Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
y2K_o
üzenetére
Nekem volt Yettel Tv. A bitráta egyértelműen magasabb a Yettelnél a Digi ellenében, szerintem fullos és nincs tömörítve. Így a kép is szebb. De viszont pont a sportcsatiknál baromira rossz a 25fps. De nekem összességében is kissé szaggatottnak imponált a kép a Digihez képest. Full bitrátás másik nem Digi de DVB-C szolgáltatóval is ugyan azon tévén össze tudtam hasonlítani; na ott a Yettel Tv is elvérzett.
A "szaggatott" kép jelenséget a yetinél ebben az összehasonlításban is tapasztaltam...🤔 -
-
yanna
addikt
Gondolom eleve halva született, de IMEI alapján kapok valami infót a yetitől? Nyilván nem... Mármint hogy feketelistára került-e.
-
y2K_o
csendes tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Esetleg van tapasztalatod azzal kapcsolatban, hogy minőségben a yettel, vagy a digi tv jobb? Digis fórumokon mindenki panaszkodik, hogy nagyon visszavettek a bitrátából, ismerősöknek viszont nem tűnt fel semmi. Jelenleg yettel tv-t használok, de az lg és android tv-s appja elég gagyi, apple tv-re pedig már vagy 1 éve ígérketik. TV boxot tényleg nem lehet kihozni külön a tv előfizetéshez, csak ha otthoni netre is vállalok hűséget? Elég meredeken hangzik.
-
Dave1984
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Akkor én voltam figyelmetlen,16ezer ftos tanulópénz volt
-
-
Dave1984
őstag
Tényleg nem lehet telefonon lemondani a tv szolgáltatásált?

hja és állítólag a boxra vállaltam két év hűséget!
ilyet biztos nem irtam alá! kötbért magyarázott az ügyintéző! Komoly? -
martonl
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nagyon-nagyon régen... Ez úgy volt, hogy ha hívtál valakit és az bekapcsolt hívásvárakoztatás mellett éppen beszélt, akkor a telefon jól látható és hallható módon jelezte, hogy "várakozó hívás". Nokiákon csak egy halk pittyenés volt már akkor is, de az Ericssonok jól hallható hangot is adtak. Ma már ez hálózattól, készüléktől, sőt a használt tárcsázó applikációtól is függ, de legfeljebb egy rövid ideig tartó kijelzés jelenik meg a kijelzőn erről. Azt meg szinte senki se nézi, legfeljebb az öreg rókák. Volte alatt meg sok készüléken nem is működik, én ezt tapasztaltam. Kár, hogy ezt a funkciót leépítették, hasznos volt.
-
zoli62
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Hívásvárakoztatásnál a hívó fél nem hall foglat jelzést, ha a hívott fél hívásban van. A hívott fél viszont hangjelzést kap, a hívó fél telefonszámát pedig kijelzi a telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Az csipogott nekem. Es ott volt, hogy a jelenlegit tartasba teszem, elutasitom az ujat stb. De tovabb nem gondoltam, pedig logikus mar nekem is, hogy akkor a hivas kozben hivonal siman csengett.
Most nem tudom, hogy ez az uj ceges telonal valtozott-e meg, mert januarban kaptam ujat.Ez a hivasvarakoztatas meg egy kulon menupontban van. Egyszer lattam, amikor atneztem a beallitasokat, de mivel nem tudtam mire vonatkozik ugy hagytam es el is feledkeztem rola. Most jutott eszembe, ahogy fent irtak nekem
-
lasz10
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Az se bitos, lehet átvitték a vodás számot a KÜF-be.

-
4Grider
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Neked beszélgetés közben be kellett kopogjon az új hívás. Hiszen pont az a lényege, hogy el tudd dönteni, felveszed (az addigi felet tartásba téve), vagy elutasítod. Én is utálom, de sokan szeretik, többnyire a tartás/várakoztatás az alapértelmezett a hálózatokban, nem pedig a foglaltság jelzés.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mi köze van ennek a Vodához? Yettel előfizetésem van.
-
janeszgol
félisten
Koszi mindenkinek, mukodik, kiprobaltam. Eleg szomoru, hogy eddig nem igy mukodott. En meg mondtam a panaszkodoknak, hogy hivasban vagyok, ezert nem vettem fel, de nala jeleznie kellett volna. Nem gondoltam, hogy a masik oldalon siman csak kicsorgott.
-
janeszgol
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Koszi szepen!
-
janeszgol
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Most ugy van, hogy nincs telszám beallitva. Hivas kozben ha hivnak, akkor a masiknal ugy csorog, mintha nem lennek hivasban.
"Akkor aktiv a hívástartás"
Ez aktiv. Akkor kikapcsolom, koszi! (Nem tudtam pontosan mire vonatkozik, igy azt sosem kapcsoltam ki.)
-
SztiviVander
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Ha azt akarod hogy hivónak foglaltat jelezzen ha beszélsz akkor ne irányítsd sehova. Azt a hívő felé nem tudod jelezni hogy azért lesz átirányítva mert épp foglalt vagy.
-
Akkor aktiv ahívástartáshívásvárakoztatás, elvileg olyankor neked becsipog az új hívás, neki meg rendesen kicseng. Mondjuk én sose hallom meg úgyhogy ki is kapcsoltam, de céges flottakban alapból aktiv szokott lenni. -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Milyen telefonszámot kell megadjak a hívásátirányítás foglalt menüpontjában ahhoz, hogy meglévő hívás alatt közben hívó foglalt jelzést kapjon?
Köszi!
-
Landsmann
addikt
válasz
y2K_o
üzenetére
Hasonló probléma 4G-n androidos eszközökkel is volt. Én is tapasztaltam, leginkább mikor wifiről csatlakozott volna mobilnetre. Ismert probléma, a szolgáltató azt mondta, modernizáció után ez a hiba meg fog szűnni. Valóban, sokkal ritkábban tapasztalom. A modernizáció 90 %-a körül járnak. Meg kell figyelni, jogy mindig ugyanazokon a helyeken tapasztalod-e a hibát. Ha igen, akkor valószínűleg ott van még valahol nem modernizált bázisállomás amire csatlakozik a telefon és onnan 5G-re nem problémamentes a váltás. Egyébként valószínűleg másik 4G bázisra sem jó, hiszen telefonon egyelőre NSA 5G érhető el.
-
zzola
titán
Hali.
Mást is elkezdett bombázni a "rendőrség " ?
-
4Grider
félisten
-
y2K_o
csendes tag
Nekem leginkább a Miklós utcán csinálja ezt. Itt van tőlem 100 méterre a torony, a térerővel nincs probléma. Nagyjából fél évig nem volt vele semmi gond, de most megint előjött. Csak telefonról tudok kaput nyitni és ma 4x is megszivatott. Repülő mód valóban megoldja a problémát, viszont 10-en dudálnak le amíg ezzel ügyködök.
Egyébként is gondolkodok egy ideje a váltáson. Már nagyon elszálltak az árakkal és legutóbb az üzletben elég csúnyán flegmázott a csaj, amikor meg mertem kérdezni, hogy a 6 előfizetésemmel tudna-e ajánlani valamilyen kedvezményt az állandó emelgetések helyett. Ha tudnám, hogy a hálózat csinálhat ilyesmit, akkor egyszerűbb lenne a döntés.
-
y2K_o
csendes tag
Sziasztok! Egy elég furcsa és nehezen megmagyarázható jelenséggel szenvedek pár éve. Mióta bejött a képbe az 5g Debrecenben, a telefonom állandóan “lecsatlakozik” a hálózatról séta, vagy autózás közben. Térerő ugyanúgy van, viszont se netezni, se telefonálni nem lehet rajta amikor ez történik. Olyan mintha a cellák váltása között történne valami. iPhone 12 pro max-on csinálja ezt, az 5g előtt nem tapasztaltam ilyen problémát. Néhány óra, vagy repülő mód után mindig helyreáll. Esetleg tapasztalt már más is ilyet? Telefon váltás előtt állok, így ha a szolgáltatónál lenne valami, akkor boldogan váltanék azt is.
-
winbox
senior tag
válasz
martonl
üzenetére
Nekem NR7101 van, nagyon jó kis cucc, de ha lenne a mikrotiknek kültéri 5G router, menne is fel helyette. Egyébként a feljebb linkelt Mikrotik LHG LTE18-al csak óvatosan, hiába a CAT18-as modem, csak 2x2 MIMO-t tud, sebesség miatt ez lényeges. LHG ATL már tud 4x4 MIMO-t, ugyanúgy cat18-as modemmel, akinek nincs nagyon messze a torony, a jobb sebesség miatt megéri azt venni. Nagyon nagy távolsághoz pedig marad az LHG.
-
martonl
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mikrotiknek még nem láttam, más gyártónak van.
Zyxel 5G router -
draco31
veterán
Írtam FB messengeren, hogy mi tart már több mint 3 napig.
Elkérte a számot, utána nézett, írta, hogy csináljam meg újra a regisztrálást, érdekes módon 2 percen belül jött az sms, hogy kész. -
zichie
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elírtam a hozzászólásban, a "hivasertesito" szót küldtem, arra jött vissza, hogy nem vagyok jogosult.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
zichie
üzenetére
Ha jól tudom, ide kell átirányítani :
+36209400424Ez amúgy mintha a hangposta száma lenne, de ha nem állítasz be rajta semmilyen üdvözlőszöveget, akkor csak sms-t kapsz a nem fogadott hívásról. Ha nem működik, akkor bocs.

Szerk.: Közben látom, hogy 4Grider is ugyanezt a számot írta.
-
-
zichie
senior tag
Nem elérhetőség esetén az sms hívásértesítést szeretném bekapcsolni, de nem működik, hiába küldöm el a "hivasertesites" szót a +36202020200-as számra, ezt a választ kapom: "Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás megrendelésre nem vagy jogosult." Lehetséges, hogy a megszűnt az sms hívásértesítés? 5 éve még ment, igaz akkor még csak felöltőkártyás voltam. Most flottában vagyok, de közvetlen szerződésem van a Yettellel.
Telekom esetében az sms hívásértesítést úgy tudtam beállítani, hogy hívásátirányítás beállításoknál az "Amikor ki van kapcsolva" részhez beírtam a +36309876543 számot. Yettel esetében milyen számot kell itt megadni? Erről nem találtam infót és személyesen a Yettelnél sem tudtak segíteni.
-
Landsmann
addikt
Voltam a bázisállomás fele. Ugyanúgy van ugyanott egy mikrós antenna, ahol szereltek. Mikor arra jártam, nem volt ott az antenna. Akkor ezek szerint azt cserélték le másikra. Ugyanabban a magasságban van másik kettő is, az egyik nagyjából déli, a másik délnyugati irányba néz. Nem hiszem, hogy azt a kettőt is cserélték volna, mert mintegy két és fél óra időtartamra volt lekapcsolva a 4G. Viszont azóta is 150 körüli értékeket mérek, a csúcs 196 volt letöltési és 54,8 feltöltélsi irányba. Korábban átlagban 30-40 le és kicsivel nagyobb feltöltés volt a jellemző.
-
lasz10
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Irányított antanna mindenképpen.
-
martonl
senior tag
válasz
martonl
üzenetére
Na ilyesmire gondoltam, itt pl. nem kell azon aggódni, hogy az antennanyereség elszáll valahol.
kültéri LTE router -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván a helyszín dönti el. Pont hogy lehet sokkal jobb és rosszabb is a helyzet attól függően, hogy a bázisállomások és a falak egymáshoz képest hogy helyezkednek el.
De ő neki érdekmúlás miatt nem kell már az előfizetés, így igyekszik tőle megszabadulni, azaz nem a jobb vételben érdekelt. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
"olyan falon, ahol nincs ablak" -ra reagáltam.
-
lasz10
tag
válasz
üzenetére
Azért az optikai szolgáltató színrelépése nem a vis mayor kategória, és a 120/150 Mbps-sel sokan elégedettek lennének, és a munkáltatók sem szoktak ennél többet elvárni (hacsak nem telefonszex 8K videóval).
Az sem egy megoldhatatlan feladat, hogy olyan falon, ahol nincs ablak, fúrjon az ember egy lyukat, külső antennának: tudom, mert én is fúrtam, hogy ne 10 méter kábel legyen, hanem 2 méter. -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az elején se fogadták el az elállásom, utána pedig beletörődtem heti hibajelentések mellett, hogy amíg nincs más jó ez is.Viszont a munkánk megköveteli a stabil internetkapcsolatot, január óta van optikai DiGi, azóta próbáltam rengeteg alkalommal lemondani ezt, de nem vagyok hajlandó kötbért fizetni, és telepítési díjat sem. Persze ezeket biztos elfogadtam szerződéskor, ők meg azt, hogy szolgáltatnak. Áprilisban lett bekötve az optika, normálisan megírtam nekik mindent, de semmi értelmes reakció nem jött részükről. A bejelentés NMHH felé megtörtént, jövőhéten adom le a routert.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Rendben.
Itt leírtam a történetem. Szeretném megtenni a bejelentést velük kapcsolatban az említett hivataloknál. A hangfelvételeket kikértem, megkaptam CD-n(2024
). Elhangzik benne, hogy: Minőségi hiba van, hogy két cella között ingázik a router, mert épp határon vagyunk, hogy rengeteg hibajelentésem volt, minek többsége jogos, hogy router és SIM csere sem oldotta meg a problémát. Illetve, hogy nincs más irányban ablakunk így a routert áthelyezni sem tudjuk.
Erre kaptam e-mailt, panaszom elutasítva, mindenféle indoklás nélkül. Utána kértem ki a hangfelvételeket és akarom megtenni a szükséges lépéseket NMHH-nál. Egy működésképtelen szolgáltatás miatt én nem fogok kötbért fizetni nekik. Erről írtam egy hosszabb levelet, hogy gondolják át mégegyszer. Jött is válasz. Bizonyos Éva küldte Petinek, hogy milyen opciókat írjon az ügyfélnek. Szóval egy belső levelezést nekem küldtek ki, persze Peti még nem ollózta össze a megfelelő dolgokat, de vicces volt elolvasni. Választ a levélre nem kaptam és ez már egy hete majdnem. Azért gondoltam ha van valaki, aki ott dolgozik, őt munkaidejében valamilyen úton módon el tudom érni és hátha tudna az ügyben lépni. -
Crxstal
újonc
válasz
trec12
üzenetére
Teszteltem,ment rendesen. De most előfizus kártyával nem akar nagyon menni.
Vodának nincs itt lefedettsége mióta megszűnt a 3G, és nem is akarok náluk előfizetni, mert úgy korlátozzák a sebességet, ahogy azt csak ők szeretnék és lehal teljesen, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Telekomot teszteltem de nem nagyon győzött meg.
Itt talán a Yettel legjobb, bár nem értem, hogy az előfizus kártyámmal miért nem megy rendesen..
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Van, de egy ingyenes fórumon ne várd el az exkluzív támogatást.
Nem valószínű, hogy lehet olyan kérdésed, amit itt a topikban ne lehetne megkérdezni és megválaszolni.
Szerk.:
Ha pedig van olyan kérdésed, azt egy dolgozó privátban sem válaszolhatja meg, mert ez nem ügyfélszolgálati felület. -
törölt tag
Van itt olyan ember, aki a Yettelnel dolgozik?
-
Crxstal
újonc
Sziasztok! Nem rég fizettem elő Yettel-re, viszont nagyon lassú. Telefonáltam is az ÜFSZ-nek, de csak annyit mondtak, hogy semmi probléma sincs hálózattal szerintük minden jó, valszeg a készülékkel van gond, vagy cseréltessek SIM kártyát. Na akkor az utóbbi tanácsot megfogadtam és be is mentem az üzletbe és ki is cserélték, de sajnos nem oldotta meg, ugyanúgy csiga lassú. Azt is észrevettem, hogy nappal a telefonom eldobja a 4G-t, átmegy 2G-re (Edge) és olyankor hívni sem lehet, mintha leblokkolt volna a hálózat vagy nem tudom. Mértem is egy Speedtestet kíváncsiságból: [link]
Ilyenkor kihez tudok fordulni, vagy mit tudok tenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hááát..voltam bent szerzödni,4 pult volt kettönél voltunk,és még ott voltam kb 10 hivás volt,és a két szabad kollégád szart a telora,egymással csevegtek inkább..és ahogy hallottam nem szakmaiztak..🤔🙂🙂
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyilván ilyesmire gondoltam, de hát akkor minek írják ki... csak gondoltam (rosszul) ha nem muszáj, nem feccölnék bele 40km-t, meg néhány órát...
-
martonl
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem ez a külső antennásdi dolog mobilnál sose volt a szívem csücske. Akkora frekvenciasávot kell már átfogni, hogy erre már szinte csak a logper antennák a jók. Ezen antennák csak a magasabb frekvenciák felé viselkednek emlékeim szerint nyereségesen (és azokon se túl nagy az érték), alacsonyabb frekiken még ennyi sincs a nyereség. Egy gyengébb minőségű levezető kábelen meg simán elmehet még ez a kevés is, sőt veszteségbe is átmehet. Így amit a réven nyer az ember azt el is veszti a vámon.
Így vagy úgy én a mobil routert próbálnám meg változatlanul a vétel helyére helyezni, vízhatlan dobozba vagy egyéb megoldással és a jelet már ethernet kábelen levezetni.
Elég mekkmester megoldás, mert így nem lesz irányított az antenna, de lehet próbálkozni fémlemezt vagy egyéb hullámvisszaverő tárgyat esetleg mögé helyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Wartales
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A "szaggatott" kép jelenséget a yetinél ebben az összehasonlításban is tapasztaltam...🤔

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

En csak postatol meg nav-tol kaptam ilyen sms-t, kacagva ki is toroltem ugyhogy bocs nem tudok kepet feltolteni

Persze ha van ablak amin ki lehet hajolni es melle felfurni a konzolt meg a lyukat a falba.
). Elhangzik benne, hogy: Minőségi hiba van, hogy két cella között ingázik a router, mert épp határon vagyunk, hogy rengeteg hibajelentésem volt, minek többsége jogos, hogy router és SIM csere sem oldotta meg a problémát. Illetve, hogy nincs más irányban ablakunk így a routert áthelyezni sem tudjuk.
A Yetis kis ZTE routerrel is maximálisan elégedett voltam.