Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rush22

tag

válasz fittipaldi19 #1634 üzenetére

hello.
    a tomcy az jo actokat csinál,de nekem is hiányoltam még mikor előszőr szedtem tőle aztán írtam neki privátot és elis küldte a hangokat meg az oldalára is feltette,amik az adat,hu oldalon voltak neki azt nem lehet elérni mert drága az oldal azt mondta és ezért az uj oldalárol szedtél gondolom mert van neki régi is :
    http://tomcyactivities.5mp.eu/web.php?a=tomcyactivities&o=a96Z9U2YDn

uj oldalon fennvannak a trainsetek neki.
    de vanm sok act ami else indul nekem vagy tariset nincs hozzá sehol,vagy nemlehet elérni sehogyse.
    inkább hagytam azt az oldalt.
    volt oan h leszedtem az istert és minden kocsi megvolt hozzá ami kell,builderbe lecserélném a mozdonyt,majdnem összeestem csak a mozdony volt ott :W :Y
    hát mondom ez fasza ilyen actot.
    na mindegy.

én még mindíg a haydn és a szechenyi tauval szenvedek h sehogyse jön be.
    kabint hiányolja,aztán az egyik forumon mondták h nevezzem át a cabwiewet arra ami a liszt taunál van írva mert az müködik,de ez a kettő sehogy,nahát azzal se mentem semmire.
    elvileg nem 1116 etcs zoldnek kéne ott lennie hanem valami másnak.
    lehetséges h 1047 kéne oda de a lisztén 1116 van tehát itt valami más bah van.
    valaki nem tudná a haydn és a szechenyi taunak az eng dolgát elküldeni mailbe?
    esetleg szuperbazs rád számíthatok olyan küldésre mint multkor azon a fájlmegoszton?
    lehet h az eng a hibás v nem tom.
    szerintem mindenki onnan szedte zsoltee oldalárol tehát na.
    bocs a regényért. :)

• szuperbazs

tag

válasz fittipaldi19 #1634 üzenetére

Jó actokat készít, bár nem sokhoz volt szerencsém. Volt egy köztük ami emlékezetes csalódást okozott, a 7713-7716-os a 135-ös vonalon megy ami ugye nem villamosított, ennek megfelelően nincs felsővezeték az Alföld6-ban sem, így kicsit bután mutat a 1142-es Szili. Ajánlott lecserélni egy Csörire 2115, 2198 és 2148 pályaszámúakról találtam videókat a youtube-on amik a 7713-as járatot viszik!

Amúgy az oldalon, ahonnan ezeket az actokat lehet letölteni van mellékelve a letöltéseknél "trainset csomagok" címszó alatt több letöltés is, amik szükségesek az actok helyes működéséhez és ha jól emlékszem az egyik tartalmazza a common.snd mappát és egy-két act is tartalmaz járműveket is.
    Tehát Tomci kollega javára váljon, tényleg próbál a járművek beszerzésénél segíteni, precíziós kérdés, hogy melyik milyen hangot használ. Egy kis guglizással szerintem megoldható. Sőt, az actokhoz mellékel leírást is linkekkel.

Ami a másnaposságot illeti, kutyaharapást szőrivel :D

Új hozzászólás Aktív témák