltatások között ott van e a mms. Ha nincs, add hozzá.
U.i. regisztrációnál "kártyaszintű regisztrációt" kell választani.
-
meroly
veterán
Szerintem az automatikusan aktív mindenkinek. Próbáld meg beállítani őket és ha nem megy akkor ügyfélszolgálat.
-
meroly
veterán
Természetesen tudsz vele mms küldeni és netezni is EDGE-n, ha ilyened van, mert ha jól látom ebben nincs 3G.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Airsoft
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest