- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Abban az "objektum rejtelmei"című írásban,amit nekem is ajánlottál az act.file módosítása kérdésben,van erről is hosszabb és részletesebb leírás.(bár mondjuk én akkor sem igazán értem
De ott jó pár összefüggésre rávilágít.A pályán a sebességhatárokat csak akkor tudod módosítani,ha magába a pályába piszkálsz bele.Nekem is volt ez kérdés régebben,de inkább lebeszéltek róla.Viszont valami sebességkorlátozás kezdete és vége című opcióra én is emlékszem act. szerkesztés közben."Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Micro Four Thirds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ott jó pár összefüggésre rávilágít.A pályán a sebességhatárokat csak akkor tudod módosítani,ha magába a pályába piszkálsz bele.Nekem is volt ez kérdés régebben,de inkább lebeszéltek róla.Viszont valami sebességkorlátozás kezdete és vége című opcióra én is emlékszem act. szerkesztés közben.