Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
semmi! ez teljesen normális!
egyébként attól függ! mi az üzenet?nekem az most a baj, hogy nem tudok rákapcsolódni másik mozdonyra. kicseréltem már a gépet, meg is fordítottam
, átraktam másik vágányra, szelvényre, váltótól távol, váltóhoz közel. sehogy sem jó. a kapcsolódás pillanatában lefagy. más aktban nem csinálja... vagyis volt már, hogy igen, de csak 13ból egyszer
de abban az aktban amit most szerkesztek minden alkalommal lefagy és emiatt nem tudom befejezni... HELP
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként attól függ! mi az üzenet?
, átraktam másik vágányra, szelvényre, váltótól távol, váltóhoz közel. sehogy sem jó. a kapcsolódás pillanatában lefagy. más aktban nem csinálja... vagyis volt már, hogy igen, de csak 13ból egyszer