Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz Dr. Akula #5351 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak annyi a baj, hogy túl korán kezdtél el kérdezni. A kérdezéshez is kell némi alap tudás. Ilyen pl. az, hogy az autofókusz rendszernek ugyan része a fókuszmotor, de az lehet a vázban, vagy az objektívben is, de mint írtam, erre a két teszt figyelmes elolvasásával, és összevetésével azért rá lehet jönni. Esetleg úgy rákérdezni, hogy jól gondolod-e, hogy ez-e a helyzet.
Nekem pl. az nem volt tiszta az elején, hogy a makróobjektívekkel csak közelre lehet-e fókuszálni, vagy pl. a Sigma 70-300 macro használható-e normál teleobjektívként is. Olvastam, tesztet is, fórumot is (aztán idejétmúlttá vált a kérdés azzal, hogy nem volt a vázamban sem és az objektívben sem motor, meg a képminőségről sem elragadtatással beszéltek, akik írtak róla).
Szóval első az alapok elsajátítása, második a gondolkodás, harmadik a keresés, és csak a negyedik a kérdezés, ha nem találtad meg, vagy nem egyértelmű, amit találtál (ez persze borul, ha sürgős az információ).
ha nem ebben a sorrendben csinálod, egyesekben az a kép alakulhat ki, hogy tojsz az egészre, nem veszed a minimális fáradságot sem, hogy utánanézz, csak várod, hogy az öledbe hulljon a tudás."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest