Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
"Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?"
Igen, elkészült a Debrecen-Nyíregyháza szakasz(: A 100as vonal Bp-Debrecen szakaszára gondolsz és ha jól tudom akkor csak az objektumozásban volltak korrekciók. Ha megnyitod editorban és hibás útvonalat jelez, akkor az a probléma és újra kell menteni, de szerintem be sem töltené úgy a szimulációt.
Ha elolvastad a leírást, akkor biztosan emlékszel erre a részre: "Az Alföld 5-höz készült küldetések egy része használható az Alföld 6-ban is, de a Debrecen utáni ívből indult illetve ott végződött küldetések, Békéscsaba Gyulára vezető ívében indult illetve érkrzrtt küldetések, a Szolnok – Lakitelek - Kecskemét vonal vonatai, valamint a Kecskemét – Városföld szakaszt érintő vonatok útvonalai hibát fognak jelezni. Ezek hibás útvonalait javítani kell. Változtatás a vágányrendszerben máshol nem történt."
Nem biztos, hogy így van, de nekem gyanús: még ha a vezetett járat útvonala jó is, attól még lehet, hogy időben kb akkor "lép be" egy AI az activitybe, amikor kiérsz a Nyugatiból és ez az AI használ olyan útvonalat, ami módosítva lett az Alföld5-höz képest és emiatt fagy ki.
Ha nem így van, akkor valaki javítson ki köszi!
De ha csak Debrecenig megy, akkor szerintem próbáld Alföld5 alatt!
Amúgy attól, hogy az Alföld3-ra készült feladatok elindulnak az Alföld5-ben, még koránt sem igazolja, hogy az 5-re készült feladatoknak jónak kell lenniük a 6-ban is! Ez attól függ hogyan módosult a pálya.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.