Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szuperbazs

tag

válasz Jadro #531 üzenetére

Jadro: AI bug!valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek eszébe jutott, hogy kipróbálja játék közben bekapcsolni a "robotpilótát" (én azt sem tudtam, hogy van ilyen), amit ugyanaz a logika vezérel, mint az ai trafficot! az történt, hogy az autopilot azonnal visszavette a menetszabályzót 0-1es állásba... azt fejtegetik, hogy ez a patch hibája és vissza mentek egészen 1.6.09xxxx -es patchig és azzal normál sebességgel közlekedik minden járat. ki akartam próbálni, hogy mi történne, ha csak az act szerkesztés idejére telepítenék ideiglenesen egy 1.6.09xxxx patcht, de nem találtam sehol ahonnan le lehetne húzni... nem mai darab(:

találtam olyat, hogy train store! ütős a cucc! nem kell mindegyik pályának külön msts és ha eddig sem volt, akkor nem kell 10 percet várni, amíg betölt a program! a train store segítségével csak a kiválasztott actot, a hozzá tartozó pályát ill. szerelvényeket tölti be az msts pillanatok alatt! aki nem ismeri ajánlom, aki meg ismeri az minek olvasta végig?:)

Új hozzászólás Aktív témák