Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- EAFC 26
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!