- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush22
tag
válasz
nzsolt77 #1656 üzenetére
megynitod a buildert.
bal oldalt a mozdony jobb oldalt a kocsik.
mozdonyra kétszer kattintassz,és berakja alulra neked nbeírsz valamit mind a két rublikába alul és mented fent a negyedik gombal.
kocsikat is rakhatsz hozzá és ugy mented.
ennyi az egész előszőr nekem is macerásnak meg nehéznek tünt de nem az.
10mp az egész.
actnál meg azt hiszem a 3ik kis gomb és pályát választassz,actot kétszer kattint és beadja szerelvényel mindennel együtt az egészet itt kikattintod kétszer a mozdonyra és beraksz egy másikat,nem muszály elnevezni nekem ugyis megy.
vagyis az also rublikát az egyik ugyis elvan alapbol act ill vonat neve stb -
szuperbazs
tag
válasz
nzsolt77 #1641 üzenetére
Itt valami sántít
Ha mozdonyt hiányol, akkor nem consist hiányzik! Ha az actban használt egyik consistban szereplő mozdony hiányzik, akkor lesz "mozdonyhiányos" actod!
Consistot tudsz létrehozni akár Activity Editorban is!
Szóval nem teljesen értem mi folyik itt, de azért küldtem mailban egy con fájlt a treno fantasma-val hátha segít! -
peti9878
csendes tag
válasz
nzsolt77 #1625 üzenetére
Helló
Ezt másold be ha jól emlékszem a system32 mappába. Innen szedd le ezt az
mscomctl.ocx és utána működnie kellene. Ha nem system32 akkor a system mappába. Sajna már nem emlékszem rá hogy hova kell tenni.
ÜDV: peti9878 -
rush22
tag
válasz
nzsolt77 #1623 üzenetére
tegnap vagy mikor adtam neked linket ahol van sok act és teher is.
actot ha szedsz le akkor nem nagyon van hozzá mozdony ill.consist se van mikor van de az ritka.
leszeded a mozdonyt az oldalrol ami a readme,olvass el vagy hasonlo dokumentumban van.
ahhoz h menjen a mozdony ahhoz kelle egy conbuilder és cont kell csin rá.
mikor elindítod a buildert akkor kiad egy olyat h c lemez stb na ott jelöld ki a program files-t mappát ezzel megadtad neki a játék mappáját hogy hol keresse a dolgokat.
utána elvileg tudsz cont csinálni.
amíg ez nincs meg csak achtus dlgokkal tudsz játszani amihez ugye van con fájl.leírok párat h minek mibe kell lennie csinálj egy MAV_V43_VMW és egy ugyan ilyen mappát v63 névvel amibe a v63 as gépek másikba meg a v43 kell rakni.
taurusoknál meg ugyan ez a feladat ahhoz több dolgot kell leszedni de ezt inkáb itt nézd meg innen tudsz szedni taurust.
http://zsoltee-loks.atw.hu/lostpassword.php?email=rush1789%40freemail.hu&account=6511374b4e2a4bcefc18981c8916cc0cöbb ec pack és az euroloco pack 1.8 kell vagy mi abba bennnevannak a mappák utána már csak a helyes mappába kell rakni a gépeket de ezt írja h hova rakjad ugyis.
remélem h érted amit leírtam.
ja és regisztrálj akkor tudsz csak letölteni. -
peti9878
csendes tag
-
válasz
nzsolt77 #1591 üzenetére
Legalább google fordítóval olvasson el, hogy miért nem lehet letölteni, de segítek.
Eredeti idézet az oldalról:
"*) UWAGA! Dostęp do niektórych zbiorów czasowo zawieszony - powód: naruszanie zasad przez użytkowników.
Zmiany w licencji. Czekać cierpliwie....."Kb. magyarán:
"*) FIGYELEM! Hozzáférés bizonyos gyűjtemények ideiglenesen felfüggesztette - ok: megsértése szabályok, amelyeket a felhasználók.
Változások az engedélyt. Türelmesen vár ....." Azt jelenti hogy az oldal üzemeltetője időben nem szerzett engedélyeket, akárcsak én is.Megvárod, míg megőszülsz vagy lemondasz.
(#1593) rush22: Azért mert a kb. 10 éves játékprogramtól elvárható, hogy legalább működjön a W7, ez is nagy ajándék, hiszen a korabeli játékprogramok nem tudnak futtatni az újabb operációs rendszereken. Hát sajnos azóta nem jött meg az újabb javítócsomagot, már rég végleg letették a Micro$oft emberek kezeit, aki hobbiból szívesen fejlesztené a többszálas procikezelést és tudja kezelni a nagyobb felbontást is, erre bizony nagyon várok!
Én sem tudok konkértumot adni az erről készülő pályáról, Bp. Keleti-Miskolc szakaszra is érdeklődök, hát az égvilágon nem csinálták eddig. Eddig úgy ahogy van, ez van.
Ja igen, az a MÁV (H-START) kocsik sokféle ajánlott sebességgel fel vannak ruházva, 80-astól kezdve egészen 200-ig bezárólag, ennél többet nem láttam. Pl. Bp. Déli - Pécs vonalon utaztam vissza ilyen 200-re képes első osztályú kocsin voltam, bámulatos volt a belseje, mintha különkabinos és tolóajtós gyorsvonat és utassszállító repülőgép belsejét összekeverve láttam. Sajnos a gyorsaságnak hátránya van a sínhibát teljesen lenyeli, cserébe teljeskörű kényelmet nyújt az utazók számára, habár hiányoltam a 230V konnektort és szellőzhető dohányzó fülkét. De nagyon gyönyörű, folyosón is szőnyegpadlót borít, levettem a cipőmet és sétálgattam azon. Kellemesen otthonos érzést váltott ki belőlem.
De az még késő estén voltam, a világítása is kellemes. Ja az a WC nem semmi, meleg vízt eresztget a kezeimben, a többi kocsik nincs víz vagy hideg.
Meg lehet állapítani a kocsik sebesség meghatározását, a kocsik oldalán fel vannak tüntetve mindenféle adatok, pl. a lenti képen rámutató nyíl esetén a 100 mint ajánlott 100 km/h sebességig lehet vontatni/tolatni biztonságosan.
-
peti9878
csendes tag
válasz
nzsolt77 #1594 üzenetére
Helló!
Milyen hiba üzenetet ír ki? Ez fontos ahhoz hogy tudjunk segíteni! Telepítős Remot M47-ről nem tudok, de lehet hogy van. Egyébként mielőtt elkezdenél játszani egy adott mozdonnyal szerelvénnyel ahhoz szükség egy Con fájlra amit a ConBuilderben meg is tudsz csinálni. Ha csak a Trainset mappába van az adott mozdony, akkor csinálni kell egy Con fájlt.
ÜDV: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest