- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki nem tudja-e hogy honnan lehet letölteni a Nyugat-Dunántúl pályát? -
peti9878
csendes tag
Sziasztok!Kiadnám az első kijelzőimet a Desiro motorvonatokhoz.
Néhány kép róla:
Desiro kijelző képe.
További infó itt:
http://www.mstsoldal.atw.hu/ Hírek menü pont alatt. -
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki tudja-e, hogy hogyan kell feltelepíteni ezt a programot?:[link] -
rush22
tag
hello.
amugy tényleg ami a pályával jött act van az A6-ban ot nekem is vannak gondok,6.03-as telepítése után is.
pl.a Debrecen-Szeged gyors ahol valamit hiányol a téli tájbol és a Szeged-Nyíregyháza vonalon is van ott meg kidob hibaüzenet nélkül.
na mindegy ez van.
nem fogunk akkor játszani azzal az actal.
gondoltam hogy leírom,de lehet hogy írtam már egyszer.UI.: írtam a Simon Róbertnek vagy kinek és azt írta vissza a csávó hogy ő achtus feladatokat készít és mindegyikhez van leírás.
Hát nem akartam mondani neki hogy hülyének nézi az embert vagy mi?
Erről ennyit. -
fittipaldi19
tag
Azt tudtam én is,hogy nem kompatibilis vele,csak az a baj,hogy azok közül se megy 1-2-activity,amik az Alföld6 telepítéssel jöttek hozzá.Ezt nem értem,hogy ezekkel mi van? Ja,és az alföld6-ra írt actok közül is vannak olyanok,amik szintén szarakodnak ugyanígy,úgyhogy ....kaka van....!
Én meg olyan hülye vagyok,hogy nem tudok activity-ket csinálni,sorry......
-
szuperbazs
tag
Az Alföld6 leírásában szépen és érthetően benne van, hogy az Alföld5.x-re készült feladatokkal nem kompatíbilis! Van egy két kivétel, de ez is le van írva!
-
peti9878
csendes tag
Ahha így már értem. Nos igazság szerint én még régebben töltöttem le egy actot a Mura2-pályára de akkor mindenem meg volt hozzá igaz nem volt hozzá semmi sem írva mi kell, de akkor lehet hogy Acthu-t használt. Nincs más megoldás máshonnan töltsetek le actokat.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878 #1687 üzenetére
Hali.Köszi a segítséget,de kiírja a mozdony nevét,mindent,aztán huss,szépen elsuhan a pi..ába.Ezért nem értem én sem,hogy mi van....?
Pl a Simon János Intercity az ment az Alföld5 legutolsó frissítésén is,minden nyűg nélkül.De ezen a 6-on semmi...pedig frissítés is fenn van!
-
rush22
tag
gyerekek.
komoan fellehet csapni mid a két pantografot a villyanynál?
mert én ezt nem tudtam. -
rush22
tag
valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudok leszedni eredti taurus kürthangot?
-
rush22
tag
.simonrobert.hu/01-vonatok/index.htm
itt a link Peti nézd meg hogy pl.milyen egy act a csávónál.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1686 üzenetére
Helló
Vannak sajnos ilyen actok amik csak kidobnak vagy éppen lefagynak. Viszont nézd az is meg mielőtt elindítod a ts activity-t hogy az elején ott van e az adott mozdony vagy pedig úgy írja be hogy "ismeretlen". Ha pl: ezt írja: "V43-1282" akkor stimmelünk.Biztos hogy nincs hozzá valamilyen leírás hogy milyen vagonok és mozdonyok szükségesek?
ÜDV: peti9878 -
fittipaldi19
tag
Helló.Hát tényleg ejnye-bejnye jó pár Activity-nek amik fenn vannak az oldalakon!Tisztelet persze a kivételnek,de ezzel az Alföld 6-tal azok se mennek,amik az 5.1+5.2...stb frissítésü alap 5-ös pályával még mentek.Most meg minden hiba közlése nélkül dobálnak ki.NAHÁÁÁÁT....!VAZZZEEEGG!!!
-
rush22
tag
szerintetek az mért van hogy nem tölti be a játékot a gép,tehát nem indítja el?
-
fittipaldi19
tag
Hát nem onnan van,ez a pályával együtt jött,mikor telepítettem,ja,és a Simon Sándor,és a Simon Sándor János act-nál,meg fekete a menü a főoldalnál,tehát be sem lehet lépni sehová,se a beállításokba,se a vonatozás-ba,sehová sem!!!!Ez bizony szívás a köbön.Szerintetek??Ezt az Alföld6 cseszi el,vagy mi??Nálam is ugyanígy volt,amúgy,ahogy leírtad!!
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1682 üzenetére
hello.
na hát ezzel nem vagy egyedül komám.
nekem is ugyan ez az act ami kidob meg még pár.
és van olyan is köztük ami a pályában bennevan alapbol act,tehát fura,és a frissítés is rajtavan már.
csak a6-nál vannak ilyenek.
énse értem mi a gáz.
a5 végigvittem a szeged-debrecen dolgot de azota nem.
véletlen nem a simon róbert oldalárol szedted le?
mert én ott találtam aztán semmi readme nem volt írva hogy mi kell az adott feladathoz aztán gondoltam hogy achtus lehet,de mégse.
most írtam az ürgének hgy enyje-benye na jo nem így csak finoman szoltam neki.ebbe a témában csak együtt érzek veled és reménykedek hogy születnek majd leírások hogy mi kell a feladatokhoz.
-
fittipaldi19
tag
Halihó,Mindenkinek! Rég voltam itt,most benéztem.Apropó-tudja valaki,ha egy act-ba belépünk,és az kidob minden hibaüzi nélkül,akkor mi van vele? Nekem most ez a "bolondéria" jött elő,és tanácstalanság van.Alföld-6,és Szeged-Debrecen act,meg még van vagy3-4-ilyen,így hibát sem lehet keresni,ha nem írja....
Köszi előre is!
-
mdmot3034
csendes tag
Ja a htsc-ről
Vannak a con fileokÖsszevontam a két egymást követő hozzászólásodat.
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
peti9878
csendes tag
válasz
mdmot3034 #1678 üzenetére
Helló
Szedd le újra és utána rakd be és úgy nézd meg. Jónak kell lennie. Nekem is van más fajta mozdonyaim és vagonjaim az acthu-n kívül. Van olyan ami nem magyar hanem külföldi és kiválóan működik mind a ts mind a vonatok. Con fájlok vannak az Acthu villanymozdonyokhoz? -
mdmot3034
csendes tag
100% hogy jól
nem is ír hibaüzenetet csak ha trainsim betölt akkor fekete kép és visszalép az asztalra és leáll!!minden más acthu megy
-
válasz
mdmot3034 #1676 üzenetére
Biztos hogy jó helyére telepítetted az acthu villanyt? Pl. ..\Trains\Trainset\acthu_villany lenne a helye.
Acthu villany infóban le van írva mintaképpen: "A gépek minden szükséges hangot és fülkenézetet tartalmaznak és MSTS Bin kompatibilisek. Bin nélkül hibaüzenetet küldenek."
Csak akkor baj van, ha túl sok AI vonat van az egyik activityben, ilyenkor kilép, vagy hiányzó fájlot mutat a figyelmeztető ablakon...
(#1675) nzsolt77: Pü ment.
-
nzsolt77
tag
üdv:megköszönném ha elküldenéd mert nem találtam sehol.köszi az infot!
-
válasz
mdmot3034 #1672 üzenetére
Biztosan nem raktad fel megfelelő sorrendben a MSTS telepítést, némelyik mozdonyra igényel a MSTS BIN patch, elolvasni az első HSZ-et és megtudhatod többet hogy jól csináltad-e, a sorrendje stimmel.
(#1673) nzsolt77: Van ilyen FCS_Sound\146-2_185-2_Sound könyvtár a ..\Trains\Trainset könyvtár alól? Ha van ilyen FCS_Sound csomagod, nézesd meg hogy helyén van-e a 146.2_Eng.sms fájl a 146-2_185-2_Sound könyvtáron belül.
Ha nincs ilyen FCS_Sound csomagod, emailen küldöm a csomagot, jó lesz?
-
nzsolt77
tag
üdv:ez mijen hiba? hol tudom azt az sms file potolni?tudja valaki?megköszönném a segitséget!
-
mdmot3034
csendes tag
Pls segítsetek ott a kérdés
(1670)
-
mdmot3034
csendes tag
Én ha felteszem a acthu villanyt akk ha elindul a game betölt aztán leáll ha kiszedem megy.
Talán sok vonat van mert nekem van kb 20 nem magyar vonatom is? -
nzsolt77
tag
ezt hol lehetne letölteni?transloc TRANSLOC
-
nzsolt77
tag
köszönöm a segitséget végre sikerült és már jo a játék tudok játszani.egy éve benne voltam nagxyon most kezdtem ujra de sokat felejtettem.üdv: mindenkinek
-
rush22
tag
ja bocs,a link elmaradtt
http://www.youtube.com/watch?v=6jokTL7P5NI -
rush22
tag
szerintetek ez szabályos amit csinál a szilis ürge?
szerintem jo a video csak felvan gyorsítva az a baj,de attol még jo.
amugy egy magyar mozdonyvezető az tényleg nem vezethet pl.ki mozonyt hegyeshalmon át?
ez csak egy példa.
ugy hallottam h ahhoz külön vezetői engedély kell vagy mi. -
rush22
tag
hello.
a szombathelyis gyorsvonati kocsikat azt hova kell berakni mert mappa nélkül van mikor kicsomagolja az ember ugyebár.
esetleg a gyorsvonat packba?
vagy külön mappát csinálni neki? -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1661 üzenetére
else tom indítani mert bent a játékválasztásnál a mozdony helyén üres hely van.
szóval...........
most meg leszedtem a maros ic-t szechenyit beraktam hozzá,elis indult aztán 10perc mulva olyat ír ki mintha egy tilos jelzésen mentem volna át.
már semmin sem döbbenek meg. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1659 üzenetére
épp az hogy nem indult el.
builderben csak a mozdonyt mutatja semmi mást,de játékban meg a mozdonyt se írja ki unknowot ír ott.
tehát fura.
neked elindult,leszedted? -
rush22
tag
válasz
nzsolt77 #1656 üzenetére
megynitod a buildert.
bal oldalt a mozdony jobb oldalt a kocsik.
mozdonyra kétszer kattintassz,és berakja alulra neked nbeírsz valamit mind a két rublikába alul és mented fent a negyedik gombal.
kocsikat is rakhatsz hozzá és ugy mented.
ennyi az egész előszőr nekem is macerásnak meg nehéznek tünt de nem az.
10mp az egész.
actnál meg azt hiszem a 3ik kis gomb és pályát választassz,actot kétszer kattint és beadja szerelvényel mindennel együtt az egészet itt kikattintod kétszer a mozdonyra és beraksz egy másikat,nem muszály elnevezni nekem ugyis megy.
vagyis az also rublikát az egyik ugyis elvan alapbol act ill vonat neve stb -
rush22
tag
tavasszal lesz majd.
te v a bolic mondta már nem tom.
leyrás ide v oda mostmár megvan és megy. -
nzsolt77
tag
végre megy a conbuilder!csak egy feladatot ha berakok hogy kell mozdonyt berakni mert az mindig nincs és nem tudok csak akhtu feladattal játszani.valaki tud valami segitséget?mit kell szerkeszteni és hova?
-
peti9878
csendes tag
Értesülésem szerint ha még jóra emlékszek akkor Debrecenbe lesz az msts találkozó amire én is szeretnék eljutni de még kétséges. Kitudja mit hoz a jövő.
To: szuperbazs
Le emelem a kalapom előtted.Én biztos hogy nem írtam volna le ilyen részletesen mit kell csinálni az Eng fájlban mit kell átírni mire stb... Mondjuk én hozzá teszem van hozzá leírás is, "de ezt nagyon halkan súgom meg ne hogy meg halja valaki és elolvassa".
Köszönjük a sok segítséget.
Utólag kérdezném a járműveket hova kell be tenni?
To:mdmot3034
Sok sikert hozzá! -
rush22
tag
na az jo.
ujpesten csak a volt kollégám ismerős ő lakott ott.
facen bejelöljelek aztán ott könybben tudsz szólni szerintem meg a beszélgetés miatt se savaznának itt.
tiszt a kivételnek. -
mdmot3034
csendes tag
Hát én meghalnék ha el kellen költöznöm itt van Pécs Tettye a 65-ös vonal stb
.
A videóm is a 65-ös vonalról fog szólni ha felteszem.Sokszor járok erre és nagyon szeretem
vezetni is szoktam.(videóim) -
rush22
tag
na igen leszedtem az ister és kiderült h nincsennek kocsik hozzá builderben néztem és a mozdonyt se mutatja cvsak builderben.
elis felejtettem h ennél van a baj pedig nemrég írtam na mindegy.
valaki szedje már le létszíves erről az oldalrol az actot http://mutat.net/?http://intercitymsts.atw.hu
kiváncsi vagyok hogy neki megy-e a játék.
minden kocsi lentvan hozzá.
agyvérzést kapok komolyan.
hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest