Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
De néztem, csak nem találtam benne olyan funkciót, ami nekem fontos lenne (Flash WMode állítás) és számomra nem egy ismert kiegészítő. Nem telepítettem, csak videókat és leírást néztem. Azok alapján inkább a lejátszó kinézettét tudja változtatni. Persze még lehet jó. Valaki használja itt ezt a kiegészítőt ? Én még sosem hallottam róla.
HZoli87: Nálam 11.7 Flash Player van, protected mode tiltva. Ebben a notiban Intel HD vga van és csak akkor jók a yt videók, ha teljesen accelerated, azaz hardveresen gyorsítva van és nem csak félig. Teljes képernyős nézetben nincs gond, de ez már régi ismert hiba.
Matthewus: Korábban én is a scriptet használtam, nemrég váltottam át az addonra. A fejlesztői is leakel, csak egy picivel volt jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- Formula-1
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Crimson Desert
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911